Всички обяви в Наем на Бетонови

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Всички оферти Наем на Бетонови

Електрическите двигатели дават възможност за използване на пердашки за изравняване и изглаждане на различни видове замазки, включително полусухи, върху разхлабени бетонни подове в затворени помещения, мазета, където поради изпускането на газове на двигателите с вътрешно горене не е възможна работа с бензинови пердашки. Електрическата енергия се подава към двигателя чрез специален кабел със заземяващ проводник, който е задължителен и предпазва оператора от токов удар в случай на случайно счупване или повреда на тоководещите проводници. За да поръчате електрическа пердашка под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв. - 48 лв.

Нашата компания предлага под наем бетонобъркачка 240 литра. Това просторно устройство е в състояние да приготви до 190 литра разтвор. Надеждният дизайн на задвижващия механизъм позволява използването на електрическа бетонобъркачка за приготвяне на различни хоросани и смеси. Устройството е оборудвано със защитни системи за изключване, което прави работата с бетонобъркачка удобна и безопасна. Инсталацията е оборудвана с широки колела, което прави възможно придвижването й около обекта, като по този начин ускорява напредъка в работата. Като наемете професионална електрическа бетонобъркачка 240 литра, Вие не само ще ускорите напредъка на строителните работи, но и значително ще повишите качеството на изпълнение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

20 лв. - 50лв.

Разтоварването на контейнер с бетон от автомобил става много по-трудно, ако е невъзможно да стигнете до кофража наблизо. Следователно използването на кюбел за бетон ще намали разходите за доставка на сместа, защото ако трябва да поръчате няколко автомобила за строителни работи, ще трябва да похарчите много пари. Такъв контейнер ще позволи подаването на разтвора директно до точката на леене. Освен това строителите често прибягват до кюбели за бетон, за да съхраняват бетон известно време, ако не е било възможно да се излее в кофража веднага след производството. При нас може да вземете кюбел за бетон в София на изгодни цени и добри условия.

10 лв. - 30 лв.

За привеждане на излятата бетонна настилка върху голяма площ до висококачествено състояние, подходящо за последваща работа, се използва хеликоптер за бетон 60 см, който (поради високата си цена) не може да бъде закупено от всеки частен майстор или ремонтно-строителен екип, специализиран предоставянето на такива услуги. За щастие в наши дни има отдаване под наем на хеликоптер за бетон 60 см, който Ви позволява да получите инструмент за работа с втвърден бетон бързо, ефективно и независимо от времето на деня! Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

32 лв.

Ако миксерът за бетон 200 литра Ви е необходим за извършване на единична работа, тогава вместо да купувате е по-добре да използвате услугата миксер за бетон 200 литра под наем . За строителни компании миксерът за бетон под наем ще помогне в случаите, когато няма достатъчно собствени инструменти или Вашето устройството не работи, а спирането на работния процес ще доведе до финансови загуби и нарушаване на датата на приключване на проекта. Той служи за приготвяне не само на бетонни смеси, но и за разбъркване на други насипни компоненти: торове, фураж. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на миксер за бетон 200 литра и доставката на оборудването.

14 лв.

Бетонобъркачка под наем е строително оборудване за смесване на бетонова смес. Бетонобъркачките се използват широко в строителството и ремонта, тъй като бетонната смес е необходима за полагане на основата, използвана за изграждане на носещи конструкции (стени), запълване на слепи зони и пътеки, бетониране на стълбовете за огради. Бетонобъркачките се разделят според принципа на действие на гравитационни и принудителни, с винт или остриета, въртящи се вътре. За да се разтовари сместа от гравитационната бетонобъркачка, тя трябва да се преобърне (ръчна бетонобъркачка), а при принудителните бетонобъркачки долният люк се отваря за тази цел. Използването на бетонобъркачки зависи от тяхната мощност и обема на работния барабан. Нашата компания предлага под наем бетонобъркачки с обем на барабана от 150 до 500 литра. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

12 лв.

Пердашка за бетон ДВОЙНА под наем предназначена за висококачествена и ефективна обработка на бетонни повърхности в малки площи (обработка на замазка в помещения, апартаменти и офис сгради). Това е истински шедьовър сред двойни пердашки и няма реални конкуренти в своята ниша. Машината лесно преминава през врати с ширина от 80 см и повече и ви позволява да работите уверено в помещения с ограничен достъп, голям брой стени и опори, върху малки бетонни плочи - без да използвате други машини за изглаждане на бетон. В началния етап на обработката се използват дискове или комбинирани остриета за изглаждане на нередности и разлики. На последния етап от обработката, за да се премахнат малки повърхностни неравности, се използват довършителни остриета, като всеки следващ подход увеличава ъгъла на наклона на остриетата. Машината е оборудвана със седалка за оператор и удобна система за управление.Посоката на движение се променя чрез манипулиране на двата предни лоста. Този модел ще бъде оценен от професионалистите. За да поръчате пердашка за бетон двойна под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Трябва ли бързо да подготвите бетонна настилка на строителната площадка? Най-добрият начин да се справите с тази задача е голяма бетонобъркачка под наем . Компактните габаритни размери и възможността за независимо движение правят голяма бетонобъркачката незаменим помощник при изграждането на съоръжения за всякакви цели. Работата на бетонобъркачката ви позволява да приготвите 270 литра бетонова смес за 90 секунди. Ние ще подберем необходимото оборудване за Вас в съответствие с вашите нужди. При необходимост ще доставим до обекта. За да разберете за наличността на оборудване, обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем и доставката на оборудването.

По договаряне

Миксерът за бетон дизелов ПОД НАЕМ е приложим за всички видове големи и средни сглобяеми инсталации, строителни площадки, пътища, мостове, летища, тунели и други строителни площадки, които могат да работят и в стационарни бетонови инсталации. Също така, миксерът за бетон дизелов ПОД НАЕМ може да се използва за смесване на сухи, пластмасови, течни, леки инертни материали, бетон и разновидности хоросани. Дизелов миксер има две колела, до известна степен принадлежи към мобилните бетонобъркачки. За да вземете миксер за бетон дизелов ПОД НАЕМ , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

16 лв. - 26 лв.

Благодарение на ръчното задвижване на преобръщането на барабана, PREMIUM 180л бъркачка за бетон под наем дозира хоросан, което позволява смесване на бетон и смеси директно на строителната площадка - при извършване на ремонти на закрито и вътре в сгради. Тоест, бетонът не застива по време на работа. На свой ред, специална устойчива на удар обвивка предпазва електродвигателя от повреди, прах, мръсотия и образуването на циментова "обвивка" на повърхността му. PREMIUM 180л бъркачката за бетон под наем е известна със своята лекота на използване и лекота на поддръжка. Ръчното управление позволява на строителите да дозират бетонната смес по време на наливането. Предимства като здрава стоманена конструкция, сменяеми лагери, силен електродвигател, икономичен разход на енергия, стабилност и мобилност гарантират дълъг експлоатационен живот. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

27 лв.

Един от най-популярните материали на строителните и ремонтни обекти е бетонът. Това е надеждно и универсално решение. Специалното оборудване улеснява работата с него. В допълнение към смесителните устройства, струва си да закупите оборудване за подаване на материала. Кюбелът за бетон в гр.Пловдив оптимизира процеса на изливане на различни строителни конструкции. Предлагаме Ви кюбел за бетон в гр.Пловдив под наем. Ако трябва да доставите бетон на строителна площадка на височина и с висока точност, тогава наемането на кюбел за бетон е отлично решение. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Наемането на шлифовъчна машина за бетон ще Ви позволи да изравнявате, шлайфате и полирате (включително мокър) бетон, мрамор, гранит, мозаечни подове и да премахвате стари покрития. Нивото на защита на електрическото оборудване дава възможност да се работи дори и при дъжд. Машината може да работи както с товар (по-висока производителност), така и без него. Машината за шлайфане на бетон практически не вибрира. Машина за шлайфане на бетон под наем от нашата компания Ви позволява да използвате лесно, удобно и изгодно необходимото оборудване Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Кюбели за бетон са необходими за локализиране на бетонния разтвор на строителната площадка, както и за своевременната му доставка. Кюбелът за бетон се премества с кран, така че размерите на конструкцията не трябва да са неудобни, а напротив, капацитетът е определящият параметър, който характеризира стойността на продукта. Нашата компания предлага да наемете кюбел за бетон за всеки период. Ние гарантираме качеството и надеждността на цялото оборудване! Обадете ни се днес и ние незабавно ще отговорим на всеки Ваш въпрос и предложение.

19 лв.

С помощта на гладачка за бетон под наем (ширина на профила - 2 м) може да се уплътни и изравни пресен бетон или цименто-пясъчна смес. Този модел ви позволява да работите в условия на ограничена маневреност. Сместа се уплътнява на дълбочина от 180 mm и ъгълът на алуминиевия нож може да се регулира до 15 ° за най-добро изпълнение на покритието. Вибровалякът с мощност 0,1 kW работи от битова мрежа (220 V). В същото време наемането на гладачка за бетон ще спести значителни средства за закупуването на това устройство. Благодарение на системата за заден ход (възможността за работа в две посоки) и специалния профил с полукръгли ръбове, операторът може да обработва една и съща зона няколко пъти, докато стои неподвижно. Повърхността, получена в резултат на работа с гладачката на бетон, не изисква допълнително довършване с фугираща смес. За да поръчате гладачка за бетон под наем , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

33 лв.

Миксерът за бетон 350 литра под наем е един от най-търсените строителни приспособления, използвани за широк спектър от дейности. Миксерът за бетон 350л е траен и надежден инструмент за работа на строителната площадка. Моделът е оборудван с ремъчно задвижване за по-малко износване на основните задвижващи елементи. Големият обем на барабана и възможността за смесване на 175 литра хоросан ускоряват строителните и ремонтните дейности. Широките крака и удобната дръжка на кормилото улесняват работата на миксера. За повече информация обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Кюбелът за бетон с гумена тръба под наем се използва в строителството за приемане и транспортиране на бетонната смес чрез кранове до мястото на бетониране на конструкции. Кюбелът за бетон с гумена тръба под наем се зарежда и транспортира в изправено положение със затворен и заключен затвор. Оборудван е с пръстеновидна опорна основа за сигурен монтаж. Кофата се транспортира с помощта на повдигащи механизми. Разтоварването на бетонова смес се извършва чрез отваряне на секторна порта през гумена тръба с диаметър 200 mm. Най-често кюбелът са наема заедно с кранове и друго оборудване, като цените за тази услуга зависят от времето за строителство. Нашата компания предлага да наемете кюбел за бетон за всеки период. Ние гарантираме качеството и надеждността на цялото оборудване! Обадете ни се днес и ние незабавно ще отговорим на всеки Ваш въпрос и предложение.

22 лв.

Нашата фирма предлага отдаване под наем на модерна професионална техника в широка гама. Нашият каталог съдържа вибратори за бетон в гр.Пловдив, оборудвани с вибриращи накрайници с диаметър 28–57 mm. Такива решения са предназначени за работа със смеси, чиято дълбочина е от 1 до 8 м. Избирайки да наемете вибратор за бетон в гр.Пловдив в нашата фирма, Вие получавате не само надеждно оборудване, но и висококачествено обслужване. Нашата цел е да постигнем най-добри резултати в процеса на взаимноизгодно сътрудничество. Ние доставяме специализирани вибратори за бетонови смеси в перфектно работно състояние. При необходимост клиентите могат да се възползват от съдействието при избора на най-подходящите модели. Използването на професионални вибратори за бетон е гаранция за получаване на трайни и надеждни бетонни покрития. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Предлагаме бензинова пердашка под наем за различни видове работа. Първо, трябва да се отбележи, че бетонните пердашки има както електрически, така и бензинови. Бензиновата пердашка под наем е необходима там, където няма мрежа, при големи площи, така че няма удобство да се използва кабел. Единственият недостатък на използването на бензинови машини е необходимостта от вентилация или чист въздух за безопасността на оператора. Тъй като тези машини изравняват и изглаждат бетонната смес не само с диска за пердашка (който е включен в цената на наема на машината), но и обработват бетона с четири остриета, наподобяващи остриета на хеликоптер, върху които всъщност е прикрепен изглаждащият диск. Ако след изливането се планира да се използват изравняващи покрития или други изравняващи смеси, тогава няма нужда да се работи с остриета, но е достатъчен изглаждащ диск. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

28 лв. - 38 лв.

Фреза за бетон е предназначена за полиране на груби замазки, бетон, гофрирани бетонни повърхности, отрязване на горните слоеве, а също така ефективно премахва лепилото след отстраняване на плочките. В много случаи, ако замазките или бетонните подове не се изливат правилно, по повърхността има много следи и неравности. Получаването на идеално равномерно покритие няма да се получи веднага , трябва да определите нивото на неравности и да започнете да премахвате слой по слой с челарка върху бетон. След фрезоване на бетон с машина се използват шлифовъчни машини, тъй като остават малки канали. Фреза за бетон под наем е предназначена за малки до средни площи. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

35 лв. - 65 лв.

Бензиновият вибромастар под наем е предназначена за бързо изравняване на прясно положен бетон. Въпреки простотата на дизайна, този инструмент може значително да подобри качеството на работа и производителността на труда. Бензиновият вибромастар под наем се състои от стоманена рамка, вибратор и бензинов двигател. За улеснение на работата устройството е снабдено със сдвоени дръжки. Широчината на вибромастара е 3 метра, което ви позволява да обработите оптималната площ за един подход. Едно зареждане е достатъчно за около час и половина непрекъсната работа. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

20 лв. - 30 лв.

Вибромастар за заглаждане на бетон под наем е устройство, предназначено за уплътняване на бетонова смес, както и асфалт, цимент и някои други строителни смеси. Вибромастарът е метална греда, към която е прикрепен мотор. По време на работа двигателят генерира вибрации, като по този начин бетонната смес се уплътнява. Вибрационните мастари се използват, за да се намали дебелината на материала чрез „натискане“. Благодарение на вибромастарите за заглаждане на бетон, настилката се оказва наистина висококачествена и няма пролуки, кухини и провисвания. Поради вибрациите бетонната смес се утаява, в резултат на което въздушните кухини изчезват и плътността се увеличава значително. В строителството най-важното е качеството, без вибромастара е невъзможно да се постигне наистина висококачествено бетонно покритие. За да поръчате вибромастар за заглаждане за бетон под наем , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

19 лв. - 29 лв.

Хеликоптерът за бетон 90 см под наем е оборудване, предназначено за окончателна обработка на различни повърхности: бетонни основи, цименто-пясъчни замазки и втвърдители (гарнитури). Използва се в промишлени и жилищни сгради, той увеличава производителността на строителните работи, намалявайки времето и разходите за труд и Ви позволява да постигнете висококачествени настилки. Предлагаме под наем хеликоптер за бетон 90 см с 4 кВт бензинов двигател за изглаждане на бетонни повърхности и други покрития. Такава техника като хеликоптер се използва, след като повърхността е била обработена с виброрейка , тоест е изравнена, уплътнена, въздухът и излишната вода са отстранени от бетона. Когато се използва хеликоптерът, покритието става трайно, устойчиво на износване. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

28 лв.

Кюбели за бетон от 500л до 2500л под наем са предназначени за товарене и последващо транспортиране на бетон до мястото на изливането му в кофража както на бетонни подове, така и на колони от монолитно-рамкови конструкции. В нашата компания може да намерите кюбели с различна големина от 500 литра до 2500 литра. Размерите трябва да бъдат избрани в зависимост от спецификата на строителните задачи и да се изчисли необходимия обем на еднократно изливане в подготвената форма). Ако се интересувате от наемане на кюбел за бетон от 500 л до 2500л , тогава можете да получите висококачествен и надежден инструмент с доставка, като се свържете с нашата фирма. Обадете ни се и квалифицираните служители ще Ви дадат необходимите консултации, както и ще изчислят разходите за наемане на кюбел за бетон за обявения период. Гарантираме работата на нашето оборудване, защото служителите на нашата компанията внимателно го следят. Телефонният номер за поръчка на наем на кюбел за бетон е посочен на уебсайта ни.

По договаряне

Миксерът за бетон 300 литра е оборудвано с механизми от типа, използвани за изграждането на висококачествени строителни конструкции. Повечето модели са с електрическо задвижване, което ги прави по-опростени и по-икономични. Те имат само един недостатък - а именно дълго изплащане, поради което дори за големи сгради ще бъде по-просто и икономически по-изгодно да се наеме миксерът за бетон. Можете да използвате тази услуга на нашия уебсайт. За да вземете миксер за бетон 300 литра под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Предлагаме под наем бензинова виброрейка с двигател на Honda. Цялото оборудване, което предлагаме под наем, преминава през редовна поддръжка и е готово за употреба. Наемането на бензинова виброрейка е добро решение, ако трябва да изравнявате и уплътнявате бетон при изливане на повърхности. При използване на бензинова виброрейка кухините и въздушните мехурчета излизат от сместа, наличието на които намалява здравината и издръжливостта на конструкцията. Когато се използва бензинова виброрейка, е необходима добра вентилация за отстраняване на изгорелите газове. Бензинова виброрейка има четиритактов двигател, няма нужда да добавяте масло към бензин. След употреба виброрейката трябва да се измие с вода, без да се изчаква бетонът да се втвърди върху работната повърхност. Цената под наем на вибрираща замазка зависи от ширината на острието, дълбочината на уплътняване на бетонната смес. Наемането на бензинова виброрейка ще Ви позволи да спестите пари за закупуване на скъпо оборудване, ако обхватът на работата е относително малък и покупката му е безсмислена. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Отдаването под наем на машина за фрезоване на бетон се използва за първоначално преминаване през втвърден бетон, за да се премахнат провисванията и неравностите. Можете също така да премахнете стара боя, пластмаса, термопластмаса, ръжда с машина за фрезоване под наем. Плавното регулиране на дълбочината на рязане Ви позволява да изрежете слой от 0,5 до 4 мм. Машина за фрезоване обработва лента с ширина 200 mm на един подход. Скоростта на въртене на фрезовия барабан достига 6000 об / мин, поради което вземането под наем на строителни инструменти е оправдано по време на възстановителните работи. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

80 лв.

Вибромастар OSCAR под наем има лека конструкция от карбидна сплав - силиций, манган, алуминий. По избор електрически или бензинов вибрационен двигател. Вибромастар OSCAR е предназначен за повърхностно изравняване и уплътняване на бетонни смеси, използвани при изграждането на подове и основи. Продуктът се състои от две успоредни Т-профили, здраво свързани помежду си с напречни връзки. За да се предотврати деформация на релсата, има винтове, които регулират опъването на профилите. Вибромастарът OSCAR може да бъде оборудван с подвижен електрически или бензинов вибрационен блок. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Фреза за отнемане на ниво под наем е многофункционална машина, използвана за полиране и шлайфане на бетон, циментови замазки, почистване и кристализация на повърхности от бетон и мрамор, мозайка и дървени подови настилки и много други материали. Фрезата за отнемане на ниво работи с различни приспособления като скоростта на обработка на материала се увеличава 3 пъти. Размерът на диска от 48 см ви позволява бързо да обработвате дори големи площи. Максималната скорост на въртене е 600 об / мин. Фрезата е оборудвана с 10-литров резервоар за вода, както и предпазител за пръски и пръстен за събиране на влага. Удължената дължина на кабела (25 м) прави устройството по-мобилно. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

40 лв.

Вибраторът за бетон 4 метра под наем е предназначен за уплътняване на бетон по време на монолитни работи. Вибрационното действие позволява отстраняването на излишната вода от бетона и спомага за запълване на получените кухини. Това от своя страна подобрява качеството на бетона. Комплектът за отдаване под наем на вибратор за бетон 4 метра включва електрическо задвижване, гъвкав вал с дължина 4 метра и вибриращ връх с диаметър 51 мм. Вибрациите се създават с помощта на електрическо задвижване, от което въртящите движения се предават през вала към вибро върха. Вибраторът се захранва от мрежа 220v / 50Hz. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

30 лв.

Миксерът за бетон 180 литра е професионално строително електрическо оборудване. Ще бъде полезно при провеждането на различни строителни работи от изливане на основата до приготвяне на хоросан за полагане на тухли. Този модел е вертикален миксер с чугунена основа. Отличителна черта на такива миксери е тяхната ниска консумация на енергия и малък брой предавателни връзки. Работният обем на барабана е 180 литра, което ви позволява да приготвите до 130 литра висококачествен разтвор. Също така миксерът е снабден с надежден електрически мотор с номинална мощност 650 вата. За да вземете миксер за бетон 180 литра под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

15,75 лв.

Бъркачка за бетон 200 литра под наем използва се за приготвяне на висококачествени смеси от бетон и строителни разтвори. Тя се използва широко за малки обеми работа в индивидуално и крайградско строителство, обновяване на сгради и гаражи. При обем на барабана от 200 литра е възможно да се получават 130 литра готов разтвор наведнъж. Когато поръчвате наем на бъркачка за бетон 200 литра с доставка, вие се освобождавате от проблемите, свързани с транспортирането на обемисти стоки. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

24 лв.

Независимо от типа и модификацията, пендели функционират по един и същ принцип. Дискът е монтиран на вал с гайки, който се задвижва от мотора и се върти към оператора. Това ви позволява да направите прав разрез и предотвратява движението на детайла. Обработката на метал, дърво и различни дървесни композитни материали, пластмаса, естествен и изкуствен камък (мрамор, гранит, керамика), както и бетон и стоманобетон включва голям брой операции за рязане с помощта на високоспециализирани режещи електрически пендели. Някои от тези машини се използват за рязане на няколко вида материали в различни режими, други се използват за тесни специфични задачи. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

30 лв. - 80 лв.

Наем на пердашка за бетон 120 см се използва на последния етап от изграждането на изцяло бетонни конструкции: циментови подове, замазки, фундаментни елементи, открити бетонирани площи. Пердашката се използва за кратък период от време, когато току-що излятият бетон вече е здраво стегнал (можете да ходите по него), но все още не се е втвърдил. Наемането на пердашка за бетон е изгодно от всички страни - както финансово, така и временно: - Получавате оборудване, което отговаря на Вашите нужди - зона за фугиране, условия и работно време. - Спестявате от покупка, бързо възстановявайки наема. - Използвате надежден и безопасен модел, като избягвате престой и получавате качествени резултати всеки път. - Наета пердашка 120 см не изисква поддръжка и ремонт и не е нужно да харчите пари, за да я купите. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

54 лв.

Електрическият хеликоптер за бетон под наем е строително оборудване, което се използва за шлайфане на пода и изравняване на замазката. Оборудването втвърдява повърхността, прави я по-гладка. Изглаждащият хеликоптер с един диск (единичен ротор) се използва в райони до 500 m². Управлението се извършва с помощта на дръжката. Двуроторният хеликоптер за бетон е подходящ за площи над 600 кв. м. Доставя се със седалка на оператора. Диаметърът на диска варира от 800 до 1000 mm. Електрическият хеликоптер за бетон под наем с напрежение 220V или 380V. Без емисии, подходящ за вътрешна обработка на пода. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

При извършване на строителството необходимо да се извърши голям брой физически трудна и мащабна работа. Използването на специализирани инструменти може значително да улесни работата на строителя. Една от най-трудоемките операции е приготвянето на бетонов разтвор и различни строителни смеси. Миксерът за бетон ще бъде незаменим помощник в този случай. Той позволява равномерно смесване на компонентите и при необходимост поддържа необходимата консистенция на разтвора, удобен за работа. Механизацията на такъв трудоемък процес като приготвянето на конкретен разтвор може значително да намали трудоемкостта и да увеличи производителността на труда. За да вземете миксер за бетон под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

7 лв.

Можете да наемете вибратор за бетон 3 метра от нашата компания в удобно за Вас време. Кога трябва да наемете вибратор за бетон 3 метра? Когато имате задача да се запълни основата, колоната, плочата за плъзгащи се порти и т.н. професионално. За частно лице е по-икономично да наема, отколкото да купува. За организации, които рядко изпълняват конкретна работа. Кой вибратор за бетон да наемете? Една от техническите характеристики и параметри е мощността на двигателя и дължината на гъвкавия вал. Например за запълване на основата на къща е достатъчна гъвкава дължина от 3 метра и мощност от 1300 вата. С такова оборудване можете безпроблемно да уплътните основата на бетон за къща до 1000 квадратни метра. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

25 лв.

Хеликоптерът за бетон 120 см под наем се използва при полагане на бетонни и цименто-пясъчни подове - за уплътняване и довършване на повърхности. Уплътняването на бетона се извършва с натиск върху повърхността на работния диск. Използването на хеликоптер за бетон 120 см прави възможно постигането на здравина на горния слой, като по този начин се подобряват якостните характеристики и се удължава живота на повърхността. Можете лесно да наемете бетонния хеликоптер, като ни се обадете се на посочените телефони в работно време или да изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка. За малки пространства е подходящ модел с работен диск с диаметър 60–120 cm, бензинов или с електрическо задвижване.

36 лв.

Кюбелът за бетон нископрофилен под наем е предназначен за временно съхранение и движение на готов бетон и хоросан на строителни площадки с помощта на повдигащи механизми. Кюбелът за бетон нископрофилен е направен под формата на правоъгълна кутия, в която едната страна преминава в пресечена призма, в края на която има изпускателен затвор. При работа с бетонен разтвор, вибрационното оборудване, поради малки вибрации, провокира движение нагоре на въздушни мехурчета, които неизбежно се появяват в бетонния разтвор, когато е смесен. Този процес допринася за елиминирането на кухини, пълни с въздух, което от своя страна увеличава плътността на бетонния разтвор и следователно увеличава здравината и качеството на готовия бетон и стоманобетонните продукти. Нашата компания предлага да наемете кюбел нископрофилен за бетон за всеки период. Ние гарантираме качеството и надеждността на цялото оборудване! Обадете ни се днес и ние незабавно ще отговорим на всеки Ваш въпрос и предложение.

По договаряне

При изграждане, извършване на ремонтни дейности или подобряване на ландшафтния дизайн със сигурност има нужда от смесване на цимент, бетон или хоросан. Трудно е да се извършва такава работа ръчно и качеството на получената смес ще бъде по-ниско, отколкото при използване на професионално оборудване. Най-рационалният изход в такива ситуации е бетонобъркачка 300 литра под наем. За да спестите пари за закупуване на оборудване, наемете бетонобъркачка от нашата компания! Ние ще Ви посъветваме по Вашите въпроси и, ако е необходимо, ще Ви кажем как да работите с оборудването, което наемате. Предоставената от нас бетонобъркачката ще изпълни бързо и ефективно работата, от която се нуждаете, и ще спестите време, пари и усилия! Можете да разберете колко струва наемането на бетонобъркачка 300 литра по телефона в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

30 лв. - 60 лв.

Нашата компания предлага ръчен миксер за бетона под наем. Възможността за регулиране на скоростта на въртене на бъркалката Ви позволява да работите с различни твърди добавки, като глина или фин натрошен камък. Препоръчителният максимален обем на разтвора е 40 литра. Системата за плавен старт и липсата на пръскане създават условия за свободно използване на инструмента. Системата за затягане на дюзата е лесна за използване, а захранването 220Вт Ви позволява да използвате инструмента при ремонт на частни къщи и апартаменти. За да вземете ръчен миксер за бетон под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Импулсен вибратор под наем , който е по-компактен, тежи по-малко и в същото време работи точно като ексцентричните, а понякога показват и по-добри резултати. Бетонната смес става наистина здрава и стабилна само благодарение на влиянието на строителите. А именно, с помощта на импулсен вибратор за бетон е възможно да се увеличи плътността на сместа, да се направи по-устойчива на изсъхване и да се сведе до минимум рискът от разрушаване на строителните конструкции, доколкото е възможно. Доказано е, че бетонният импулсен вибратор увеличава якостта на бетонната смес средно с 20%. Ако не се занимавате постоянно със строителство и за кратко време Ви е необходим импулсен вибратор за бетон, ние предлагаме наем на вибратори. Имаме разнообразни модели, от които да избирате. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

50 лв.

Наемането на хеликоптер за бетон ДВОЕН ще бъде отлично решение, ако трябва да направите замазка или да извършите мащабни ремонтни дейности във вашия дом, офис, склад или в друго помещение. За работа с големи повърхности са подходящи модели с два ротора (бензинови или дизелови). Закупуването на хеликоптер за бетон ДВОЕН, необходимо за временна употреба, в повечето случаи е непрактично. Рационално решение в такива ситуации е хеликоптер за бетон ДВОЕН под наем. С помощта на хеликоптер за бетон двоен под наем от нашата компания огромни повърхности могат да бъдат обработени бързо и ефективно. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

32 лв.

Електрическа пердашка под наем е специализиран вид оборудване за пердашки за бетон. Такива модели са тихи и екологични. Пълното отсъствие на вредни емисии позволява експлоатацията на електрически пердашки в затворени пространства. Електрическата пердашка под наем предназначена за висококачествена повърхностна обработка на бетонни подове. Благодарение на това оборудване горният слаб слой се втрива в бетонната маса, в резултат на което повърхностният слой се уплътнява, премахват се малки вдлъбнатини и изпъкналите върху повърхността груби инертни зърна се вдлъбват, докато самата основна повърхност става идеално равномерна и еднородна. Електрическата пердашка под наем се използва за грубо и фино довършване на бетонни и циментови подове. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв. - 48 лв.

Вибромастар за бетон под наем е модерен строителен инструмент, който е предназначен за уплътняване и изравняване на излятата бетонна повърхност. Основното предназначение на вибромастар за бетон под наем е подовата замазка, т.е. изравняване и заглаждане на прясно положен бетон. Това устройство е незаменим помощник за строителите, участващи в подова замазка, както и при производството на мостове, бетонни пътища и други бетонни повърхности, които трябва да бъдат гладки и равномерни. Можете да вземете под наем висококачествен и надежден вибромастар за бетон в нашата компания, която дава под наем спомагателно строително оборудване за различни цели. Нашият каталог съдържа най-широката гама строителна техника и инструменти, които могат да бъдат полезни при производството или строителството. Всички представени стоки в нашия каталог са винаги налични, не е нужно да чакате дни и седмици. Извършваме бърза доставка на вашата поръчка не само в София, но и в страната. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

25лв. - 35 лв.

Вибромастарът е предназначен за заглаждане и подравняване на бетон. Служи и за повърхностно уплътняване на положеният бетон. Може директно да се тегли по повърхността на бетона. Дължината на мастара може да бъде от 1.8 м до 5.0 м. При нас може да откриете: - бензинов вибромастар под наем - дизелов вибромастар под наем - двуредов вибромастар под наем - електрически вибромастар под наем Нашите консултати на на разположение, за да ви предложат най-доброто решение за вашите нужди.

19 лв.

Според техническите спецификации за миксер 200 литра полезната част е около 140 л. Според приблизителни изчисления, готовата смес се дозира със скорост 70 l / мин, което е достатъчно за едновременното натоварване на 5 работници. Комплексът от дейности по производството на монолитни конструкции се извършва непрекъснато, за да се завършат необходимите етапи на бетониране до момента, в който циментът залепне. С рационалното използване на трудовите ресурси и специално оборудване, миксерът за бетон от 200 литра е достатъчен за изпълнение на поставената задача. Оборудването позволява да се осигури необходимата скорост и качество на услугата за строителната площадка. Гладкото функциониране на двигателя и добре обмисленият дизайн на миксера осигуряват еднакво разпределение на съдържанието вътре в резервоара. За да вземете миксер за бетон 200 литра под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

14 лв.

Виброрейка с двигател Хонда под наем с бензиново задвижване се използва за изравняване и уплътняване на смес от бетонен разтвор. Използва се за граждански и промишлени работи. Може да се използва при минимално съдържание на влага в сместа. Ако разтворът е дебел, почти е невъзможно да му се придаде идеално равна повърхност, без да се използва виброрейка. Предимството е еднаква степен на вибрация по цялата дължина на алуминиевата летва, която може да бъде от 1,8 метра до 4,3 метра, което значително увеличава качеството на повърхността и скоростта на поставяне на бетонната смес. Характеристики: - Двигател: бензинов Honda GX 120 - Мощност на двигателя: 4,0 к.с. - Честота: 7000 вибрации / мин - Центробежна сила: 300 kP - Дължина на профила: 3,5-6 m За да поръчате виброрейка с двигател Хонда под наем , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

22 лв.

Трябва ли спешно да наемете вибратор за бетон? Ние сме готови да Ви помогнем! Ако сте започнали глобален ремонт, или необходимо да се изгради висококачествен бетон или да се оборудва основата, да се извърши замазка в гаража за кола, тогава не може да се направи без такова оборудване като вибратор за бетон. Предназначен е за динамично уплътняване на сместа и равномерното й разпределение в целия обем на кофража. Дълбокият вибратор гарантира висока якост и издръжливост на основата, но за еднократно извършване на такава работа не е препоръчително да се купува оборудване за постоянно използване, защото е скъпо. Освен това трябва да имате собствен сервиз, който постоянно да го ремонтира и да извършва поддръжка. За еднократни или дори краткосрочни работи е по-добре да използвате услугите за наемане на вибратор за бетон, особено след като нашата компания предлага всички видове дълбоки вибратори при изгодни условия. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв.

Когато не е възможно да се подаде бетонна смес чрез бетонобъркачка или бетонова помпа, на помощ идва кюбел за бетон в под наем в гр.Стара Загора. Характеристики и приложение на кюбела за бетон: - За разлика от бетоновата помпа, кюбелът за бетон е доста просто оборудване, което представлява контейнер за бетонова смес и е удобен за преместване с помощта на кран около строителната площадка, доставяне до всеки етаж на строяща се сграда или спускането й до строителна площадка. - Използването на кюбел за бетон е от значение не само за големи обекти, но и по време на строителството на малка вила, частна къща. - Поради различни видове кюбели, тяхното оборудване и други конструктивни характеристики, те могат да бъдат удобни за използване в различни случаи. Избирайки нас Вие: - Спестявате пари за закупуване на строителна техника. - Спестявате от поддръжка на склад. - Нямате притеснения относно ремонта и поддръжката на оборудването. - Можете да наемете за всеки период! За да поръчате услугата кюбел за бетон СТАРА ЗАГОРА под наем , обадете се или оставете заявка чрез формата за обратна връзка.

10 лв. - 30 лв.

Вибродъска за бетон под наем е устройство за уплътняване и изравняване на бетонова смес. Използва се при полагане на бетон. Бетонът, положен с вибродъска, е по-траен и по-плътен. Вибродъска за бетон се състои от бензинов или електрически (380 или 220 V) двигател, вибрационно устройство и алуминиев профил. При голяма дебелина на поставения бетон работата на вибродъската трябва да бъде допълнена с използването на дълбок вибратор. Изборът на вибродъскта зависи от редица условия. На закрито е за предпочитане да се използва електрическа вибрираща замазка, а за работа на открито е по-подходящ инструмент с бензинов двигател. В зависимост от повърхността, която трябва да се бетонира, се изискват вибродъски с различни размери на профила. За да поръчате вибродъска за бетон под наем , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв. - 28 лв.

Нашата компания предлага вибромастар под наем с алуминиев профил 3 метра. Вибромастарът 3 метра е много удобен в експлоатация поради вида на задвижването. Острието е направено от плътен алуминий и има дължина 3 метра, което е доста удобно за обработка на големи площи. Вземането под наем на такива вибромастари с профил от 3 метра е изгодно да се използва за краткосрочна работа на големи площи, за да се уплътнят замазки, полусухи смеси, бетон или дори саморазливни подове. Според технологията специалистите съветват да се изглади с мистрия за довършване след работа с вибромастар. След спазване на всички етапи на работа, повърхността е лесна за шлайфане и боядисване. Област на приложение: - Уплътняване и изравняване на прясно положена бетонова смес, замазки при изливане на плочи, подове и платформи. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Основното условие за създаване на силен монолит е равномерното уплътняване на бетонния разтвор. Можете да извършите тази процедура без допълнителни разходи, наемането на вибратор за бетон в нашата компания ще Ви помогне. Ние предлагаме под наем оборудване от следните видове: ● високочестотни; ● дълбоки вибратори; ● електрически; ● бензинови; ● акумулаторни. Принципът на действие на вибратора за бетон е да създава и предава импулси към работния разтвор, в резултат на което въздушните мехурчета се отстраняват от него и се получава уплътняване. Използването му намалява трудоемкостта, ускорява строителните работи и подобрява качеството. Разполагаме с голям избор на вибрационно оборудване с различни модификации. Вибратор под наем в гр.София се предава на наемателя в добро и чисто състояние. Наемната цена се изчислява, като се вземат предвид моделът и периодът на наема. Колкото по-дълъг е срокът на използване, толкова по-малко се получава размерът на наема. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Наемането челарка за бетон ще бъде отлично решение, ако трябва да шлайфате бетонни или дървени повърхности, да почиствате покрития, мозайки и кофраж, да премахвате горните слоеве (например боя) и т.н. Специален контейнер за течност опростява работата, прахосмукачката е прикрепена с помощта на два държача. Широка гама от подходящи аксесоари осигурява широк спектър от приложения. Поради малките си размери, челарка за бетон е идеална за работа в райони с труден достъп. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Вибродъска е инструмент за изглаждане на повърхността на прясно излятия монолитен бетон, за да се получи равномерна и гладка основа. Нямате нужда от електричество, тъй като дизайнът се отличава с компактен бензинов двигател. Икономичен е и изразходва не повече от 3 литра гориво за час работа. Можете да работите навсякъде, особено удобно е да използвате такова устройство на улицата. За повече информация относно вибродъска под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

22 лв.

Ние предлагаме под наем бензинови хеликоптери за бетон - автономни строителни фугиращи хеликоптери, задвижвани от Honda, Loncin и др. Бетонът се обработва с помощта на мистрия (дискове), които се въртят с голяма скорост. Дисковете, изработени от стомани с висока якост, втриват освободен цимент в пресния бетон, като уплътняват и укрепват горния слой. Бензиновият хеликоптер за бетон под наем се използва при нанасяне на различни гарнитури върху бетонни повърхности - минерални и синтетични насипни смеси, които придават на бетона определена якост или декоративни свойства. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Пердашка за бетон ДВОЙНА под наем гарантира висока производителност и безопасност. Те са предназначени за изглаждане на бетонни подове в индустриални сгради. Машините разполагат с удобна седалка за водача, за да се избегне оставянето на отпечатъци върху пода. Два паралелни работещи механизма увеличават ефективността в сравнение с единичен ротор повече от 5 пъти, т.е. около 30 м2 / мин. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка, ако имате необходимост от пердашка за бетон под наем.

По договаряне

Мастарът за заглаждане на бетон представлява метална рамка с вибрационен механизъм и мотор, който предава към нея въртящи вибрации. До голяма степен благодарение на своята ефективност, такова оборудване се използва не само в жилищното, но и в пътното строителство. По вида на захранващия блок мастари за заглаждане на бетон могат да бъдат разделени на: - Бензинови – с висока производителност и максимална издръжливост; - Електрически – зависим от 220V мрежата, но е най-добрият вариант за бетонни замазки и вътрешни площи. Нашата компания предлага наем на специализирано оборудване от водещи производители. Сътрудничеството с нас има много предимства, включително: - Относително ниска цена; - Широка гама от устройства; - Перфектно техническо състояние; - Договорени условия; Работата с нас е невероятно лесна! Достатъчно е да изберете необходимия инструмент и да обадете с на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Има голямо разнообразие от видове миксери за бетон. За да решите кой миксер Ви е необходим, трябва да знаете какъв вид дейност и за колко време планирате да я направите. Въз основа на това ще Ви изберем миксер за бетон 300 литра с необходимите характеристики. Нашата компания предоставя услуга за наемане на миксери и бетонобъркачки. Натрупахме доста голям опит в областта на продажбите, обслужването, ремонта и даване под наем на бетонобъркачки. Затова имаме сериозни познания и уважение към любимия ни бизнес. Нашият парк от бетонобъркачки и други инструменти е повече от 300 артикула и се състои от известни марки. Следователно, като наемете миксер за бетон 300 литра, винаги можете да бъдете сигурни в бързо и качествено завършване на всички планирани строителни работи. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на миксер за бетон 300 литра и доставката на оборудването.

По договаряне

Ако пред Вас стои задачата да се извърши малко и еднократно количество работа,свързана с бетон, няма смисъл да се говори за закупуване на бетонобъркачка. Ето защо нашата фирма в София предлага услугите си за отдаване под наем на бетонобъркачки на частни предприемачи, фирми, занимаващи се със строителство и реконструкция. Осигуряваме оборудване на достъпни цени, за период, който Ви необходим. Обадете ни се, ние ще ви помогнем да изберете бетонобъркачка в зависимост от Вашите задачите. От вас не се изискват почти никакви документи. Ние стоим зад качеството и надеждността на нашите инструменти. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на бетонобъркачка в София и доставката на оборудването.

По договаряне

Пердашка за бетон 60 см под наем - това е решението, взето от професионалист в съвременното строителство, тъй като благодарение на пердашка за бетон 60 см се извършва допълнително смесване на частици цимент и пясък. Това означава, че използването на пердашката ви позволява значително да увеличите устойчивостта на износване на пода. Пердашка за бетон 60 см под наем е необходима за обработка на бетонната повърхност след завършване на полагането, уплътняването и изравняването на бетонната смес при оборудване на бетонни подове и монолитна конструкция. Пердашка с диаметър на диска от 60 см се използва при фугиране на крайните секции на замазката и извършване на фугиращи работи в ограничени пространства - малки помещения. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

42 лв.

Едногредова електрическа виброрейка под наем е предназначена за изравняване на прясно положен бетонен разтвор при полагане на замазки. Дизайнът на инструмента е изключително прост: силов агрегат с вибрационен механизъм е монтиран върху метална рамка. Едногредова електрическа виброрейка е оборудвана с двигател Honda, който е свързан към стандартна 220-волтова мрежа. Инструментът е одобрен за използване в затворени помещения, тъй като по време на работа не отделя отработени газове. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв.

Пердашка за бетон 90 см под наем е незаменим помощник при производството на бетонни подове и основи. Висока скорост на работа се осигурява от пердашка с диаметър 90 см. Благодарение на надеждния и мощен бензинов двигател Honda, пердашка е напълно автономна и не зависи от електричеството. За по-лесна употреба, пердашка за бетон 90 см има дръжка с възможност за регулиране на височината и промяна на ъгъла на наклон. Сгъването позволява лесно транспортиране и съхранение, а ъгълът на наклона се регулира по височина за удобство на оператора. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

48 лв.

Наем на електрическа виброрейка: имаме най-добрите условия! Нашата компания предлага наем на професионална строителна техника при изгодни условия. Гамата включва електрически виброрейки с различна дължина и мощност. Ние предлагаме оборудване с изключително високо качество, така че когато извършвате работа с него, няма да имате затруднения. Както показва практиката, виброрейката не се използва толкова често, което елиминира необходимостта от закупуване на скъпа виброрейка за постоянно използване. Много по-изгодно в материално и практическо отношение е да наемете електрическа виброрейка. Наемът на виброрейки е търсена услуга в нашата компания. Факт е, че цената му е доста висока и няма смисъл да го купувате, за да изпълнявате еднократна работа. Освен това може да се наложи да го поправите, което също е неудобно. И в случай на непредвидена повреда, нейният професионален ремонт ще бъде извършен за сметка на нашата компания. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Пердашка за бетон 120 см под наем се прилага след завършване на процеса на изравняване, за да се създаде трайно покритие. Пердашката за бетон 120 см под наем е проектирана да осигурява постоянна работа, изисква малко поддръжка и е ефективно решение за пердашка. Удобните функции и лекотата на използване я правят идеалното решение за максимизиране на производителността на работното място. Пердашка за бетон 120 см под наем е по-мощна и подходяща за по-големи работни места. Те се използват за изливане на подове, паркинги и работа в пристанищата. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

54 лв.

Бетонобъркачките са много популярно строително оборудване при производството на бетонни разтвори. Изливането на основите, издигането на тухлена зидария винаги изискват използването на бетонобъркачки. В момента обаче цената на бетонобъркачките е доста висока. В този случай услугата за наемане на бетонобъркачка в Пловдив и друго оборудване може да Ви помогне. Разходите за наем за бетонобъркачките в Пловдив, в този случай, не са сравними с разходите за закупуване на бъркачката, което Ви позволява да спестите значителни средства. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на бетонобъркачка в Пловдив и доставката на оборудването.

23 лв.

Никоя строителна площадка няма да се справи без миксер за бетон - оборудване, с което се смесват бетонни смеси. Покупката на миксер за бетон е оправдана за компании, които се занимават с големи строителни проекти, които управляват няколко строителни обекта. Ако Вашата компания не се различава по мащаба на работа или имате нужда от малко количество бетон, например, за да построите собствена къща, наемането на миксер за бетон 300 литра ще бъде по-изгодно. За повече информация обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв. - 28 лв.

Фрези за бетон под наем са сложни устройства за обработка на бетонни повърхности, отрязване на неравности на бетонни и асфалтови настилки, премахване на различни провисвания, фуги, остатъци от стара бетонна замазка при изливане на нов под. В допълнение, тази техника се използва за грубо почистване на асфалт и бетон от маркировки, слоеве боя, кални и солни отлагания, отрязване на остатъците от асфалтово-битумно-полимерни покриви. Цената на оборудването е доста висока, закупуването му е оправдано за големи компании, които редовно извършват операции по фрезоване и почистване в различни съоръжения. Малките фирми и екипи, ангажирани в строителството и ремонта на пътища, както и частни лица (за еднократни операции), е много по-изгодно да наемат фреза за бетон. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

65 лв.

Благодарение на едноцилиндровия, четиритактов бензинов двигател, бензиновата пердашка под наем може да се управлява автономно, което е много полезно на места, където няма електричество. Полезно за изглаждане на бетонни повърхности на места, където няма достъп за голямо оборудване. За довършване на повърхността остриетата служат като работен елемент, а дискът се използва за груба обработка. Възможно е регулиране на наклона на острието. Защитният пръстен предпазва инструмента от повреда при работа по стени. За да поръчате бензинова пердашка под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

28 лв. - 38 лв.

Строителният ръчен миксер за бетон е универсален инструмент, с който можете лесно да приготвяте различни строителни смеси: бетон, боя, лепилна основа, шпакловка и много други. Всяка ремонтна дейност е свързана с използването на хоросани с различен състав и плътност. Ръчното смесване отнема много време и усилия, което абсолютно не е препоръчително в съвременните условия. С помощта на строителен миксер за бетон можете не само да смесите разтвора много по-бързо, но и да го направите правилно, да оптимизирате положените усилия, като ги разпределите полезно за други задачи. Струва си да изберете миксер въз основа на поставените цели, като се вземе предвид вискозитетът на смесваните материали. Наемът на ръчен миксер за бетон за строителни работи Ви позволява да ги завършите навреме и без неоправдани финансови инвестиции. Нашата компания осигурява благоприятни условия за наем. При нас можете да изберете не само строителен миксер, но и друго оборудване за извършване на ремонтни и довършителни работи с всякаква сложност. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на ръчен миксер за бетон.

По договаряне

Бензинови вибратори се използват активно за равномерното разпределение на бетона в монолитни и сглобяеми конструкции. Бензиновият вибратор под наем е идеален за отстраняване на излишната влага и въздух от прясно излят разтвор. За да бъде монолитната конструкция устойчива на екстремни температури, натоварвания и вибрации, просто е необходимо да се използва дълбоко уплътняване при полагане на сместа. Отличителни черти на бензинов вибратор: - Надежден, удароустойчив дизайн. - Мощен мотор, устойчив на удар и вибрации. - Наличието на връзка за бързо изключване, което прави бетонния вибратор лесен за сглобяване и разглобяване. - Максималната скорост на удар е 3600 об / мин. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

20 лв. - 45 лв.

Двугредовият вибромастар под наем се използва за изравняване и уплътняване на прясно положен бетон и цименто-пясъчни разтвори. Снабден с електрически мотор, този инструмент е одобрен за използване в затворени помещения. Ширината на двугредов вибромастер е 320 см, което ви позволява бързо да боравите с големи площи. Двугредовият вибромастер е снабден с честотен регулатор, който дава възможност за регулиране на устройството в съответствие с естеството на планираната работа. Захранването от стандартна 220-волтова мрежа осигурява комфорт при използване. Също така предлагаме двугредов вибромастер под наем с бензинов двигател. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

33 лв.