Пердашки за бетон

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Оферти Пердашки за бетон Оферти Пердашки за бетон

Препоръчва се използването на пердашки за бетон, за да добие бетонната настилка необходимите качества. Те подобряват бетонната повърхност, изравняват, премахват неравностите. Пердашка за бетон е специален механизъм, състоящ се от двигател, скоростна кутия, остриета или дискове, дръжка на оператора и система за водоснабдяване. Самоходните пердашки за бетон допълнително имат педали и лостове за управление, прибиращи се колела, оборудван стол. При нас може да намерите голям асортимент от пердашки за бетон и те се различават помежду си според редица критерии: - брой ротори (един или два ротора); - тип задвижване (ръчно или самоходно оборудване); - мощност (0,75 ... 24 kW); - тип двигател (бензинов или електрически); - размерът на остриетата (600 ... 1200 mm).

Пердашка за бетон ДВОЙНА под наем предназначена за висококачествена и ефективна обработка на бетонни повърхности в малки площи (обработка на замазка в помещения, апартаменти и офис сгради). Това е истински шедьовър сред двойни пердашки и няма реални конкуренти в своята ниша. Машината лесно преминава през врати с ширина от 80 см и повече и ви позволява да работите уверено в помещения с ограничен достъп, голям брой стени и опори, върху малки бетонни плочи - без да използвате други машини за изглаждане на бетон. В началния етап на обработката се използват дискове или комбинирани остриета за изглаждане на нередности и разлики. На последния етап от обработката, за да се премахнат малки повърхностни неравности, се използват довършителни остриета, като всеки следващ подход увеличава ъгъла на наклона на остриетата. Машината е оборудвана със седалка за оператор и удобна система за управление.Посоката на движение се променя чрез манипулиране на двата предни лоста. Този модел ще бъде оценен от професионалистите. За да поръчате пердашка за бетон двойна под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Електрическите двигатели дават възможност за използване на пердашки за изравняване и изглаждане на различни видове замазки, включително полусухи, върху разхлабени бетонни подове в затворени помещения, мазета, където поради изпускането на газове на двигателите с вътрешно горене не е възможна работа с бензинови пердашки. Електрическата енергия се подава към двигателя чрез специален кабел със заземяващ проводник, който е задължителен и предпазва оператора от токов удар в случай на случайно счупване или повреда на тоководещите проводници. За да поръчате електрическа пердашка под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв. - 48 лв.

Благодарение на едноцилиндровия, четиритактов бензинов двигател, бензиновата пердашка под наем може да се управлява автономно, което е много полезно на места, където няма електричество. Полезно за изглаждане на бетонни повърхности на места, където няма достъп за голямо оборудване. За довършване на повърхността остриетата служат като работен елемент, а дискът се използва за груба обработка. Възможно е регулиране на наклона на острието. Защитният пръстен предпазва инструмента от повреда при работа по стени. За да поръчате бензинова пердашка под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

28 лв. - 38 лв.

Пердашка за бетон 120 см под наем се прилага след завършване на процеса на изравняване, за да се създаде трайно покритие. Пердашката за бетон 120 см под наем е проектирана да осигурява постоянна работа, изисква малко поддръжка и е ефективно решение за пердашка. Удобните функции и лекотата на използване я правят идеалното решение за максимизиране на производителността на работното място. Пердашка за бетон 120 см под наем е по-мощна и подходяща за по-големи работни места. Те се използват за изливане на подове, паркинги и работа в пристанищата. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

54 лв.

Пердашка за бетон 90 см под наем е незаменим помощник при производството на бетонни подове и основи. Висока скорост на работа се осигурява от пердашка с диаметър 90 см. Благодарение на надеждния и мощен бензинов двигател Honda, пердашка е напълно автономна и не зависи от електричеството. За по-лесна употреба, пердашка за бетон 90 см има дръжка с възможност за регулиране на височината и промяна на ъгъла на наклон. Сгъването позволява лесно транспортиране и съхранение, а ъгълът на наклона се регулира по височина за удобство на оператора. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

48 лв.

Пердашка за бетон 60 см под наем - това е решението, взето от професионалист в съвременното строителство, тъй като благодарение на пердашка за бетон 60 см се извършва допълнително смесване на частици цимент и пясък. Това означава, че използването на пердашката ви позволява значително да увеличите устойчивостта на износване на пода. Пердашка за бетон 60 см под наем е необходима за обработка на бетонната повърхност след завършване на полагането, уплътняването и изравняването на бетонната смес при оборудване на бетонни подове и монолитна конструкция. Пердашка с диаметър на диска от 60 см се използва при фугиране на крайните секции на замазката и извършване на фугиращи работи в ограничени пространства - малки помещения. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

42 лв.