Бетонобъркачки

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Оферти Бетонобъркачки Оферти Бетонобъркачки

Основният резултат от използването на бетонобъркачка (освен ускоряване на процеса и огромно облекчение за работниците) е постигането на хомогенност на приготвения разтвор, което значително увеличава здравината на зидарията, качеството на мазилката и якост на бетона. Бетонобъркачката се задвижва от електродвигател, бензинов двигател или мускулна сила (дори използването на ръчно задвижване прави процеса на смесване много бърз). Вземането под наем на бетонобъркачки от нашата компания Ви позволява не само бързо, но и висококачествено смесване на мазилка, бетон и други вещества, необходими за различни етапи на строителство, ремонт, декорация. Но като се вземе предвид колко струва такова устройство, както и разходите за неговото съхранение и поддръжка, наемът е много по-евтин!

Строителният ръчен миксер за бетон е универсален инструмент, с който можете лесно да приготвяте различни строителни смеси: бетон, боя, лепилна основа, шпакловка и много други. Всяка ремонтна дейност е свързана с използването на хоросани с различен състав и плътност. Ръчното смесване отнема много време и усилия, което абсолютно не е препоръчително в съвременните условия. С помощта на строителен миксер за бетон можете не само да смесите разтвора много по-бързо, но и да го направите правилно, да оптимизирате положените усилия, като ги разпределите полезно за други задачи. Струва си да изберете миксер въз основа на поставените цели, като се вземе предвид вискозитетът на смесваните материали. Наемът на ръчен миксер за бетон за строителни работи Ви позволява да ги завършите навреме и без неоправдани финансови инвестиции. Нашата компания осигурява благоприятни условия за наем. При нас можете да изберете не само строителен миксер, но и друго оборудване за извършване на ремонтни и довършителни работи с всякаква сложност. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на ръчен миксер за бетон.

По договаряне

Има голямо разнообразие от видове миксери за бетон. За да решите кой миксер Ви е необходим, трябва да знаете какъв вид дейност и за колко време планирате да я направите. Въз основа на това ще Ви изберем миксер за бетон 300 литра с необходимите характеристики. Нашата компания предоставя услуга за наемане на миксери и бетонобъркачки. Натрупахме доста голям опит в областта на продажбите, обслужването, ремонта и даване под наем на бетонобъркачки. Затова имаме сериозни познания и уважение към любимия ни бизнес. Нашият парк от бетонобъркачки и други инструменти е повече от 300 артикула и се състои от известни марки. Следователно, като наемете миксер за бетон 300 литра, винаги можете да бъдете сигурни в бързо и качествено завършване на всички планирани строителни работи. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на миксер за бетон 300 литра и доставката на оборудването.

По договаряне

Ако миксерът за бетон 200 литра Ви е необходим за извършване на единична работа, тогава вместо да купувате е по-добре да използвате услугата миксер за бетон 200 литра под наем . За строителни компании миксерът за бетон под наем ще помогне в случаите, когато няма достатъчно собствени инструменти или Вашето устройството не работи, а спирането на работния процес ще доведе до финансови загуби и нарушаване на датата на приключване на проекта. Той служи за приготвяне не само на бетонни смеси, но и за разбъркване на други насипни компоненти: торове, фураж. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на миксер за бетон 200 литра и доставката на оборудването.

14 лв.

Бетонобъркачките са много популярно строително оборудване при производството на бетонни разтвори. Изливането на основите, издигането на тухлена зидария винаги изискват използването на бетонобъркачки. В момента обаче цената на бетонобъркачките е доста висока. В този случай услугата за наемане на бетонобъркачка в Пловдив и друго оборудване може да Ви помогне. Разходите за наем за бетонобъркачките в Пловдив, в този случай, не са сравними с разходите за закупуване на бъркачката, което Ви позволява да спестите значителни средства. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на бетонобъркачка в Пловдив и доставката на оборудването.

23 лв.

Ако пред Вас стои задачата да се извърши малко и еднократно количество работа,свързана с бетон, няма смисъл да се говори за закупуване на бетонобъркачка. Ето защо нашата фирма в София предлага услугите си за отдаване под наем на бетонобъркачки на частни предприемачи, фирми, занимаващи се със строителство и реконструкция. Осигуряваме оборудване на достъпни цени, за период, който Ви необходим. Обадете ни се, ние ще ви помогнем да изберете бетонобъркачка в зависимост от Вашите задачите. От вас не се изискват почти никакви документи. Ние стоим зад качеството и надеждността на нашите инструменти. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на бетонобъркачка в София и доставката на оборудването.

По договаряне

Трябва ли бързо да подготвите бетонна настилка на строителната площадка? Най-добрият начин да се справите с тази задача е голяма бетонобъркачка под наем . Компактните габаритни размери и възможността за независимо движение правят голяма бетонобъркачката незаменим помощник при изграждането на съоръжения за всякакви цели. Работата на бетонобъркачката ви позволява да приготвите 270 литра бетонова смес за 90 секунди. Ние ще подберем необходимото оборудване за Вас в съответствие с вашите нужди. При необходимост ще доставим до обекта. За да разберете за наличността на оборудване, обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем и доставката на оборудването.

По договаряне

При изграждане, извършване на ремонтни дейности или подобряване на ландшафтния дизайн със сигурност има нужда от смесване на цимент, бетон или хоросан. Трудно е да се извършва такава работа ръчно и качеството на получената смес ще бъде по-ниско, отколкото при използване на професионално оборудване. Най-рационалният изход в такива ситуации е бетонобъркачка 300 литра под наем. За да спестите пари за закупуване на оборудване, наемете бетонобъркачка от нашата компания! Ние ще Ви посъветваме по Вашите въпроси и, ако е необходимо, ще Ви кажем как да работите с оборудването, което наемате. Предоставената от нас бетонобъркачката ще изпълни бързо и ефективно работата, от която се нуждаете, и ще спестите време, пари и усилия! Можете да разберете колко струва наемането на бетонобъркачка 300 литра по телефона в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

30 лв. - 60 лв.

Нашата компания предлага под наем бетонобъркачка 240 литра. Това просторно устройство е в състояние да приготви до 190 литра разтвор. Надеждният дизайн на задвижващия механизъм позволява използването на електрическа бетонобъркачка за приготвяне на различни хоросани и смеси. Устройството е оборудвано със защитни системи за изключване, което прави работата с бетонобъркачка удобна и безопасна. Инсталацията е оборудвана с широки колела, което прави възможно придвижването й около обекта, като по този начин ускорява напредъка в работата. Като наемете професионална електрическа бетонобъркачка 240 литра, Вие не само ще ускорите напредъка на строителните работи, но и значително ще повишите качеството на изпълнение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

20 лв. - 50лв.

Бъркачка за бетон 200 литра под наем използва се за приготвяне на висококачествени смеси от бетон и строителни разтвори. Тя се използва широко за малки обеми работа в индивидуално и крайградско строителство, обновяване на сгради и гаражи. При обем на барабана от 200 литра е възможно да се получават 130 литра готов разтвор наведнъж. Когато поръчвате наем на бъркачка за бетон 200 литра с доставка, вие се освобождавате от проблемите, свързани с транспортирането на обемисти стоки. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

24 лв.

Благодарение на ръчното задвижване на преобръщането на барабана, PREMIUM 180л бъркачка за бетон под наем дозира хоросан, което позволява смесване на бетон и смеси директно на строителната площадка - при извършване на ремонти на закрито и вътре в сгради. Тоест, бетонът не застива по време на работа. На свой ред, специална устойчива на удар обвивка предпазва електродвигателя от повреди, прах, мръсотия и образуването на циментова "обвивка" на повърхността му. PREMIUM 180л бъркачката за бетон под наем е известна със своята лекота на използване и лекота на поддръжка. Ръчното управление позволява на строителите да дозират бетонната смес по време на наливането. Предимства като здрава стоманена конструкция, сменяеми лагери, силен електродвигател, икономичен разход на енергия, стабилност и мобилност гарантират дълъг експлоатационен живот. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

27 лв.

Бетонобъркачка под наем е строително оборудване за смесване на бетонова смес. Бетонобъркачките се използват широко в строителството и ремонта, тъй като бетонната смес е необходима за полагане на основата, използвана за изграждане на носещи конструкции (стени), запълване на слепи зони и пътеки, бетониране на стълбовете за огради. Бетонобъркачките се разделят според принципа на действие на гравитационни и принудителни, с винт или остриета, въртящи се вътре. За да се разтовари сместа от гравитационната бетонобъркачка, тя трябва да се преобърне (ръчна бетонобъркачка), а при принудителните бетонобъркачки долният люк се отваря за тази цел. Използването на бетонобъркачки зависи от тяхната мощност и обема на работния барабан. Нашата компания предлага под наем бетонобъркачки с обем на барабана от 150 до 500 литра. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

12 лв.