Хеликоптери за бетон

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Оферти Хеликоптери за бетон Оферти Хеликоптери за бетон

Хеликоптери за Бетон под Наем. Нашата компания предлага под наем хеликоптери за изглаждане на втвърдени бетонни повърхности. Елиминирането на нередностите е необходимо, за да се подготвят замазките за по-нататъшно довършване. Тази техника се използва в строителството и ремонта и е подходяща и за индустриални задачи - например, когато трябва да подготвите идеално равна хоризонтална платформа за инсталиране на оборудване. Обработката се извършва с помощта на специални дискове или остриета на хеликоптера за бетон, тяхното положение може да се регулира. По правило дискът се използва за груба, първична обработка, изравняване на силни капки, острието - за по-фино шлайфане. Това оборудване може да се захранва от електрически двигател или двигател с вътрешно горене (бензин, дизел).

Пердашка за бетон ДВОЙНА под наем гарантира висока производителност и безопасност. Те са предназначени за изглаждане на бетонни подове в индустриални сгради. Машините разполагат с удобна седалка за водача, за да се избегне оставянето на отпечатъци върху пода. Два паралелни работещи механизма увеличават ефективността в сравнение с единичен ротор повече от 5 пъти, т.е. около 30 м2 / мин. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка, ако имате необходимост от пердашка за бетон под наем.

По договаряне

Електрическа пердашка под наем е специализиран вид оборудване за пердашки за бетон. Такива модели са тихи и екологични. Пълното отсъствие на вредни емисии позволява експлоатацията на електрически пердашки в затворени пространства. Електрическата пердашка под наем предназначена за висококачествена повърхностна обработка на бетонни подове. Благодарение на това оборудване горният слаб слой се втрива в бетонната маса, в резултат на което повърхностният слой се уплътнява, премахват се малки вдлъбнатини и изпъкналите върху повърхността груби инертни зърна се вдлъбват, докато самата основна повърхност става идеално равномерна и еднородна. Електрическата пердашка под наем се използва за грубо и фино довършване на бетонни и циментови подове. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв. - 48 лв.

Предлагаме бензинова пердашка под наем за различни видове работа. Първо, трябва да се отбележи, че бетонните пердашки има както електрически, така и бензинови. Бензиновата пердашка под наем е необходима там, където няма мрежа, при големи площи, така че няма удобство да се използва кабел. Единственият недостатък на използването на бензинови машини е необходимостта от вентилация или чист въздух за безопасността на оператора. Тъй като тези машини изравняват и изглаждат бетонната смес не само с диска за пердашка (който е включен в цената на наема на машината), но и обработват бетона с четири остриета, наподобяващи остриета на хеликоптер, върху които всъщност е прикрепен изглаждащият диск. Ако след изливането се планира да се използват изравняващи покрития или други изравняващи смеси, тогава няма нужда да се работи с остриета, но е достатъчен изглаждащ диск. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

28 лв. - 38 лв.

Наем на пердашка за бетон 120 см се използва на последния етап от изграждането на изцяло бетонни конструкции: циментови подове, замазки, фундаментни елементи, открити бетонирани площи. Пердашката се използва за кратък период от време, когато току-що излятият бетон вече е здраво стегнал (можете да ходите по него), но все още не се е втвърдил. Наемането на пердашка за бетон е изгодно от всички страни - както финансово, така и временно: - Получавате оборудване, което отговаря на Вашите нужди - зона за фугиране, условия и работно време. - Спестявате от покупка, бързо възстановявайки наема. - Използвате надежден и безопасен модел, като избягвате престой и получавате качествени резултати всеки път. - Наета пердашка 120 см не изисква поддръжка и ремонт и не е нужно да харчите пари, за да я купите. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

54 лв.

Ние предлагаме под наем бензинови хеликоптери за бетон - автономни строителни фугиращи хеликоптери, задвижвани от Honda, Loncin и др. Бетонът се обработва с помощта на мистрия (дискове), които се въртят с голяма скорост. Дисковете, изработени от стомани с висока якост, втриват освободен цимент в пресния бетон, като уплътняват и укрепват горния слой. Бензиновият хеликоптер за бетон под наем се използва при нанасяне на различни гарнитури върху бетонни повърхности - минерални и синтетични насипни смеси, които придават на бетона определена якост или декоративни свойства. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Електрическият хеликоптер за бетон под наем е строително оборудване, което се използва за шлайфане на пода и изравняване на замазката. Оборудването втвърдява повърхността, прави я по-гладка. Изглаждащият хеликоптер с един диск (единичен ротор) се използва в райони до 500 m². Управлението се извършва с помощта на дръжката. Двуроторният хеликоптер за бетон е подходящ за площи над 600 кв. м. Доставя се със седалка на оператора. Диаметърът на диска варира от 800 до 1000 mm. Електрическият хеликоптер за бетон под наем с напрежение 220V или 380V. Без емисии, подходящ за вътрешна обработка на пода. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Наемането на хеликоптер за бетон ДВОЕН ще бъде отлично решение, ако трябва да направите замазка или да извършите мащабни ремонтни дейности във вашия дом, офис, склад или в друго помещение. За работа с големи повърхности са подходящи модели с два ротора (бензинови или дизелови). Закупуването на хеликоптер за бетон ДВОЕН, необходимо за временна употреба, в повечето случаи е непрактично. Рационално решение в такива ситуации е хеликоптер за бетон ДВОЕН под наем. С помощта на хеликоптер за бетон двоен под наем от нашата компания огромни повърхности могат да бъдат обработени бързо и ефективно. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

32 лв.

Хеликоптерът за бетон 120 см под наем се използва при полагане на бетонни и цименто-пясъчни подове - за уплътняване и довършване на повърхности. Уплътняването на бетона се извършва с натиск върху повърхността на работния диск. Използването на хеликоптер за бетон 120 см прави възможно постигането на здравина на горния слой, като по този начин се подобряват якостните характеристики и се удължава живота на повърхността. Можете лесно да наемете бетонния хеликоптер, като ни се обадете се на посочените телефони в работно време или да изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка. За малки пространства е подходящ модел с работен диск с диаметър 60–120 cm, бензинов или с електрическо задвижване.

36 лв.

За привеждане на излятата бетонна настилка върху голяма площ до висококачествено състояние, подходящо за последваща работа, се използва хеликоптер за бетон 60 см, който (поради високата си цена) не може да бъде закупено от всеки частен майстор или ремонтно-строителен екип, специализиран предоставянето на такива услуги. За щастие в наши дни има отдаване под наем на хеликоптер за бетон 60 см, който Ви позволява да получите инструмент за работа с втвърден бетон бързо, ефективно и независимо от времето на деня! Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

32 лв.

Хеликоптерът за бетон 90 см под наем е оборудване, предназначено за окончателна обработка на различни повърхности: бетонни основи, цименто-пясъчни замазки и втвърдители (гарнитури). Използва се в промишлени и жилищни сгради, той увеличава производителността на строителните работи, намалявайки времето и разходите за труд и Ви позволява да постигнете висококачествени настилки. Предлагаме под наем хеликоптер за бетон 90 см с 4 кВт бензинов двигател за изглаждане на бетонни повърхности и други покрития. Такава техника като хеликоптер се използва, след като повърхността е била обработена с виброрейка , тоест е изравнена, уплътнена, въздухът и излишната вода са отстранени от бетона. Когато се използва хеликоптерът, покритието става трайно, устойчиво на износване. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

28 лв.