За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Оферти Фрези за бетон Оферти Фрези за бетон

Фрези за Бетон под Наем. Работите ли в строителна фирма и всеки ден се сблъсквате с ремонти? Може би сте решили да направите ремонт на дома? Тогава не можете без фреза за бетон. Това е инструмент, който шлайфа, остъргва и полира повърхности, използван в строителството и металообработването. Ако нямате възможност да закупите такова устройство, тогава наемането на фрезата винаги е най-добрият вариант. Имаме удоволствието да Ви предоставим такава възможност, след края на работата, ще останете доволни от резултата. Фрезата за бетон ще направи повърхността идеално равна и гладка. Освен това е много лесна за използване. Нашите служители ще Ви обяснят изцяло всички подробности и ще Ви покажат как да боравите с устройството. Ако решите да наемете фреза за бетон, първото нещо, за което трябва да помислите, е кой тип да изберете, в зависимост от вида на работата.

Фреза за бетон е предназначена за полиране на груби замазки, бетон, гофрирани бетонни повърхности, отрязване на горните слоеве, а също така ефективно премахва лепилото след отстраняване на плочките. В много случаи, ако замазките или бетонните подове не се изливат правилно, по повърхността има много следи и неравности. Получаването на идеално равномерно покритие няма да се получи веднага , трябва да определите нивото на неравности и да започнете да премахвате слой по слой с челарка върху бетон. След фрезоване на бетон с машина се използват шлифовъчни машини, тъй като остават малки канали. Фреза за бетон под наем е предназначена за малки до средни площи. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

35 лв. - 65 лв.

Независимо от типа и модификацията, пендели функционират по един и същ принцип. Дискът е монтиран на вал с гайки, който се задвижва от мотора и се върти към оператора. Това ви позволява да направите прав разрез и предотвратява движението на детайла. Обработката на метал, дърво и различни дървесни композитни материали, пластмаса, естествен и изкуствен камък (мрамор, гранит, керамика), както и бетон и стоманобетон включва голям брой операции за рязане с помощта на високоспециализирани режещи електрически пендели. Някои от тези машини се използват за рязане на няколко вида материали в различни режими, други се използват за тесни специфични задачи. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

30 лв. - 80 лв.

Наемането челарка за бетон ще бъде отлично решение, ако трябва да шлайфате бетонни или дървени повърхности, да почиствате покрития, мозайки и кофраж, да премахвате горните слоеве (например боя) и т.н. Специален контейнер за течност опростява работата, прахосмукачката е прикрепена с помощта на два държача. Широка гама от подходящи аксесоари осигурява широк спектър от приложения. Поради малките си размери, челарка за бетон е идеална за работа в райони с труден достъп. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Наемането на шлифовъчна машина за бетон ще Ви позволи да изравнявате, шлайфате и полирате (включително мокър) бетон, мрамор, гранит, мозаечни подове и да премахвате стари покрития. Нивото на защита на електрическото оборудване дава възможност да се работи дори и при дъжд. Машината може да работи както с товар (по-висока производителност), така и без него. Машината за шлайфане на бетон практически не вибрира. Машина за шлайфане на бетон под наем от нашата компания Ви позволява да използвате лесно, удобно и изгодно необходимото оборудване Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Отдаването под наем на машина за фрезоване на бетон се използва за първоначално преминаване през втвърден бетон, за да се премахнат провисванията и неравностите. Можете също така да премахнете стара боя, пластмаса, термопластмаса, ръжда с машина за фрезоване под наем. Плавното регулиране на дълбочината на рязане Ви позволява да изрежете слой от 0,5 до 4 мм. Машина за фрезоване обработва лента с ширина 200 mm на един подход. Скоростта на въртене на фрезовия барабан достига 6000 об / мин, поради което вземането под наем на строителни инструменти е оправдано по време на възстановителните работи. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

80 лв.

Фрези за бетон под наем са сложни устройства за обработка на бетонни повърхности, отрязване на неравности на бетонни и асфалтови настилки, премахване на различни провисвания, фуги, остатъци от стара бетонна замазка при изливане на нов под. В допълнение, тази техника се използва за грубо почистване на асфалт и бетон от маркировки, слоеве боя, кални и солни отлагания, отрязване на остатъците от асфалтово-битумно-полимерни покриви. Цената на оборудването е доста висока, закупуването му е оправдано за големи компании, които редовно извършват операции по фрезоване и почистване в различни съоръжения. Малките фирми и екипи, ангажирани в строителството и ремонта на пътища, както и частни лица (за еднократни операции), е много по-изгодно да наемат фреза за бетон. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

65 лв.

Фреза за отнемане на ниво под наем е многофункционална машина, използвана за полиране и шлайфане на бетон, циментови замазки, почистване и кристализация на повърхности от бетон и мрамор, мозайка и дървени подови настилки и много други материали. Фрезата за отнемане на ниво работи с различни приспособления като скоростта на обработка на материала се увеличава 3 пъти. Размерът на диска от 48 см ви позволява бързо да обработвате дори големи площи. Максималната скорост на въртене е 600 об / мин. Фрезата е оборудвана с 10-литров резервоар за вода, както и предпазител за пръски и пръстен за събиране на влага. Удължената дължина на кабела (25 м) прави устройството по-мобилно. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

40 лв.