Кюбели за бетон

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Оферти Кюбели за бетон Оферти Кюбели за бетон

Кюбели за Бетон под Наем. Предлагаме Ви под наем кюбели за подаване на бетон. Ако трябва да доставите бетон на строителна площадка на височина и с висока точност, тогава наемането на кюбел е отлично решение. Кюбелът е идеален и за преместване и временно съхранение на други строителни смеси. Това оборудване е незаменим помощник при изграждането на сгради. Използването на кюбел е препоръчително, ако имате кран на строителната си площадка. За да се опрости движението на кюбела, върху него са инсталирани 4 бримки за закрепване. Дозирането на бетон се извършва с помощта на челюстна брава. Нашите специалисти ще осигурят най-добрите условия за вземането под наем на кюбел за доставка на бетон, дори и в нестандартни ситуации на конкурентна цена.

Когато не е възможно да се подаде бетонна смес чрез бетонобъркачка или бетонова помпа, на помощ идва кюбел за бетон в под наем в гр.Стара Загора. Характеристики и приложение на кюбела за бетон: - За разлика от бетоновата помпа, кюбелът за бетон е доста просто оборудване, което представлява контейнер за бетонова смес и е удобен за преместване с помощта на кран около строителната площадка, доставяне до всеки етаж на строяща се сграда или спускането й до строителна площадка. - Използването на кюбел за бетон е от значение не само за големи обекти, но и по време на строителството на малка вила, частна къща. - Поради различни видове кюбели, тяхното оборудване и други конструктивни характеристики, те могат да бъдат удобни за използване в различни случаи. Избирайки нас Вие: - Спестявате пари за закупуване на строителна техника. - Спестявате от поддръжка на склад. - Нямате притеснения относно ремонта и поддръжката на оборудването. - Можете да наемете за всеки период! За да поръчате услугата кюбел за бетон СТАРА ЗАГОРА под наем , обадете се или оставете заявка чрез формата за обратна връзка.

10 лв. - 30 лв.

Един от най-популярните материали на строителните и ремонтни обекти е бетонът. Това е надеждно и универсално решение. Специалното оборудване улеснява работата с него. В допълнение към смесителните устройства, струва си да закупите оборудване за подаване на материала. Кюбелът за бетон в гр.Пловдив оптимизира процеса на изливане на различни строителни конструкции. Предлагаме Ви кюбел за бетон в гр.Пловдив под наем. Ако трябва да доставите бетон на строителна площадка на височина и с висока точност, тогава наемането на кюбел за бетон е отлично решение. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Разтоварването на контейнер с бетон от автомобил става много по-трудно, ако е невъзможно да стигнете до кофража наблизо. Следователно използването на кюбел за бетон ще намали разходите за доставка на сместа, защото ако трябва да поръчате няколко автомобила за строителни работи, ще трябва да похарчите много пари. Такъв контейнер ще позволи подаването на разтвора директно до точката на леене. Освен това строителите често прибягват до кюбели за бетон, за да съхраняват бетон известно време, ако не е било възможно да се излее в кофража веднага след производството. При нас може да вземете кюбел за бетон в София на изгодни цени и добри условия.

10 лв. - 30 лв.

Кюбели за бетон от 500л до 2500л под наем са предназначени за товарене и последващо транспортиране на бетон до мястото на изливането му в кофража както на бетонни подове, така и на колони от монолитно-рамкови конструкции. В нашата компания може да намерите кюбели с различна големина от 500 литра до 2500 литра. Размерите трябва да бъдат избрани в зависимост от спецификата на строителните задачи и да се изчисли необходимия обем на еднократно изливане в подготвената форма). Ако се интересувате от наемане на кюбел за бетон от 500 л до 2500л , тогава можете да получите висококачествен и надежден инструмент с доставка, като се свържете с нашата фирма. Обадете ни се и квалифицираните служители ще Ви дадат необходимите консултации, както и ще изчислят разходите за наемане на кюбел за бетон за обявения период. Гарантираме работата на нашето оборудване, защото служителите на нашата компанията внимателно го следят. Телефонният номер за поръчка на наем на кюбел за бетон е посочен на уебсайта ни.

По договаряне

Кюбелът за бетон нископрофилен под наем е предназначен за временно съхранение и движение на готов бетон и хоросан на строителни площадки с помощта на повдигащи механизми. Кюбелът за бетон нископрофилен е направен под формата на правоъгълна кутия, в която едната страна преминава в пресечена призма, в края на която има изпускателен затвор. При работа с бетонен разтвор, вибрационното оборудване, поради малки вибрации, провокира движение нагоре на въздушни мехурчета, които неизбежно се появяват в бетонния разтвор, когато е смесен. Този процес допринася за елиминирането на кухини, пълни с въздух, което от своя страна увеличава плътността на бетонния разтвор и следователно увеличава здравината и качеството на готовия бетон и стоманобетонните продукти. Нашата компания предлага да наемете кюбел нископрофилен за бетон за всеки период. Ние гарантираме качеството и надеждността на цялото оборудване! Обадете ни се днес и ние незабавно ще отговорим на всеки Ваш въпрос и предложение.

По договаряне

Кюбелът за бетон с гумена тръба под наем се използва в строителството за приемане и транспортиране на бетонната смес чрез кранове до мястото на бетониране на конструкции. Кюбелът за бетон с гумена тръба под наем се зарежда и транспортира в изправено положение със затворен и заключен затвор. Оборудван е с пръстеновидна опорна основа за сигурен монтаж. Кофата се транспортира с помощта на повдигащи механизми. Разтоварването на бетонова смес се извършва чрез отваряне на секторна порта през гумена тръба с диаметър 200 mm. Най-често кюбелът са наема заедно с кранове и друго оборудване, като цените за тази услуга зависят от времето за строителство. Нашата компания предлага да наемете кюбел за бетон за всеки период. Ние гарантираме качеството и надеждността на цялото оборудване! Обадете ни се днес и ние незабавно ще отговорим на всеки Ваш въпрос и предложение.

22 лв.

Кюбели за бетон са необходими за локализиране на бетонния разтвор на строителната площадка, както и за своевременната му доставка. Кюбелът за бетон се премества с кран, така че размерите на конструкцията не трябва да са неудобни, а напротив, капацитетът е определящият параметър, който характеризира стойността на продукта. Нашата компания предлага да наемете кюбел за бетон за всеки период. Ние гарантираме качеството и надеждността на цялото оборудване! Обадете ни се днес и ние незабавно ще отговорим на всеки Ваш въпрос и предложение.

19 лв.