Миксери за бетон

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Оферти Миксери за бетон Оферти Миксери за бетон

Миксери за Бетон под Наем. За създаване на строителен разтвор по време на строителни или ремонтни работи, се изисква техника, която може бързо и ефективно да разбърка сместа. Наемането на миксер за бетон ще Ви спести от закупуването на продукта и ще помогне да се извърши работата навреме. Големите обеми бетон изискват много усилия, за да се съобразят с препоръките за добра консистенция на разтвора. Ръчният миксер, благодарение на приложените сили на работника, ще осигури резултат с малко количество от необходимата смес до 5 кг. Електрически миксер за бетон със специално приспособление, в зависимост от декларираната мощност, може да работи с обем от 200 литра. Нашата компания предлага наем на миксер за бетон на достъпни цени.

Миксерът за бетон 350 литра под наем е един от най-търсените строителни приспособления, използвани за широк спектър от дейности. Миксерът за бетон 350л е траен и надежден инструмент за работа на строителната площадка. Моделът е оборудван с ремъчно задвижване за по-малко износване на основните задвижващи елементи. Големият обем на барабана и възможността за смесване на 175 литра хоросан ускоряват строителните и ремонтните дейности. Широките крака и удобната дръжка на кормилото улесняват работата на миксера. За повече информация обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Никоя строителна площадка няма да се справи без миксер за бетон - оборудване, с което се смесват бетонни смеси. Покупката на миксер за бетон е оправдана за компании, които се занимават с големи строителни проекти, които управляват няколко строителни обекта. Ако Вашата компания не се различава по мащаба на работа или имате нужда от малко количество бетон, например, за да построите собствена къща, наемането на миксер за бетон 300 литра ще бъде по-изгодно. За повече информация обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв. - 28 лв.

Миксерът за бетон дизелов ПОД НАЕМ е приложим за всички видове големи и средни сглобяеми инсталации, строителни площадки, пътища, мостове, летища, тунели и други строителни площадки, които могат да работят и в стационарни бетонови инсталации. Също така, миксерът за бетон дизелов ПОД НАЕМ може да се използва за смесване на сухи, пластмасови, течни, леки инертни материали, бетон и разновидности хоросани. Дизелов миксер има две колела, до известна степен принадлежи към мобилните бетонобъркачки. За да вземете миксер за бетон дизелов ПОД НАЕМ , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

16 лв. - 26 лв.

Нашата компания предлага ръчен миксер за бетона под наем. Възможността за регулиране на скоростта на въртене на бъркалката Ви позволява да работите с различни твърди добавки, като глина или фин натрошен камък. Препоръчителният максимален обем на разтвора е 40 литра. Системата за плавен старт и липсата на пръскане създават условия за свободно използване на инструмента. Системата за затягане на дюзата е лесна за използване, а захранването 220Вт Ви позволява да използвате инструмента при ремонт на частни къщи и апартаменти. За да вземете ръчен миксер за бетон под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Миксерът за бетон 300 литра е оборудвано с механизми от типа, използвани за изграждането на висококачествени строителни конструкции. Повечето модели са с електрическо задвижване, което ги прави по-опростени и по-икономични. Те имат само един недостатък - а именно дълго изплащане, поради което дори за големи сгради ще бъде по-просто и икономически по-изгодно да се наеме миксерът за бетон. Можете да използвате тази услуга на нашия уебсайт. За да вземете миксер за бетон 300 литра под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Според техническите спецификации за миксер 200 литра полезната част е около 140 л. Според приблизителни изчисления, готовата смес се дозира със скорост 70 l / мин, което е достатъчно за едновременното натоварване на 5 работници. Комплексът от дейности по производството на монолитни конструкции се извършва непрекъснато, за да се завършат необходимите етапи на бетониране до момента, в който циментът залепне. С рационалното използване на трудовите ресурси и специално оборудване, миксерът за бетон от 200 литра е достатъчен за изпълнение на поставената задача. Оборудването позволява да се осигури необходимата скорост и качество на услугата за строителната площадка. Гладкото функциониране на двигателя и добре обмисленият дизайн на миксера осигуряват еднакво разпределение на съдържанието вътре в резервоара. За да вземете миксер за бетон 200 литра под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

14 лв.

Миксерът за бетон 180 литра е професионално строително електрическо оборудване. Ще бъде полезно при провеждането на различни строителни работи от изливане на основата до приготвяне на хоросан за полагане на тухли. Този модел е вертикален миксер с чугунена основа. Отличителна черта на такива миксери е тяхната ниска консумация на енергия и малък брой предавателни връзки. Работният обем на барабана е 180 литра, което ви позволява да приготвите до 130 литра висококачествен разтвор. Също така миксерът е снабден с надежден електрически мотор с номинална мощност 650 вата. За да вземете миксер за бетон 180 литра под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

15,75 лв.

При извършване на строителството необходимо да се извърши голям брой физически трудна и мащабна работа. Използването на специализирани инструменти може значително да улесни работата на строителя. Една от най-трудоемките операции е приготвянето на бетонов разтвор и различни строителни смеси. Миксерът за бетон ще бъде незаменим помощник в този случай. Той позволява равномерно смесване на компонентите и при необходимост поддържа необходимата консистенция на разтвора, удобен за работа. Механизацията на такъв трудоемък процес като приготвянето на конкретен разтвор може значително да намали трудоемкостта и да увеличи производителността на труда. За да вземете миксер за бетон под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

7 лв.