Вибратори за бетон

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Оферти Вибратори за бетон Оферти Вибратори за бетон

При изливане на бетонната смес в подготвения кофраж се наблюдава образуването на въздушни мехурчета, неравномерно разпределение на големи и малки инертни материали. Такива дефекти влияят отрицателно върху якостта и експлоатационния период на бетонната конструкция. Проблемът може да бъде решен с помощта на специално оборудване - вибратори, които уплътняват бетонната смес (нейният обем може да бъде намален с 30%), премахват големите въздушни мехурчета и насърчават равномерното разпределение на инертните материали. Един от важните критерии, които се вземат предвид при избора на такова оборудване, е мощността. В частното строителство се използват модели до 1,5 kW. Това обикновено са вибратори с електрическо задвижване. При липса на централизирано захранване се избират устройства с батерия. В индустриалното строителство най-често се използват устройства с мощност 3-4 kW.

Нашата фирма предлага отдаване под наем на модерна професионална техника в широка гама. Нашият каталог съдържа вибратори за бетон в гр.Пловдив, оборудвани с вибриращи накрайници с диаметър 28–57 mm. Такива решения са предназначени за работа със смеси, чиято дълбочина е от 1 до 8 м. Избирайки да наемете вибратор за бетон в гр.Пловдив в нашата фирма, Вие получавате не само надеждно оборудване, но и висококачествено обслужване. Нашата цел е да постигнем най-добри резултати в процеса на взаимноизгодно сътрудничество. Ние доставяме специализирани вибратори за бетонови смеси в перфектно работно състояние. При необходимост клиентите могат да се възползват от съдействието при избора на най-подходящите модели. Използването на професионални вибратори за бетон е гаранция за получаване на трайни и надеждни бетонни покрития. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Основното условие за създаване на силен монолит е равномерното уплътняване на бетонния разтвор. Можете да извършите тази процедура без допълнителни разходи, наемането на вибратор за бетон в нашата компания ще Ви помогне. Ние предлагаме под наем оборудване от следните видове: ● високочестотни; ● дълбоки вибратори; ● електрически; ● бензинови; ● акумулаторни. Принципът на действие на вибратора за бетон е да създава и предава импулси към работния разтвор, в резултат на което въздушните мехурчета се отстраняват от него и се получава уплътняване. Използването му намалява трудоемкостта, ускорява строителните работи и подобрява качеството. Разполагаме с голям избор на вибрационно оборудване с различни модификации. Вибратор под наем в гр.София се предава на наемателя в добро и чисто състояние. Наемната цена се изчислява, като се вземат предвид моделът и периодът на наема. Колкото по-дълъг е срокът на използване, толкова по-малко се получава размерът на наема. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Бензинови вибратори се използват активно за равномерното разпределение на бетона в монолитни и сглобяеми конструкции. Бензиновият вибратор под наем е идеален за отстраняване на излишната влага и въздух от прясно излят разтвор. За да бъде монолитната конструкция устойчива на екстремни температури, натоварвания и вибрации, просто е необходимо да се използва дълбоко уплътняване при полагане на сместа. Отличителни черти на бензинов вибратор: - Надежден, удароустойчив дизайн. - Мощен мотор, устойчив на удар и вибрации. - Наличието на връзка за бързо изключване, което прави бетонния вибратор лесен за сглобяване и разглобяване. - Максималната скорост на удар е 3600 об / мин. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

20 лв. - 45 лв.

Импулсен вибратор под наем , който е по-компактен, тежи по-малко и в същото време работи точно като ексцентричните, а понякога показват и по-добри резултати. Бетонната смес става наистина здрава и стабилна само благодарение на влиянието на строителите. А именно, с помощта на импулсен вибратор за бетон е възможно да се увеличи плътността на сместа, да се направи по-устойчива на изсъхване и да се сведе до минимум рискът от разрушаване на строителните конструкции, доколкото е възможно. Доказано е, че бетонният импулсен вибратор увеличава якостта на бетонната смес средно с 20%. Ако не се занимавате постоянно със строителство и за кратко време Ви е необходим импулсен вибратор за бетон, ние предлагаме наем на вибратори. Имаме разнообразни модели, от които да избирате. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

50 лв.

Вибраторът за бетон 4 метра под наем е предназначен за уплътняване на бетон по време на монолитни работи. Вибрационното действие позволява отстраняването на излишната вода от бетона и спомага за запълване на получените кухини. Това от своя страна подобрява качеството на бетона. Комплектът за отдаване под наем на вибратор за бетон 4 метра включва електрическо задвижване, гъвкав вал с дължина 4 метра и вибриращ връх с диаметър 51 мм. Вибрациите се създават с помощта на електрическо задвижване, от което въртящите движения се предават през вала към вибро върха. Вибраторът се захранва от мрежа 220v / 50Hz. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

30 лв.

Можете да наемете вибратор за бетон 3 метра от нашата компания в удобно за Вас време. Кога трябва да наемете вибратор за бетон 3 метра? Когато имате задача да се запълни основата, колоната, плочата за плъзгащи се порти и т.н. професионално. За частно лице е по-икономично да наема, отколкото да купува. За организации, които рядко изпълняват конкретна работа. Кой вибратор за бетон да наемете? Една от техническите характеристики и параметри е мощността на двигателя и дължината на гъвкавия вал. Например за запълване на основата на къща е достатъчна гъвкава дължина от 3 метра и мощност от 1300 вата. С такова оборудване можете безпроблемно да уплътните основата на бетон за къща до 1000 квадратни метра. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

25 лв.

Трябва ли спешно да наемете вибратор за бетон? Ние сме готови да Ви помогнем! Ако сте започнали глобален ремонт, или необходимо да се изгради висококачествен бетон или да се оборудва основата, да се извърши замазка в гаража за кола, тогава не може да се направи без такова оборудване като вибратор за бетон. Предназначен е за динамично уплътняване на сместа и равномерното й разпределение в целия обем на кофража. Дълбокият вибратор гарантира висока якост и издръжливост на основата, но за еднократно извършване на такава работа не е препоръчително да се купува оборудване за постоянно използване, защото е скъпо. Освен това трябва да имате собствен сервиз, който постоянно да го ремонтира и да извършва поддръжка. За еднократни или дори краткосрочни работи е по-добре да използвате услугите за наемане на вибратор за бетон, особено след като нашата компания предлага всички видове дълбоки вибратори при изгодни условия. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв.