За нас - наем на оборудване за бетон

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

За нас За нас - наем на оборудване за бетон НАЕМ НА ОБОРУДВАНЕ ЗА БЕТОН
Всички бетонни покрития след изливането изискват довършителни работи и шлайфане, които изискват специално оборудване. Предвид високата цена на оборудването за работа с бетон, е нерентабилно да купувате шлифовъчни машини, особено ако имате нужда само от тях за еднократна употреба.

В този случай по-изгодно решение би било наемането на оборудване за работа върху бетон, което се предлага от нашата компанията.
Наемането на оборудване за работа с бетон е от полза преди всичко за изпълнителя. Тъй като получавате инструмента, от който се нуждаете. Ще свършете цялата работа и в същото време няма да плащате прекалено висока цена за закупуване на специализирано оборудване за работа с бетон, която ще бъде голяма дори и за използвано оборудване.

ПРЕДИМСТВОТО НА НАШАТА КОМПАНИЯ Е ГОЛЯМ ИЗБОР НА МАШИНИ ЗА БЕТОННИ ДЕЙНОСТИ:
- Вибромастари;
- Пердашки;
- Вибратори;
- Виброрейки;
- Миксери;
- Хеликоптери;
- Бетонобъркачки;
- Кюбели за бетон;
- Фрези за бетон.

Както виждате, гамата от нашето оборудване е достатъчно широка, че ви позволява да извършвате абсолютно всякакви работи по бетонната настилка.

ОБХВАТ НА БЕТОННО ОБОРУДВАНЕ
Ако тепърва започвате строителството, не можете без бетонобъркачка, с която ще създадете висококачествено бетоново решение. В нашата компания бетонобъркачките са представени от продуктите на различни производители.
Вибромастарите се използват за уплътняване на бетонни настилки, по-специално за набиване на бетон чрез отстраняване на въздушни мехурчета от него.
Виброрейките се използват както за ремонтни дейности, така и за изграждане на нови съоръжения. Основното предимство на такова оборудване е мобилността, което опростява процеса на неговото функциониране. В нашата компания можете да наемете вибромастари от различни видове и модификации.
Ние също така предлагаме вибратори с дълбоко действие под наем - оборудване, което се търси на всяка строителна площадка. С помощта на това мощно устройство бетонната смес се уплътнява по време на изливането на стоманобетонни конструкции. Вибраторът може да се използва за уплътняване на масивни плочи, бордюрна основа, градински плочки, тротоарни плочи.

Освен на вибратори с дълбоко действие предлагаме и ръчни вибратори, които са широко разпространени и се използват както върху мащабни обекти, така и у дома.
Ние не просто вървим в крак с времето, използвайки съвременни технологии и материали, но и се опитваме да го изпреварим. Винаги можете да намерите най-новите разработки на водещи производители. Нашите доставчици са тези, които произвеждат модерни и високотехнологични продукти.

При нас винаги можете да наемете каквото и да е оборудване за работа с бетон. За условията за наем и плащане се консултирайте с нашите служители, които с удоволствие ще Ви посъветват при избора необходимото Ви оборудване.

Нашите служители са преди всичко консултанти за нашите купувачи. Компанията непрекъснато се грижи за професионалното обучение на своите специалисти.

Нашият клиент винаги може да разчита на вниманието и любезността на служителите, и най-важното, на загрижеността за решаването на неговите проблеми. Климатът на доверие, който съществува в нашата компания от нейното създаване и който неизменно се подкрепя от нейните служители, ни помага да постигнем това.

Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.