За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Оферти Вибромастари Оферти Вибромастари

Вибромастари под Наем. Най-важните технологични изисквания за бетонни повърхности при поставяне на бетонова смес в матрици или монолитни конструкции е строго хоризонтално ниво на положената основа и гладка повърхност без недостатъци. Постигането на такива показатели за качество като гладък бетон се осигурява с помощта от цял набор специални инструменти. Най-ефективните устройства за този вид работа са вибромастари. Вибромастарът се счита за един от най-ефективните видове строително оборудване, което опростява процеса на полагане на различни видове бетонни повърхности. Въпреки относителната простота на дизайна, цената на инструмента се оказва непосилна, особено за компании, които нямат стабилен приток на клиенти. Ето защо, ако има нужда от такова устройство, наемането на вибромастара е най-оптималният вариант за получаване на строителна техника за времето, необходимо за завършване на ремонтните и строителните работи!

Мастарът за заглаждане на бетон представлява метална рамка с вибрационен механизъм и мотор, който предава към нея въртящи вибрации. До голяма степен благодарение на своята ефективност, такова оборудване се използва не само в жилищното, но и в пътното строителство. По вида на захранващия блок мастари за заглаждане на бетон могат да бъдат разделени на: - Бензинови – с висока производителност и максимална издръжливост; - Електрически – зависим от 220V мрежата, но е най-добрият вариант за бетонни замазки и вътрешни площи. Нашата компания предлага наем на специализирано оборудване от водещи производители. Сътрудничеството с нас има много предимства, включително: - Относително ниска цена; - Широка гама от устройства; - Перфектно техническо състояние; - Договорени условия; Работата с нас е невероятно лесна! Достатъчно е да изберете необходимия инструмент и да обадете с на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Нашата компания предлага вибромастар под наем с алуминиев профил 3 метра. Вибромастарът 3 метра е много удобен в експлоатация поради вида на задвижването. Острието е направено от плътен алуминий и има дължина 3 метра, което е доста удобно за обработка на големи площи. Вземането под наем на такива вибромастари с профил от 3 метра е изгодно да се използва за краткосрочна работа на големи площи, за да се уплътнят замазки, полусухи смеси, бетон или дори саморазливни подове. Според технологията специалистите съветват да се изглади с мистрия за довършване след работа с вибромастар. След спазване на всички етапи на работа, повърхността е лесна за шлайфане и боядисване. Област на приложение: - Уплътняване и изравняване на прясно положена бетонова смес, замазки при изливане на плочи, подове и платформи. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Вибромастар за бетон под наем е модерен строителен инструмент, който е предназначен за уплътняване и изравняване на излятата бетонна повърхност. Основното предназначение на вибромастар за бетон под наем е подовата замазка, т.е. изравняване и заглаждане на прясно положен бетон. Това устройство е незаменим помощник за строителите, участващи в подова замазка, както и при производството на мостове, бетонни пътища и други бетонни повърхности, които трябва да бъдат гладки и равномерни. Можете да вземете под наем висококачествен и надежден вибромастар за бетон в нашата компания, която дава под наем спомагателно строително оборудване за различни цели. Нашият каталог съдържа най-широката гама строителна техника и инструменти, които могат да бъдат полезни при производството или строителството. Всички представени стоки в нашия каталог са винаги налични, не е нужно да чакате дни и седмици. Извършваме бърза доставка на вашата поръчка не само в София, но и в страната. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

25лв. - 35 лв.

Бензиновият вибромастар под наем е предназначена за бързо изравняване на прясно положен бетон. Въпреки простотата на дизайна, този инструмент може значително да подобри качеството на работа и производителността на труда. Бензиновият вибромастар под наем се състои от стоманена рамка, вибратор и бензинов двигател. За улеснение на работата устройството е снабдено със сдвоени дръжки. Широчината на вибромастара е 3 метра, което ви позволява да обработите оптималната площ за един подход. Едно зареждане е достатъчно за около час и половина непрекъсната работа. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

20 лв. - 30 лв.

Двугредовият вибромастар под наем се използва за изравняване и уплътняване на прясно положен бетон и цименто-пясъчни разтвори. Снабден с електрически мотор, този инструмент е одобрен за използване в затворени помещения. Ширината на двугредов вибромастер е 320 см, което ви позволява бързо да боравите с големи площи. Двугредовият вибромастер е снабден с честотен регулатор, който дава възможност за регулиране на устройството в съответствие с естеството на планираната работа. Захранването от стандартна 220-волтова мрежа осигурява комфорт при използване. Също така предлагаме двугредов вибромастер под наем с бензинов двигател. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

33 лв.

Вибродъска е инструмент за изглаждане на повърхността на прясно излятия монолитен бетон, за да се получи равномерна и гладка основа. Нямате нужда от електричество, тъй като дизайнът се отличава с компактен бензинов двигател. Икономичен е и изразходва не повече от 3 литра гориво за час работа. Можете да работите навсякъде, особено удобно е да използвате такова устройство на улицата. За повече информация относно вибродъска под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

22 лв.

Вибромастарът е предназначен за заглаждане и подравняване на бетон. Служи и за повърхностно уплътняване на положеният бетон. Може директно да се тегли по повърхността на бетона. Дължината на мастара може да бъде от 1.8 м до 5.0 м. При нас може да откриете: - бензинов вибромастар под наем - дизелов вибромастар под наем - двуредов вибромастар под наем - електрически вибромастар под наем Нашите консултати на на разположение, за да ви предложат най-доброто решение за вашите нужди.

19 лв.