Виброрейки за бетон

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Оферти Виброрейки за бетон Оферти Виброрейки за бетон

Виброрейки за Бетон под Наем. В заключителните етапи на работа с бетонни покрития повърхността се изравнява и трамбова. Мехурчета и неравности, образувани върху него, могат да доведат до намаляване на якостта и издръжливостта. И ако доскоро строителите трябваше да проявяват изобретателност, изглаждайки настилката с помощта на обикновена шпатула или други гениални устройства, сега има виброрейка - инструмент за изграждане, който допринася за най-ефективното изравняване и утаяване на бетона до желаното ниво. Купуването на такъв скъп инструмент за еднократна работа обаче е непрактично. Много по-изгодно е да наемете вибрираща замазка при нас. За щастие, в момента почти всеки има такава възможност: нашата компания е готова за активно сътрудничество, предлагайки най-добрата цена за наем в цялата страна!

Вибромастар OSCAR под наем има лека конструкция от карбидна сплав - силиций, манган, алуминий. По избор електрически или бензинов вибрационен двигател. Вибромастар OSCAR е предназначен за повърхностно изравняване и уплътняване на бетонни смеси, използвани при изграждането на подове и основи. Продуктът се състои от две успоредни Т-профили, здраво свързани помежду си с напречни връзки. За да се предотврати деформация на релсата, има винтове, които регулират опъването на профилите. Вибромастарът OSCAR може да бъде оборудван с подвижен електрически или бензинов вибрационен блок. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Наем на електрическа виброрейка: имаме най-добрите условия! Нашата компания предлага наем на професионална строителна техника при изгодни условия. Гамата включва електрически виброрейки с различна дължина и мощност. Ние предлагаме оборудване с изключително високо качество, така че когато извършвате работа с него, няма да имате затруднения. Както показва практиката, виброрейката не се използва толкова често, което елиминира необходимостта от закупуване на скъпа виброрейка за постоянно използване. Много по-изгодно в материално и практическо отношение е да наемете електрическа виброрейка. Наемът на виброрейки е търсена услуга в нашата компания. Факт е, че цената му е доста висока и няма смисъл да го купувате, за да изпълнявате еднократна работа. Освен това може да се наложи да го поправите, което също е неудобно. И в случай на непредвидена повреда, нейният професионален ремонт ще бъде извършен за сметка на нашата компания. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Предлагаме под наем бензинова виброрейка с двигател на Honda. Цялото оборудване, което предлагаме под наем, преминава през редовна поддръжка и е готово за употреба. Наемането на бензинова виброрейка е добро решение, ако трябва да изравнявате и уплътнявате бетон при изливане на повърхности. При използване на бензинова виброрейка кухините и въздушните мехурчета излизат от сместа, наличието на които намалява здравината и издръжливостта на конструкцията. Когато се използва бензинова виброрейка, е необходима добра вентилация за отстраняване на изгорелите газове. Бензинова виброрейка има четиритактов двигател, няма нужда да добавяте масло към бензин. След употреба виброрейката трябва да се измие с вода, без да се изчаква бетонът да се втвърди върху работната повърхност. Цената под наем на вибрираща замазка зависи от ширината на острието, дълбочината на уплътняване на бетонната смес. Наемането на бензинова виброрейка ще Ви позволи да спестите пари за закупуване на скъпо оборудване, ако обхватът на работата е относително малък и покупката му е безсмислена. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Вибромастар за заглаждане на бетон под наем е устройство, предназначено за уплътняване на бетонова смес, както и асфалт, цимент и някои други строителни смеси. Вибромастарът е метална греда, към която е прикрепен мотор. По време на работа двигателят генерира вибрации, като по този начин бетонната смес се уплътнява. Вибрационните мастари се използват, за да се намали дебелината на материала чрез „натискане“. Благодарение на вибромастарите за заглаждане на бетон, настилката се оказва наистина висококачествена и няма пролуки, кухини и провисвания. Поради вибрациите бетонната смес се утаява, в резултат на което въздушните кухини изчезват и плътността се увеличава значително. В строителството най-важното е качеството, без вибромастара е невъзможно да се постигне наистина висококачествено бетонно покритие. За да поръчате вибромастар за заглаждане за бетон под наем , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

19 лв. - 29 лв.

Вибродъска за бетон под наем е устройство за уплътняване и изравняване на бетонова смес. Използва се при полагане на бетон. Бетонът, положен с вибродъска, е по-траен и по-плътен. Вибродъска за бетон се състои от бензинов или електрически (380 или 220 V) двигател, вибрационно устройство и алуминиев профил. При голяма дебелина на поставения бетон работата на вибродъската трябва да бъде допълнена с използването на дълбок вибратор. Изборът на вибродъскта зависи от редица условия. На закрито е за предпочитане да се използва електрическа вибрираща замазка, а за работа на открито е по-подходящ инструмент с бензинов двигател. В зависимост от повърхността, която трябва да се бетонира, се изискват вибродъски с различни размери на профила. За да поръчате вибродъска за бетон под наем , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв. - 28 лв.

С помощта на гладачка за бетон под наем (ширина на профила - 2 м) може да се уплътни и изравни пресен бетон или цименто-пясъчна смес. Този модел ви позволява да работите в условия на ограничена маневреност. Сместа се уплътнява на дълбочина от 180 mm и ъгълът на алуминиевия нож може да се регулира до 15 ° за най-добро изпълнение на покритието. Вибровалякът с мощност 0,1 kW работи от битова мрежа (220 V). В същото време наемането на гладачка за бетон ще спести значителни средства за закупуването на това устройство. Благодарение на системата за заден ход (възможността за работа в две посоки) и специалния профил с полукръгли ръбове, операторът може да обработва една и съща зона няколко пъти, докато стои неподвижно. Повърхността, получена в резултат на работа с гладачката на бетон, не изисква допълнително довършване с фугираща смес. За да поръчате гладачка за бетон под наем , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

33 лв.

Виброрейка с двигател Хонда под наем с бензиново задвижване се използва за изравняване и уплътняване на смес от бетонен разтвор. Използва се за граждански и промишлени работи. Може да се използва при минимално съдържание на влага в сместа. Ако разтворът е дебел, почти е невъзможно да му се придаде идеално равна повърхност, без да се използва виброрейка. Предимството е еднаква степен на вибрация по цялата дължина на алуминиевата летва, която може да бъде от 1,8 метра до 4,3 метра, което значително увеличава качеството на повърхността и скоростта на поставяне на бетонната смес. Характеристики: - Двигател: бензинов Honda GX 120 - Мощност на двигателя: 4,0 к.с. - Честота: 7000 вибрации / мин - Центробежна сила: 300 kP - Дължина на профила: 3,5-6 m За да поръчате виброрейка с двигател Хонда под наем , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

22 лв.

Едногредова електрическа виброрейка под наем е предназначена за изравняване на прясно положен бетонен разтвор при полагане на замазки. Дизайнът на инструмента е изключително прост: силов агрегат с вибрационен механизъм е монтиран върху метална рамка. Едногредова електрическа виброрейка е оборудвана с двигател Honda, който е свързан към стандартна 220-волтова мрежа. Инструментът е одобрен за използване в затворени помещения, тъй като по време на работа не отделя отработени газове. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв.