Всички обяви в Наем на Бетонови

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Всички оферти Наем на Бетонови

Ако пред Вас стои задачата да се извърши малко и еднократно количество работа,свързана с бетон, няма смисъл да се говори за закупуване на бетонобъркачка. Ето защо нашата фирма в София предлага услугите си за отдаване под наем на бетонобъркачки на частни предприемачи, фирми, занимаващи се със строителство и реконструкция. Осигуряваме оборудване на достъпни цени, за период, който Ви необходим. Обадете ни се, ние ще ви помогнем да изберете бетонобъркачка в зависимост от Вашите задачите. От вас не се изискват почти никакви документи. Ние стоим зад качеството и надеждността на нашите инструменти. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на бетонобъркачка в София и доставката на оборудването.

По договаряне

Когато не е възможно да се подаде бетонна смес чрез бетонобъркачка или бетонова помпа, на помощ идва кюбел за бетон в под наем в гр.Стара Загора. Характеристики и приложение на кюбела за бетон: - За разлика от бетоновата помпа, кюбелът за бетон е доста просто оборудване, което представлява контейнер за бетонова смес и е удобен за преместване с помощта на кран около строителната площадка, доставяне до всеки етаж на строяща се сграда или спускането й до строителна площадка. - Използването на кюбел за бетон е от значение не само за големи обекти, но и по време на строителството на малка вила, частна къща. - Поради различни видове кюбели, тяхното оборудване и други конструктивни характеристики, те могат да бъдат удобни за използване в различни случаи. Избирайки нас Вие: - Спестявате пари за закупуване на строителна техника. - Спестявате от поддръжка на склад. - Нямате притеснения относно ремонта и поддръжката на оборудването. - Можете да наемете за всеки период! За да поръчате услугата кюбел за бетон СТАРА ЗАГОРА под наем , обадете се или оставете заявка чрез формата за обратна връзка.

10 лв. - 30 лв.

Невъзможно е да си представим производството на висококачествени бетонови покрития без използването на вибромастари. Те са предназначени за изравняване, уплътняване на горния слой на бетонни подове и отстраняване на въздуха от получените кухини. Вибромастарът под наем за градински пътища от Dynapac ви позволява да получите относително равна, добре уплътнена повърхност веднага след полагането на бетона. Бензиновият тип на това оборудване е удобен за работа на големи площи, особено на открити строителни обекти. Електрическите разновидности са подходящи при работа на закрито, където наличието на отработени газове е неприемливо. Фирмата ни предлага под наем вибромастари за градински пътища на Dynapac. Тази компания е известна в цяла Европа със своите постижения в разработването и производството на вибрационно оборудване за обработка на бетон, почва и асфалт. Нашата компания ви предлага да наемете вибромастар за градински пътища от Dynapac на разумни цени. Поемайки курс за качество, ние предлагаме наем на професионална строителна техника от световни марки, чиято надеждност е несъмнено висока. Използвайки оборудване под наем от компанията ни, нашият клиент може да бъде спокоен за производителността и оборудването на предложените единици.

По договаряне

Предлагаме бензинова пердашка под наем за различни видове работа. Първо, трябва да се отбележи, че бетонните пердашки има както електрически, така и бензинови. Бензиновата пердашка под наем е необходима там, където няма мрежа, при големи площи, така че няма удобство да се използва кабел. Единственият недостатък на използването на бензинови машини е необходимостта от вентилация или чист въздух за безопасността на оператора. Тъй като тези машини изравняват и изглаждат бетонната смес не само с диска за пердашка (който е включен в цената на наема на машината), но и обработват бетона с четири остриета, наподобяващи остриета на хеликоптер, върху които всъщност е прикрепен изглаждащият диск. Ако след изливането се планира да се използват изравняващи покрития или други изравняващи смеси, тогава няма нужда да се работи с остриета, но е достатъчен изглаждащ диск. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

28 лв. - 38 лв.

Дълбоките вибратори са незаменими при професионални бетонови работи. Те спомагат за увеличаване на скоростта и качеството на строителните работи и са необходими за уплътняване на бетон в труднодостъпни места. По време на работа върхът (боздуганът) на дълбокия вибратор се потапя в бетонния състав, поради високочестотната му вибрация се елиминират въздушните празнини в сместа, които иначе биха били много трудни за отстраняване. Този тип строителна техника може да се използва за работа с различни степени на бетон. Най-важните параметри на вътрешния вибратор за бетон е дължината на гъвкавия вал. От това зависи на каква дълбочина ще бъде възможно да се уплътни разтворът. За изливане на тавани е достатъчна минимална дължина (от 1 м), докато за изливане на стени, колони и други големи конструкции е необходима дължина на шахтата над 3 метра. За да не хвърляте пари на вятъра за закупуването на вибратор, предлагаме да наемете вибратор за бетон с удължител 5 метра. Наемането на вибратор за бетон няма да причини неудобство и излишен дискомфорт, в резултат на което строителството ви ще бъде завършено по-бързо и качествено. Ако изберете вибратор за бетон с удължител 5 метра под наем, нашата компания предоставя голям избор от инструменти с най-добра производителност. Ние предлагаме доста разумни цени за наем на вибратор за бетон с удължител 5 метра, защото уважаваме вашия избор. Всички инструменти са сертифицирани и с високо качество, като не изискваме висока наемна цена. Ако търсите мощен вибратор за бетон с удължител 5 метра, наем на вибратор за бетон с удължител 5 метра е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

15 лв. - 55 лв.

Електрическяти вибромастар под наем за малки проекти от Makita изпълнява задачата да вибрира положената бетонна смес по дължината на водачите. Обикновено, ако имате нужда от идеално равна бетонна повърхност за инсталиране на оборудване, равна или обратно с наклон за оттичане на течности, тогава като правило е по-добре да поставите бетона с помощта на предварително зададени водачи. Това значително ще улесни монтажа и ще гарантира качеството на работата. А допълнителната функция за уплътняване на сместа ще осигури цялостната здравина на бетонната плоча. Електрическият вибромастар за малки проекти от Makita се състои от вибриращ блок с двигател и щанга, закрепена с винтови скоби. За задвижване се използва електродвигател 220 V. Работи тихо, без да замърсява околната среда и е по-икономичен за разлика от бензиновите. Дъските за изравняване на бетон са с различни дължини от 1 до 6 м. Обикновено наемаме 2 или 3 метра. Други могат да бъдат предоставени при необходимост. Ние ще ви помогнем да изберете правилния електрически вибромастар под наем за малки проекти от Makita, за това се обадете на нашите служители. Те ще ви дадат изчерпателна информация и ще ви разкажат за условията на наема, наличността на електрически вибромастар за малки проекти от Makita в склада и ще изготви всички необходими договори за издаване на оборудване под наем.

17 лв - 61 лв.

Едногредова електрическа виброрейка под наем е предназначена за изравняване на прясно положен бетонен разтвор при полагане на замазки. Дизайнът на инструмента е изключително прост: силов агрегат с вибрационен механизъм е монтиран върху метална рамка. Едногредова електрическа виброрейка е оборудвана с двигател Honda, който е свързан към стандартна 220-волтова мрежа. Инструментът е одобрен за използване в затворени помещения, тъй като по време на работа не отделя отработени газове. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв.

Ако търсите мощен и надежден инструмент, обмислете да вземете електрическа фреза за бетон под наем на Makita. Тази японска компания е известна на потребителите като надежден и отговорен доставчик на качествени електрически инструменти за домашна и професионална употреба. Електрическата фреза за бетон под наем на Makita е произведен по най-новите технологии, има редица допълнителни иновативни функции, които значително опростяват работата. Моделите фрези се различават по мощност и размер на цангата. Работното тяло на фрезата е нож, който премахва излишния материал, оформяйки разрез с желаната форма. Работата на електрическата фреза за бетон на Makita е силно повлияна от такъв показател като съотношението мощност и тегло на инструмента. Най-мощните фрези се използват в случаите, когато трябва да фрезовате големи части, да правите разрези с голям диаметър и дълбочина. Колкото по-мощна фрезата , толкова по-плавно и надеждно работи, толкова по-лесно е за оператора да се справи със задачата. Въпреки това, фрезите с висока мощност също имат голяма маса и затова не винаги е удобно да се работи с тях. Ако теглото на инструмента е от значение за вас, веземете под наем лек фрезер Makita. Безспорното предимство на съвременната електрическа фреза за бетон под наем на Makita е компактният му размер и лекотата на използване. Процесите, които преди бяха достъпни само за оразмерени дървообработващи единици, сега се извършват с помощта на малък ръчен електрически инструмент - фрезата Makita . Можете да работите с него в малка работилница, на балкон, в апартамент, тоест там, където очевидно няма достатъчно място за голям инструмент. В същото време фрезата Makita ще обработва най-трудните зони, ще го направи гладко и точно. При наем на електрическата фреза за бетон на Makita ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите електрическа фреза за бетон на Makita, наем на електрическата фреза за бетон на Makita е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Миксерът за бетон под наем 150л е верен и надежден приятел на строителя, използва се за приготвяне на разтвори и бетон. Миксерът за бетон под наем 150л може да се транспортира дори в кола, като се развият 4 болта. За правилна работа с бетонобъркачка: необходимо е да изсипете натрошен камък, пясък, граноци, експандирана глина, шлака, вода, цимент в бетонобъркачката в правилните пропорции и да включите бутона "Активиране", всичко е съвсем просто и бързо. Тя смесва всичко това равномерно в продължение на няколко минути. След това ще трябва само да излеете съдържанието за по-късна употреба. Наемете миксер за бетон 150л - добро решение, което ще Ви позволи да извършвате работа както в малък апартамент, така и на строителни обекти. Няма смисъл да купувате скъп инструмент, ако можете да го наемете и да завършите необходимото количество работа за няколко дни. За редовни клиенти нашата компания има гъвкава система от отстъпки, безплатни доставки и без депозит под наем на инструменти. При наем на миксер за бетон 150л ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите миксер за бетон 150л, наем на компактения миксер за бетон 150л е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

12 лв. - 44 лв.

Когато изливате бетонни конструкции, избягвайте създаването на големи количества въздух вътре в основата. Лошо напълнената маса ще бъде по-малко надеждна, което ще повлияе на издръжливостта на крайната структура. С уплътняването на суровини, които все още не са се втвърдили, вибраторът за дълбок бетон е предназначен да се справи . Оборудването действа върху строителната материя и минимизира броя на празнините, уплътнява конструкцията. Най-важното при въпроса как да изберете правилния вибратор за бетон е, че трябва да вземете решение за вашите нужди. Целта на употреба зависи от необходимата мощност на двигателя. Неправилният избор ще доведе или до осезаемо надплащане, което няма да се оправдае, или до недостатъчно висока производителност. За частни строителни работи с бетон са по-подходящи леки вибратори за бетон под наем за домашна употреба. Те са лесни за транспортиране, не изискват много място за съхранение и при необходимост такова оборудване може да се използва от един човек. Ръчните вибратори тежат под 6 кг. Лек вибратор за бетон под наем за домашна употреба мощност - до 2 kW - е подходящ за малки обеми строителни работи. Той е лесен за използване и не изисква специални умения. Ако търсите надежден лек вибратор за бетон за домашна употреба, наем на лек вибратор за бетон за домашна употреба е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Бетонобъркачките под наем с капацитет 350 л - оборудване за висококачествено смесване на строителни разтвори от различни видове. Бетонобъркачките се използват широко в частното строителство, както и при извършване на дребна работа. Тъй като оборудването се използва спорадично, е необходимо да се наеме бетонобъркачка за времето на работа. Най-често срещаният тип оборудване е гравитационното, при което разтворът се смесва във въртящ се барабан. Основното предимство на гравитационния бетонобъркачка е ниската цена с висока ефективност. Бетонът е един от най-търсените строителни материали, използвани за широк спектър от дейности. Затова важен критерий е качеството на приготвянето му, както и качеството на съставните му компоненти. За да получите композицията в малки количества, препоръчваме да наемете специални мобилни единици. Бетонобъркачката под наем с капацитет 350л - компактна и достъпна опция за строителни и ремонтни работи, която не се различава по мащаб. Бетонобъркачка под наем с капацитет 350л са модерно мобилно устройство, което може бързо да подготви сместа и да я поддържа в оптимално състояние. Удобството за разтоварване на разтвора от барабана осигурява реверсивна камбана. Най-добрият начин да се отървете от необходимостта от поддръжка и ремонт на бетонобъркачка е да я наемете. Отдаваме под наем напълно обновена техника, така че нашите клиенти да не губят време и нерви за нейния ремонт. Нашата компания е готова да достави миксера до всяко място в България. Нашите експерти ще Ви помогнат да изберете правилния модел и ще дадат ценни препоръки за неговото използване.

14 лв. - 50 лв.

Хидравличната фреза за бетон под наем използва се за фрезоване, премахване на неравности и слоеве от бетонови или асфалтови повърхности с дълбочина на удар до 12 mm и работна ширина 300 mm при строителни или пътни работи. Устройството е оборудвано с комплект шестоъгълни закалени ножове. Хидравличната фреза за бетон под наем се използва широко в довършителните и монтажните работи, тя се използва за шлайфане и полиране на повърхности, премахване на слой от материал, както и за довършителни материали, например бетон, гипсокартон, пенобетон, пластмаса, камък, шлакови блокове. Съставът на шлифовъчното колело позволява използването му само за определени материали. Четките са предназначени за почистване на повърхности от мръсотия, като ръжда и боя. При наем на хидравличната фреза за бетон ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите хидравлична фреза за бетон, наем на хидравличната фреза за бетон е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Нашата компания предлага под наем бетонобъркачка 240 литра. Това просторно устройство е в състояние да приготви до 190 литра разтвор. Надеждният дизайн на задвижващия механизъм позволява използването на електрическа бетонобъркачка за приготвяне на различни хоросани и смеси. Устройството е оборудвано със защитни системи за изключване, което прави работата с бетонобъркачка удобна и безопасна. Инсталацията е оборудвана с широки колела, което прави възможно придвижването й около обекта, като по този начин ускорява напредъка в работата. Като наемете професионална електрическа бетонобъркачка 240 литра, Вие не само ще ускорите напредъка на строителните работи, но и значително ще повишите качеството на изпълнение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

20 лв. - 50лв.

Бетонобъркачката под наем с вместимост 200л - оборудване за висококачествено смесване на строителни разтвори от различни видове. Бетонобъркачките се използват широко в частното строителство, както и при извършване на дребна работа. Тъй като оборудването се използва спорадично, е необходимо да се наеме бетонобъркачка за времето на работа. Най-често срещаният тип оборудване е гравитационното, при което разтворът се смесва във въртящ се барабан. Основното предимство на гравитационния бетонобъркачка е ниската цена с висока ефективност. Гравитационните бетонобъркачки са направени под формата на контейнер (резервоар) с фиксирани вътре остриета, задвижвани от електрически двигател. Контейнерът е фиксиран върху рамката под определен ъгъл, за да се подобри качеството на получената смес. Ъгълът на наклон може да се регулира в зависимост от вида на разтвора. Електрическият мотор завърта контейнера през скоростната кутия. Това ви позволява да намалите мощността на двигателя с достатъчно голям обем на капацитета. Бетонобъркачка под наем с вместимост 200л е предназначена за приготвяне на бетон и разтвори до 150 литра в една партида. Ако търсите надеждна бетонобъркачка с вместимост 200л, наем на бетонобъркачката с вместимост 200л е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация

6 лв. - 22 лв.

Виброрейка с двигател Хонда под наем с бензиново задвижване се използва за изравняване и уплътняване на смес от бетонен разтвор. Използва се за граждански и промишлени работи. Може да се използва при минимално съдържание на влага в сместа. Ако разтворът е дебел, почти е невъзможно да му се придаде идеално равна повърхност, без да се използва виброрейка. Предимството е еднаква степен на вибрация по цялата дължина на алуминиевата летва, която може да бъде от 1,8 метра до 4,3 метра, което значително увеличава качеството на повърхността и скоростта на поставяне на бетонната смес. Характеристики: - Двигател: бензинов Honda GX 120 - Мощност на двигателя: 4,0 к.с. - Честота: 7000 вибрации / мин - Центробежна сила: 300 kP - Дължина на профила: 3,5-6 m За да поръчате виброрейка с двигател Хонда под наем , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

22 лв.

Тежката пердашка за бетон под наем - 120см е предназначена е за работа с бетонни повърхности на доста големи площи. Диаметърът на диска за мистрия е 1200 мм. Характеристики на тежката пердашка за бетон под наем - 120см: • Машината се използва както за груба обработка (работа с мистрия), така и за финишно фугиране (работа с финишни ножове) на бетонова повърхност. На машината е монтиран диск за мистрия с диаметър 1200 мм. • Машината е оборудвана с 4 ножа за мистрия. Машината разполага с регулируема по дължина дръжка за управление, в резултат на което се управлява лесно от оператора както на големи площи, така и на труднодостъпни места. Бензинов двигател Хонда 9 к.с осигурява надеждна работа на машината. Ползи на тежката пердашка за бетон под наем - 120см: - високо качество на компонентите, възлите и компонентите, от които е сглобена машината; - надеждна скоростна кутия; - система за безопасност; - уникална система на съединителя осигурява плавен старт на въртене на диска; - стандартна повдигаща кука; - универсални сменяеми ножове от специална сплав; - центробежен съединител. При наем на тежка пердашка за бетон - 120см ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите тежка пердашка за бетон - 120см, наем на тежка пердашка за бетон - 120см е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

27 лв. - 99 лв.

При извършване на строителството необходимо да се извърши голям брой физически трудна и мащабна работа. Използването на специализирани инструменти може значително да улесни работата на строителя. Една от най-трудоемките операции е приготвянето на бетонов разтвор и различни строителни смеси. Миксерът за бетон ще бъде незаменим помощник в този случай. Той позволява равномерно смесване на компонентите и при необходимост поддържа необходимата консистенция на разтвора, удобен за работа. Механизацията на такъв трудоемък процес като приготвянето на конкретен разтвор може значително да намали трудоемкостта и да увеличи производителността на труда. За да вземете миксер за бетон под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

7 лв.

Пердашка за бетон 60 см под наем - това е решението, взето от професионалист в съвременното строителство, тъй като благодарение на пердашка за бетон 60 см се извършва допълнително смесване на частици цимент и пясък. Това означава, че използването на пердашката ви позволява значително да увеличите устойчивостта на износване на пода. Пердашка за бетон 60 см под наем е необходима за обработка на бетонната повърхност след завършване на полагането, уплътняването и изравняването на бетонната смес при оборудване на бетонни подове и монолитна конструкция. Пердашка с диаметър на диска от 60 см се използва при фугиране на крайните секции на замазката и извършване на фугиращи работи в ограничени пространства - малки помещения. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

42 лв.

Трябва ли спешно да наемете вибратор за бетон? Ние сме готови да Ви помогнем! Ако сте започнали глобален ремонт, или необходимо да се изгради висококачествен бетон или да се оборудва основата, да се извърши замазка в гаража за кола, тогава не може да се направи без такова оборудване като вибратор за бетон. Предназначен е за динамично уплътняване на сместа и равномерното й разпределение в целия обем на кофража. Дълбокият вибратор гарантира висока якост и издръжливост на основата, но за еднократно извършване на такава работа не е препоръчително да се купува оборудване за постоянно използване, защото е скъпо. Освен това трябва да имате собствен сервиз, който постоянно да го ремонтира и да извършва поддръжка. За еднократни или дори краткосрочни работи е по-добре да използвате услугите за наемане на вибратор за бетон, особено след като нашата компания предлага всички видове дълбоки вибратори при изгодни условия. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв.

Технологичният процес на изглаждане на бетонния под включва използването на бензинов хеликоптер за бетон. Този тип оборудване позволява поетапна повърхностна обработка, от грубо шлайфане до фино фугиране. Основното в тази технология е да започнете да работите с бетон своевременно, в момента, когато твърдостта вече е придобита, но в същото време се поддържа висока пластичност. За да се осигури адаптиране на оборудването към определени условия на работа, е възможно да се промени ъгълът на наклона на лопатките от 0° до 30°. Бензиновият хеликоптер за бетон под наем 120см се отличава с модерна и надеждна система за предаване на енергия. Конструктивно това се изразява в наличието на съединител, скоростна кутия с трансмисионна спирачка, електронен превключвател за безопасност и сензор за скорост. Бензиновият двигател на бензиновия хеликоптер за бетон под наем 120см прави оборудването напълно автономно. Единственото ограничение е обемът на резервоара за гориво. Когато горивото свърши, операторът трябва да направи пауза, да зареди гориво, да провери състоянието на роторната система и да продължи да работи. При наем на бензинов хеликоптер за бетон 120см ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите бензинов хеликоптер за бетон 120см, наем на бензиновия хеликоптер за бетон 120см е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Трудно е да си представим строителна площадка без бетонобъркачка. Това е една от най-важните машини за работа на открито и закрито, която ни помага да създаваме качествен строителен материал. Независимо дали става въпрос за големи строителни обекти, където са необходими големи бетонобъркачки, или за по-малки ремонти, изборът на правилния модел може да гарантира по-ефективен работен процес, добър материал и спестяване на време. Бетонобъркачката IMER 500л е проектирана и конструирана според стандартите на съвременните технологии. Подходяща е за използване в обекти, изискващи производството на много големи количества бетон. Гарантира безопасност и ефективност за постигане на отлични резултати. Технически данни: • Мощност: 4,1 kW • Захранване: 400 V • Производство бетона в час: 12,0 м³ / час • Капацитет на резервоара за вода: 130 л • Общ обем: 500л • Произход: Италия • Тегло: 1540 кг Предимствата на бетонобъркачката под наем на IMER 500л: 1. По-ниски цени на бетона (приблизително 25-40% по-ниски) в сравнение с цената на готовия бетон на пазара; 2. Можете директно да контролирате качеството на получения бетон; 3. Има възможност за приготвяне на определено количество бетон, в зависимост от индивидуалните нужди; Най-добрият начин да се отървете от необходимостта от поддръжка и ремонт на бетонобъркачка е да я наемете. Отдаваме под наем напълно обновена бетонобъркачка на IMER 500л, така че нашите клиенти да не губят време и нерви за нейния ремонт. Нашата компания е готова да достави бетонобъркачката под наем на IMER 500л до всяко място в България. Нашите експерти ще Ви помогнат да изберете правилния модел и ще дадат ценни препоръки за неговото използване.

По договаряне

Миксерът за бетон 350 литра под наем е един от най-търсените строителни приспособления, използвани за широк спектър от дейности. Миксерът за бетон 350л е траен и надежден инструмент за работа на строителната площадка. Моделът е оборудван с ремъчно задвижване за по-малко износване на основните задвижващи елементи. Големият обем на барабана и възможността за смесване на 175 литра хоросан ускоряват строителните и ремонтните дейности. Широките крака и удобната дръжка на кормилото улесняват работата на миксера. За повече информация обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Днес, по време на високите технологии, строителството заема важно място в индустриалния свят. Бързината и качеството на изградените сгради и помещения е много впечатляващо. Във всяка страна се обръща голямо внимание на строителството на жилищни и промишлени сгради, тъй като именно новите висококачествени сгради определят нивото на развитие на страната и обществото като цяло. Почти всеки тип строителство, независимо дали става въпрос за селска вила или изграждане на високи сгради, не може без използването на различни миксери за хоросан и бетонови смесители. Бетонобъркачките под наем с вместимост 400л са предназначени за висококачествено смесване на бетонови смеси за кратко време, което значително ускорява и улеснява процеса на строителни работи. Бетонобъркачката под наем с вместимост 400л в момента е най-доброто устройство за производство на смес, така че този прост механизъм значително ще опрости бетонирането и други работи, свързани с бетона. 400-литровите модели са най-подходящи за мащабно строителство, за просто бетониране е по-добре да се обърне внимание на по-малко мощни устройства. Сред недостатъците си струва да се подчертае само високата цена - поради което е изключително трудно да закупите бетонобъркачка - следователно, ако имате нужда от нея за кратко време, ви съветваме да наемете бетонобъркачка с резервоар от 400 литри. Ако търсите надеждна бетонобъркачка с вместимост 400л, наем на бетонобъркачката с вместимост 400л е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация

По договаряне

За качеството и издръжливостта на конструкцията бетонът трябва не само да се полага според всички правила на науката, но и внимателно да се изравнява нанесената смес . Това се прави с помощта на такъв спомагателен инструмент като вибромастар под наем за фундаменти от Mikasa. Представлява широк метален профил с острие, свързано с двигател с вибрационен механизъм. Този дизайн ви позволява да постигнете идеално равна повърхност, подходяща за по-нататъшна обработка и довършване. Вибромастарът под наем за фундаменти от Mikasa има хидравлично задвижване, състоящо се от хидравлична помпа и хидравличен двигател, което осигурява точност на управление и лекота на поддръжка. Благодарение на сензорите, които определят нивото на горивото и хидравличната течност, операторът може постоянно да следи нивото им, контролирайки без прекъсване на работата. Устройството е оборудвано с шарнирен централен капак, който улеснява достъпа при извършване на поддръжка на основните компоненти. Също така устройството е допълнено със спирачка и челюст, които ви позволяват безопасно да паркирате вибрационния валяк и голям пластмасов резервоар за вода с обем 40 литра. При наем на вибромастар за фундаменти от Mikasa ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите вибромастар за фундаменти от Mikasa, наем на вибромастар за фундаменти от Mikasa е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Бензиновият вибромастар за асфалт 3м под наем от Bomag е надежден и издръжлив, предназначен за три възможни режима на използване: разпръскване, изравняване, уплътняване. Бензиновият вибромастар за асфалт 3м под наем от Bomag може да се премества върху бетонния под, като същевременно осигурява качествени резултати. Съвместим с всички степени на якост на бетона. Центробежната сила може да се регулира в зависимост от степента на якост на бетона (налични са общо 7 режима на работа). Бензиновият вибромастар за асфалт 3м под наем от Bomag се използва за изравняване и полагане на бетонната смес при строителството на различни обекти: пътища, бетонни площадки, подове в различни помещения и др. Предимства и характеристики на бензиновия вибромастар за асфалт 3м под наем от Bomag: • алуминиевият профил има по-плавно плъзгане в сравнение с други видове остриета • същата стойност на вибрациите по цялата дължина на профила • Допълнително наслагване върху дръжките насърчава удобната работа • регулируема по височина дръжка • заоблените ръбове на страничния профил улесняват движението около препятствията • подмяната на профила не изисква много време и специални усилия • основата на задвижването, свързана с двигателя, монолитна • наличието на патерица за крака осигурява удобство при съхранение на вибрационната замазка GROST • специалните ръкохватки ви позволяват да работите с вибриращата замазка GROST по удобния за вас начин • простота и технологичност • няколко етапа на контрол на качеството При наем на бензиновия вибромастар за асфалт 3м от Bomag ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите бензинов вибромастар за асфалт 3м от Bomag, наем на бензиновия вибромастар за асфалт 3м от Bomag е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

17 лв - 61 лв.

Диамантена фреза за бетон под наем е модерен вид механизирано оборудване, използвано в гражданското и промишленото строителство за фрезоване на бетон и асфалт, а именно: за отстраняване на неравни бетонни подове, отстраняване на капки и провисвания на бетон; за ремонт на покрития на писти; за премахване на пътна маркировка, подготовка на асфалта за изкърпване, поставяне на кръпки; за организиране на дренаж, грапавост на бетонни / асфалтови повърхности. Диамантената фреза за бетон под наем може да се използва: • за изравняване на бетонни основи и подготовка преди шлайфане; • намаляване на височината на подовете или основите; • за отстраняване на стари пластове при ремонт на сгради и асфалтови платна; • за премахване на старата замазка; • за създаване на бразди; • за премахване на слой боя, лепило, настилка, пътна маркировка. При наем на диамантената фреза за бетон ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите диамантената фреза за бетон, наем на диамантената фреза за бетон под наем е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Хеликоптерът за бетон 90 см под наем е оборудване, предназначено за окончателна обработка на различни повърхности: бетонни основи, цименто-пясъчни замазки и втвърдители (гарнитури). Използва се в промишлени и жилищни сгради, той увеличава производителността на строителните работи, намалявайки времето и разходите за труд и Ви позволява да постигнете висококачествени настилки. Предлагаме под наем хеликоптер за бетон 90 см с 4 кВт бензинов двигател за изглаждане на бетонни повърхности и други покрития. Такава техника като хеликоптер се използва, след като повърхността е била обработена с виброрейка , тоест е изравнена, уплътнена, въздухът и излишната вода са отстранени от бетона. Когато се използва хеликоптерът, покритието става трайно, устойчиво на износване. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

28 лв.

Бетоновите работи са един от основните етапи на строителството. Конкретната работа се състои от взаимосвързани процеси, които имат определена последователност. В тази връзка е необходимо да се подходи правилно към въпроса, така че работата ви да не е напразна. Един от етапите на работа с бетонова настилка е изравняване и уплътняване на повърхността. По един или друг начин върху него се образуват мехурчета и неравности. Можете да измислите гениални устройства, опитайте се да изгладите изпъкналостите с шпатула. Но е много по-лесно да използвате професионалната виброрейка под наем 1,5м. Този инструмент лесно изравнява бетонното покритие, премахва всички пори. В допълнение, оборудването допринася за утаяването на бетона до желаното ниво и се използва и за подова замазка. В резултат на това можете да постигнете идеално равен слой бетон с минимално време и усилия. Повърхността, обработена с помощта на такова оборудване, има висока якост и експлоатационният му живот се удължава. За временна работа не е препоръчително да купувате такъв инструмент. В крайна сметка не се знае дали все още ще бъде полезно. Ето защо наемането на професионалната виброрейка 1,5м с отлично съотношение цена/качество е добър изход. Фирма ни отдава под наем за необходимия Ви период при изгодни условия. Наемането на професионалната виброрейка 1,5м ще бъде отлична възможност за тези, които са свикнали да харчат финансите си ефективно. С такова оборудване можете бързо и ефективно да извършите подова замазка и да изравните бетонната повърхност. Наемането се извършва за всеки удобен за вас период.

По договаряне

Нашата компания предлага вибромастар под наем с алуминиев профил 3 метра. Вибромастарът 3 метра е много удобен в експлоатация поради вида на задвижването. Острието е направено от плътен алуминий и има дължина 3 метра, което е доста удобно за обработка на големи площи. Вземането под наем на такива вибромастари с профил от 3 метра е изгодно да се използва за краткосрочна работа на големи площи, за да се уплътнят замазки, полусухи смеси, бетон или дори саморазливни подове. Според технологията специалистите съветват да се изглади с мистрия за довършване след работа с вибромастар. След спазване на всички етапи на работа, повърхността е лесна за шлайфане и боядисване. Област на приложение: - Уплътняване и изравняване на прясно положена бетонова смес, замазки при изливане на плочи, подове и платформи. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Ако трябва да извършите работа по изравняване и уплътняване на земята, предлагаме да наемете вибромастар за изравняване на земята с марка Wacker Neuson. Нашата компания предоставя такива услуги при изгодни условия за клиентите, спестявайки им време и пари: няма нужда да купувате скъп инструмент за еднократна нужда, ако можете да го наемете, свършете цялата работа и след това върнете оборудването. Видове и характеристики на вибромастари под наем за изравняване на земята с марка Wacker Neuson: Такава специална единица се нарича още трамбовка или вибриращ крак. Предлага се в няколко вида: • електрически; • бензин; • дизел. Разликата между видовете в източника на енергия - от електрическата мрежа или двигател, работещ с гориво. Вибромастарите за изравняване на земята с марка Wacker Neuson се различават по експлоатационни характеристики: • тегло; • мощност; • честота на вибрациите; • ударна сила; • дълбочина на въздействие; • размерът на работната подметка; • разход на гориво; • оборудван с антивибрационна система. Фирмата ни предлага висококачествени инструменти с различни параметри и известни производители. Служителите ни ще ви помогнат да изберете най-добрия модел и да организирате наем - поне за един ден. Освен това, колкото по-дълго е времето за използване, толкова по-ниска е цената на услугата. Ние ще доставим готовия инструмент в желаната конфигурация до дома ви.

По договаряне

Нашата компания предлага ръчен миксер за бетона под наем. Възможността за регулиране на скоростта на въртене на бъркалката Ви позволява да работите с различни твърди добавки, като глина или фин натрошен камък. Препоръчителният максимален обем на разтвора е 40 литра. Системата за плавен старт и липсата на пръскане създават условия за свободно използване на инструмента. Системата за затягане на дюзата е лесна за използване, а захранването 220Вт Ви позволява да използвате инструмента при ремонт на частни къщи и апартаменти. За да вземете ръчен миксер за бетон под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Вибромастар за бетон под наем е модерен строителен инструмент, който е предназначен за уплътняване и изравняване на излятата бетонна повърхност. Основното предназначение на вибромастар за бетон под наем е подовата замазка, т.е. изравняване и заглаждане на прясно положен бетон. Това устройство е незаменим помощник за строителите, участващи в подова замазка, както и при производството на мостове, бетонни пътища и други бетонни повърхности, които трябва да бъдат гладки и равномерни. Можете да вземете под наем висококачествен и надежден вибромастар за бетон в нашата компания, която дава под наем спомагателно строително оборудване за различни цели. Нашият каталог съдържа най-широката гама строителна техника и инструменти, които могат да бъдат полезни при производството или строителството. Всички представени стоки в нашия каталог са винаги налични, не е нужно да чакате дни и седмици. Извършваме бърза доставка на вашата поръчка не само в София, но и в страната. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

25лв. - 35 лв.

Бензиновата фреза за бетон под наем от Husqvarna е предназначена за по-бърза и по-агресивна подготовка на подови повърхности - отстраняване на остатъци от лепило и епоксидна смола от бетонни повърхности. Подходящ за фрезоване, набраздяване и текстуриране на пътеки, изравняване на неправилно подравнени бетонни фуги и неравни повърхности. Бензиновата фреза за бетон под наем от Husqvarna има бензинов двигател Honda 3,6 kW. Предимствата на бензиновата фреза за бетон под наем от Husqvarna: • Лесна смяна на барабана благодарение на подвижен страничен капак; • Регулируемото кормило ви позволява да зададете удобна работна позиция. Антивибрационни дръжки повишават комфорта при работа; • Изход за прах за свързване на прахосмукачка осигурява чиста работна среда; • Възможност за изчисляване на работното време; • Ръкохватката за контрол на присъствието на оператора позволява аварийно спиране на машината. При наем на бензиновата фреза за бетон от Husqvarna ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите бензинова фреза за бетон от Husqvarna, наем на бензиновата фреза за бетон от Husqvarna е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Никоя строителна площадка няма да се справи без миксер за бетон - оборудване, с което се смесват бетонни смеси. Покупката на миксер за бетон е оправдана за компании, които се занимават с големи строителни проекти, които управляват няколко строителни обекта. Ако Вашата компания не се различава по мащаба на работа или имате нужда от малко количество бетон, например, за да построите собствена къща, наемането на миксер за бетон 300 литра ще бъде по-изгодно. За повече информация обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв. - 28 лв.

Ако планирате бързо да извършите строителство в селска къща или в частна къща, тогава определено ще ви е необходим бетонобъркачка с обем от 600 литра. Имаме нужда от надеждно устройство, което, от една страна, консумира минимум електроенергия, а от друга страна, работи безпроблемно и не е много шумно, за да не пречи на съседите. Най-доброто решение в този случай е бетонобъркачката под наем с голям капацитет от 600л. Нека разгледаме по-подробно основните характеристики на този бетонобъркачка. Това устройство има обем на барабана от 600 литра, тоест можете лесно да получите оптималните 512 литра готов хоросан в една партида. Бетонобъркачките под наем с голям капацитет от 600л са високопроизводителни професионални агрегати, които в най-кратки срокове могат да приготвят голямо количество различни строителни смеси и разтвори за използване както в гражданското, така и в промишленото строителство при голямо строителство. Ако е необходимо, такива големи бетонови смесители могат да се използват за производството на строителни бетонни блокове за изграждане на сгради и конструкции. За възможно най-кратко време бетонобъркачките могат да приготвят до 500 литра разтвор. Ако търсите надеждна бетонобъркачка под наем с голям капацитет от 600л, наем на бетонобъркачката с голям капацитет от 600л е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация

По договаряне

При изграждането на двуетажна вила или друга сграда с подобни обеми бетон или хоросан, използването на повече бетонови смесители с по-малък обем е икономически неизгодно. Особено ако строи професионален екип от строители с постоянни договори. При по-малки партиди материал някои хора ще бездействат или при изливане на големи площи ще се появят фуги поради бавното подаване на бетон. Всичко това ще доведе до увеличаване на разходите и увеличаване на времето за строителство. Бетонобъркачките под наем за големи строителни проекти са идеални за приготвяне на мазилки, зидарски разтвори, както и бетонови смеси с различни пълнители: натрошен камък, експандирана глина, шлака, пясък, полистирол и др. Нашата компания дава под наем бетонобъркачка за големи строителни проекти, което позволява използването на устройства както на закрито, така и в производството, както и при изграждането на многоетажни сгради. Бетонобъркачката под наем за големи строителни проектище осигури бързо завършване на много видове ремонтни и строителни работи. Тези устройства са намерили своето активно приложение в такива процеси като: • тухлена зидария; • изливане на основа; • смесване на гипсови разтвори; • озеленяване; • създаване на бетонни пътеки и др. Ако търсите надеждна бетонобъркачка за големи строителни проекти, наем на бетонобъркачката за големи строителни проектие перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация

По договаряне

Пердашка за бетон ДВОЙНА под наем предназначена за висококачествена и ефективна обработка на бетонни повърхности в малки площи (обработка на замазка в помещения, апартаменти и офис сгради). Това е истински шедьовър сред двойни пердашки и няма реални конкуренти в своята ниша. Машината лесно преминава през врати с ширина от 80 см и повече и ви позволява да работите уверено в помещения с ограничен достъп, голям брой стени и опори, върху малки бетонни плочи - без да използвате други машини за изглаждане на бетон. В началния етап на обработката се използват дискове или комбинирани остриета за изглаждане на нередности и разлики. На последния етап от обработката, за да се премахнат малки повърхностни неравности, се използват довършителни остриета, като всеки следващ подход увеличава ъгъла на наклона на остриетата. Машината е оборудвана със седалка за оператор и удобна система за управление.Посоката на движение се променя чрез манипулиране на двата предни лоста. Този модел ще бъде оценен от професионалистите. За да поръчате пердашка за бетон двойна под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

По време на строителните работи задължително се използват бетонови и циментови разтвори. За тяхното транспортиране и дозирана доставка до желаната секция на съоръжението се използва специален стабилен кюбел за бетон 3000 литра - за тежки натоварвания, в който се зарежда бетон от бетонобъркачка или специализиран автомобил. Това оборудване опростява строителния процес, намалява разходите, спестява време и пари. В нашата компания можете да вземете под наем стабилен кюбел за бетон под наем 3000 литра - за тежки натоварвания. Каталогът на онлайн магазина съдържа много разновидности на специализирано оборудване, което ще ви позволи да изберете опцията за стабилен кюбел за бетон под наем 3000 литра - за тежки натоварвания, като вземете предвид конкретните задачи. РАЗНОВИДНОСТИ НА стабилни кюбели за бетон под наем 3000 литра - за тежки натоварвания: • Фиксирано оборудване (TR) с възможно най-опростен дизайн. Изработен е под формата на правоъгълник, върху който са заварени бримки за транспортиране с кран. • Ротационна кофа (ВР) с правоъгълна горна част, която плавно преминава в пирамида. Зареждането на разтвора се извършва през люка в горната част в хоризонталната равнина, разтоварването се извършва с помощта на секторен шибър или клапан във вертикалната равнина след доставяне до желаната точка на обекта. Оборудването тип обувки може да се използва за ръчно зареждане, благодарение на възможността за въртене, разтворът се подава удобно на правилното място. • Фиксирана кофа (BN) с цилиндричен приемник отгоре, който се превръща в пресечен конус, снабден с затвор за подаване на сместа. „Стъкленият” („камбанен”) контейнер се използва за насочено подаване на бетон, запълване на различни стоманобетонни форми и др. Всеки стабилен кюбел за бетон под наем 3000 литра - за тежки натоварвания, е изработен от висококачествена стомана, има отлични якостни и експлоатационни характеристики. При наем на стабилен кюбел за бетон 3000 литра - за тежки натоварвания ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите стабилен кюбел за бетон 3000 литра - за тежки натоварвания, наем на стабилен кюбел за бетон 3000 литра - за тежки натоварвания е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

17 лв - 61 лв.

Един от най-високопроизводителните и ефективни видове строително оборудване, което позволява да се опрости процеса на полагане на различни видове бетонни повърхности, се счита виброрейката. Въпреки относителната простота на дизайна, цената на инструмента се оказва непосилна, особено за компании, които нямат стабилен приток на клиенти. Ето защо, ако има нужда от бензинова виброрейка 3м, наемането на виброрейката е най-добрият вариант за получаване на строителна техника за времето, необходимо за извършване на ремонтно-строителните дейности! Бензинова виброрейка под наем 3м способна да се похвали с автономност, висока производителност и максимална издръжливост. Нашата компания предлага наем на специализирано оборудване от водещи производители. Сътрудничеството с нас има много предимства, включително: • Сравнително ниска цена; • Богата гама от устройства; • Идеално техническо състояние; • Договорени условия; • Възможност за разширение; • Подписване на официален договор. Работата с нас е невероятно лесна! Достатъчно е да изберете необходимия инструмент, да попълните формуляра и да изчакате обаждане от консултанта ни, за да договорите условията на наема.

По договаряне

Кюбелът за бетон нископрофилен под наем е предназначен за временно съхранение и движение на готов бетон и хоросан на строителни площадки с помощта на повдигащи механизми. Кюбелът за бетон нископрофилен е направен под формата на правоъгълна кутия, в която едната страна преминава в пресечена призма, в края на която има изпускателен затвор. При работа с бетонен разтвор, вибрационното оборудване, поради малки вибрации, провокира движение нагоре на въздушни мехурчета, които неизбежно се появяват в бетонния разтвор, когато е смесен. Този процес допринася за елиминирането на кухини, пълни с въздух, което от своя страна увеличава плътността на бетонния разтвор и следователно увеличава здравината и качеството на готовия бетон и стоманобетонните продукти. Нашата компания предлага да наемете кюбел нископрофилен за бетон за всеки период. Ние гарантираме качеството и надеждността на цялото оборудване! Обадете ни се днес и ние незабавно ще отговорим на всеки Ваш въпрос и предложение.

По договаряне

Хетерогенен характер на бетонни смеси при строителството изисква нейното уплътняване. Бързият вибратор за бетон под наем с 3000 оборота/мин позволява да се справят с този проблем и е подходящ за използване във всички сфери на производство: хранително, горнообрабатывающее и химически. За да се постигне поставената цел, е необходимо да вземете вибратор под наем. Бързият вибратор за бетон с 3000 оборота/мин се използва за уплътняване на бетонови смеси и почви, транспортиране, разтоварване и пресяване на насипни материали, задвижване на вибропитатели, виброплатформи и други технологични работи. Един от критериите за избор на уреди за уплътняване на бетонна маса са размерите на устройството. Стандартна серия бъриз вибратоир за бетон под наем с 3000 оборота/мин осигурява центробежна сила от 4 до 45 кг. Бързи вибратори за бетон с 3000 оборота/мин са намерили своето приложение като допълнително средство за спускане на суровини в зърнобази и силози. Продукти, които се използват като устройства за малки вибрационни машини за различни цели: транспорт, калибриране и други процеси в различни сектори на икономиката. Операторът има възможност за регулиране на центробежната сила, благодарение на което успява да адаптира вибратор към нуждите на отделните приложения. Ако търсите бърз вибратор за бетон с 3000 оборота/мин, наем на Бърз вибратор за бетон с 3000 оборота/мин е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Кюбелът за бетон под наем 3500 литра - готов за работа е от съществено значение на всеки строителен обект, освен разбира се, ако не говорим за дървена архитектура. Кюбелът за бетон под наем 3500 литра - готов за работа е необходим за разположението на бетоновия разтвор на строителната площадка, както и за навременното му доставяне. Пълнителите могат да служат не само за разтвори, но и за малки парчета. насипни, полутечни и течни строителни материали като бетон, цимент, бетон, асфалт, пясък, сняг, експандирана глина и много други. Кюбелът за бетон се премества с кран, така че размерите на конструкцията не трябва да бъдат смущаващи, напротив, капацитетът е определящият параметър, който характеризира стойността на продукта. При наем на кюбел за бетон 3500 литра - готов за работа ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите кюбел за бетон 3500 литра - готов за работа, наем на кюбел за бетон 3500 литра - готов за работа е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Пердашката за бетон под наем - 60см е най-добрият начин да получите полиран бетон и замазка. В сравнение с традиционната ръчна маламашка, производителността на пердашката за бетон под наем - 60см е 10 пъти по-висока. Благодарение на наличието на бензинов двигател пердашката за бетон под наем - 60см е подходящ за използване на открити строителни обекти. Всички пердашки за бетон под наем - 60см са стандартно оборудвани с регулатор за фина настройка на ъгъла на острието (диска) по време на работа. Регулируемият ъгъл на лопатките осигурява ненадмината гладкост на обработваната повърхност. Компактните размери на работната единица правят пердашката за бетон - 60см особено подходящ за работа в малки помещения, гаражи, коридори. Удобната дръжка с регулируем ъгъл на височина ви позволява да постигнете максимален комфорт при работа с пердашката. За безопасност по време на работа и защита от нараняване на лявата ръкохватка е разположен лост за аварийно спиране, който гаси двигателя при падане на машината. Коланът е покрит със защитно покритие, а предпазният пръстен предпазва ножовете от удар при работа в близост до стени и колони. На дясната ръкохватка има лост за ръчно подаване на газ със заключващ механизъм за безстепенно и плавно регулиране на скоростта. Предаването на въртящия момент от двигателя към скоростната кутия се осъществява с помощта на центробежен съединител и ремъчно задвижване. Подсиленият лагер на редуктора осигурява висока надеждност и висок експлоатационен ресурс. При наем на пердашка за бетон 60см ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите пердашка за бетон 60см, наем на пердашка за бетон 60см е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

22 лв. - 70 лв.

Отдаването под наем на машина за фрезоване на бетон се използва за първоначално преминаване през втвърден бетон, за да се премахнат провисванията и неравностите. Можете също така да премахнете стара боя, пластмаса, термопластмаса, ръжда с машина за фрезоване под наем. Плавното регулиране на дълбочината на рязане Ви позволява да изрежете слой от 0,5 до 4 мм. Машина за фрезоване обработва лента с ширина 200 mm на един подход. Скоростта на въртене на фрезовия барабан достига 6000 об / мин, поради което вземането под наем на строителни инструменти е оправдано по време на възстановителните работи. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

80 лв.

Миксерът за бетон под наем 400л е професионален (промишлен) строителен инструмент, който се използва за приготвяне на строителни и бетонови разтвори за кратко време. Този бетонов смесител може да се опише като надежден, обемен с възможност за приготвяне на смес с високо качество. Миксерът за бетон под наем 400л е с дълъг експлоатационен живот и високо качество на приготвената смес, което се постига благодарение на металната конструкция и висококачествените части. Днес, по време на високите технологии, строителството заема важно място в индустриалния свят. Бързината и качеството на изградените сгради и помещения е много впечатляващо. Във всяка страна се обръща голямо внимание на строителството на жилищни и промишлени сгради, тъй като именно новите висококачествени сгради определят нивото на развитие на страната и обществото като цяло. Почти всеки тип строителство, независимо дали става въпрос за селска вила или изграждане на високи сгради, не може без използването на различни миксери за хоросан и бетонови смесители. Бетонобъркачките са предназначени за висококачествено смесване на бетонови смеси за кратко време, което значително ускорява и улеснява процеса на строителни работи. При наем на миксер за бетон 400л ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите миксер за бетон 400 литра, наем на миксер за бетон 400 л е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Вибродъска за бетон под наем е устройство за уплътняване и изравняване на бетонова смес. Използва се при полагане на бетон. Бетонът, положен с вибродъска, е по-траен и по-плътен. Вибродъска за бетон се състои от бензинов или електрически (380 или 220 V) двигател, вибрационно устройство и алуминиев профил. При голяма дебелина на поставения бетон работата на вибродъската трябва да бъде допълнена с използването на дълбок вибратор. Изборът на вибродъскта зависи от редица условия. На закрито е за предпочитане да се използва електрическа вибрираща замазка, а за работа на открито е по-подходящ инструмент с бензинов двигател. В зависимост от повърхността, която трябва да се бетонира, се изискват вибродъски с различни размери на профила. За да поръчате вибродъска за бетон под наем , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв. - 28 лв.

Миксерът за бетон под наем 450л е професионален (промишлен) строителен инструмент, който се използва за приготвяне на строителни и бетонови разтвори за кратко време. Този бетонов миксер може да се опише като надежден, обемен с възможност за приготвяне на смес с високо качество. Миксерът за бетон под наем 450л е с дълъг експлоатационен живот и високо качество на приготвената смес, което се постига благодарение на металната конструкция и висококачествените части. Миксерът за бетон под наем 450л е професионална строителна техника, която се използва за приготвяне на бетонови разтвори или смеси. Принципът на работа на този миксер за бетон 450л е, че въртящият момент се предава от електрическия мотор през скоростната кутия директно към барабана за смесване на бетон, който от своя страна смесва заредените смеси в барабана с помощта на ножове (лопатки ). При наем на миксер за бетон 450л ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите миксер за бетон 450 литра, наем на миксер за бетон 450 л е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Бетонобъркачка под наем за малки строителни обекти - оборудване за висококачествено смесване на строителни разтвори от различни видове. Бетонобъркачките се използват широко в частното строителство, както и при извършване на дребна работа. Тъй като оборудването се използва спорадично, е необходимо да се наеме бетонобъркачка за времето на работа. За извършване на работа в малки обеми (ремонт, довършителни работи) се използват бетонобъркачки с обем на резервоара до 160 литра За работа с по-малко количество материал често се използват бетонобъркачки под наем за малки строителни обекти, така че сместа да може да се направи на строителната площадка. Това дава на работниците достатъчно време да използват бетона, преди да се втвърди. Алтернатива на машината е ръчното смесване, което обикновено се прави в количка, но отнема значително повече физически труд. Бетонобъркачката под наем за малки строителни обекти е уред, който ще Ви спести много време и физически усилия, като Ви осигури качествена, хомогенна строителна смес. Бетонобъркачката под наем за малки строителни обекти - добро решение, което ще ви позволи да извършвате работа както в малък апартамент, така и на строителни обекти. Няма смисъл да купувате скъп инструмент, ако можете да го наемете и да завършите необходимото количество работа за няколко дни. Ако търсите надеждна бетонобъркачка за малки строителни обекти, наем на бетонобъркачката за малки строителни обекти е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация

12 лв. - 44 лв.

С помощта на гладачка за бетон под наем (ширина на профила - 2 м) може да се уплътни и изравни пресен бетон или цименто-пясъчна смес. Този модел ви позволява да работите в условия на ограничена маневреност. Сместа се уплътнява на дълбочина от 180 mm и ъгълът на алуминиевия нож може да се регулира до 15 ° за най-добро изпълнение на покритието. Вибровалякът с мощност 0,1 kW работи от битова мрежа (220 V). В същото време наемането на гладачка за бетон ще спести значителни средства за закупуването на това устройство. Благодарение на системата за заден ход (възможността за работа в две посоки) и специалния профил с полукръгли ръбове, операторът може да обработва една и съща зона няколко пъти, докато стои неподвижно. Повърхността, получена в резултат на работа с гладачката на бетон, не изисква допълнително довършване с фугираща смес. За да поръчате гладачка за бетон под наем , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

33 лв.

Има голямо разнообразие от видове миксери за бетон. За да решите кой миксер Ви е необходим, трябва да знаете какъв вид дейност и за колко време планирате да я направите. Въз основа на това ще Ви изберем миксер за бетон 300 литра с необходимите характеристики. Нашата компания предоставя услуга за наемане на миксери и бетонобъркачки. Натрупахме доста голям опит в областта на продажбите, обслужването, ремонта и даване под наем на бетонобъркачки. Затова имаме сериозни познания и уважение към любимия ни бизнес. Нашият парк от бетонобъркачки и други инструменти е повече от 300 артикула и се състои от известни марки. Следователно, като наемете миксер за бетон 300 литра, винаги можете да бъдете сигурни в бързо и качествено завършване на всички планирани строителни работи. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на миксер за бетон 300 литра и доставката на оборудването.

По договаряне

Хидравличната пердашка за бетон под наем - 120см е високоефективна хидравлична пердашка ("хеликоптер" с два ротора), задвижван от дизелов мощен двигател . Хидравличното управление добавя страхотен комфорт на оператора в сравнение с конвенционалните версии. Тази хидравлична пердашка за бетон под наем - 120см е универсална, подходяща както за грубо шпакловане, така и за финишно шпакловане. Предимствата на хидравличната пердашка за бетон под наем - 120см: • Хидравличното управление улеснява управлението на машината и работата с изключителна прецизност. • Защита, монтирана под машината, предотвратява навлизането на бетон в работните възли • Прожекторите ви позволяват да работите удобно дори на тъмно • Системата за пръскане на вода повишава производителността на труда, тъй като елиминира операцията по пръскане • Лесен за почистване хромиран защитен кръг ви позволява бързо и лесно да почистите машината от пресен бетон При наем на хидравличната пердашка за бетон - 120см ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите хидравлична пердашка за бетон - 120см, наем на хидравличната пердашка за бетон - 120см е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

27 лв. - 99 лв.

Такова просто по дизайн и достъпно устройство като кюбел за бетон под наем 5000 литра - за големи обеми е ефективен инструмент за преместване на готовия бетонов разтвор до мястото на неговото използване: за полагане в кофраж или други монолитни работи. Движението му се осъществява с помощта на кран. Това спомагателно оборудване се използва широко днес, както на строителни обекти, така и в предприятия, занимаващи се с производство на бетонови изделия. Конструктивни характеристики и видове на кюбели за бетон под наем 5000 литра - за големи обеми: • Кюбел за бетон BN - Този тип оборудване има формата на пресечен конус, към който е изграден цилиндър. Моделът се използва само във вертикално положение, конус надолу, лежи върху пръстена основа за стабилност. Поради особеността на формата на това устройство, то носи и името на кофата за бетон "камбана". • Кюбел за бетон BP - Разнообразие от този продукт поради своите дизайнерски характеристики е най-популярно сред домашните потребители. По-известна е като "обувката" на бетонната кофа, тъй като изглежда подобна на тази обувка. Зареждането в такава кофа се извършва, когато лежи на земята, а разтоварването се извършва на тегло - кофата се повдига вертикално, с пресечена призма (пръст на "обувката") надолу. Всички модели специални контейнери за бетон, независимо от вида, са оборудвани с въртящи се корита, с които се регулира посоката на разтоварване. При наем на кюбел за бетон 5000 литра - за големи обеми ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите кюбел за бетон 5000 литра - за големи обеми, наем на кюбел за бетон 5000 литра - за големи обеми е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Мастарът за заглаждане на бетон представлява метална рамка с вибрационен механизъм и мотор, който предава към нея въртящи вибрации. До голяма степен благодарение на своята ефективност, такова оборудване се използва не само в жилищното, но и в пътното строителство. По вида на захранващия блок мастари за заглаждане на бетон могат да бъдат разделени на: - Бензинови – с висока производителност и максимална издръжливост; - Електрически – зависим от 220V мрежата, но е най-добрият вариант за бетонни замазки и вътрешни площи. Нашата компания предлага наем на специализирано оборудване от водещи производители. Сътрудничеството с нас има много предимства, включително: - Относително ниска цена; - Широка гама от устройства; - Перфектно техническо състояние; - Договорени условия; Работата с нас е невероятно лесна! Достатъчно е да изберете необходимия инструмент и да обадете с на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Миксерът за бетон 300 литра е оборудвано с механизми от типа, използвани за изграждането на висококачествени строителни конструкции. Повечето модели са с електрическо задвижване, което ги прави по-опростени и по-икономични. Те имат само един недостатък - а именно дълго изплащане, поради което дори за големи сгради ще бъде по-просто и икономически по-изгодно да се наеме миксерът за бетон. Можете да използвате тази услуга на нашия уебсайт. За да вземете миксер за бетон 300 литра под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Електрическа пердашка под наем е специализиран вид оборудване за пердашки за бетон. Такива модели са тихи и екологични. Пълното отсъствие на вредни емисии позволява експлоатацията на електрически пердашки в затворени пространства. Електрическата пердашка под наем предназначена за висококачествена повърхностна обработка на бетонни подове. Благодарение на това оборудване горният слаб слой се втрива в бетонната маса, в резултат на което повърхностният слой се уплътнява, премахват се малки вдлъбнатини и изпъкналите върху повърхността груби инертни зърна се вдлъбват, докато самата основна повърхност става идеално равномерна и еднородна. Електрическата пердашка под наем се използва за грубо и фино довършване на бетонни и циментови подове. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв. - 48 лв.

Новият кюбел за бетон под наем 1500 литра се използва за транспортиране и доставка на бетонови смеси на строителни обекти. Предимство е високата товароносимост - 3,75 тона. Новият кюбел за бетон под наем 1500 литра е оборудвана със специален клапан, когато се отвори, бетонът под собственото си тегло се разтоварва в тавата. Допълнителните удължители на тавата се използват за доставяне на бетон директно на работната площадка. Кюбелът за бетон под наем 1500 литра е изработена от стомана, което прави конструкцията твърда. Новият кюбел за бетон под наем 1500 литра с механизъм за предавка, е стоманен контейнер с форма на фуния, направен чрез заваряване, който е предназначен за краткотрайно съхранение на бетонов разтвор, транспортирането му с помощта на специално оборудване и насочена доставка до места за изливане с помощта на специална тава. Конструкцията на кюбела: товарен бункер, тава, механичен затвор тип лост, заварена опорна рамка, транспортни контури (очи). Кюбелите от този тип се използват за монолитно бетониране (изливане на основи, тавани, колони, армирани части на стени). Тези устройства помагат да се организира доставката на бетонова смес до височина или до труднодостъпни места, където транспортният достъп е невъзможен. При наем на нов кюбел за бетон под наем 1500 литра ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите нов кюбел за бетон 1500 литра, наем на нов кюбел за бетон 1500 литра е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Електрическите двигатели дават възможност за използване на пердашки за изравняване и изглаждане на различни видове замазки, включително полусухи, върху разхлабени бетонни подове в затворени помещения, мазета, където поради изпускането на газове на двигателите с вътрешно горене не е възможна работа с бензинови пердашки. Електрическата енергия се подава към двигателя чрез специален кабел със заземяващ проводник, който е задължителен и предпазва оператора от токов удар в случай на случайно счупване или повреда на тоководещите проводници. За да поръчате електрическа пердашка под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

18 лв. - 48 лв.

Без бетонна смес и работещ бетонобъркачка е трудно да си представим всяка строителна площадка: силата и издръжливостта на сградата ще зависи от качеството на бетона. Ето защо бетонобъркачката под наем на бензинов двигател е необходима на всички, които участват в строителството на сгради. Но какво ще стане, ако устройството е необходимо само за няколко дни? Наемането на бетонобъркачка е чудесно решение! С наемането на оборудване не е необходимо: • Да се харчат значителна сума за оборудване; • Да се инвестират в поддръжка и ремонти; • Да се търси място за съхранение на бетонобъркачката. Бетонобъркачката под наем на бензинов двигател е идеална за работа на места, където достъпът до електричество е труден. Бетонобъркачката с бензинов двигател осигурява висока производителност и безпроблемна работа на полето. Фирмата ни предлага висококачествени и надеждни бетонобъркачки под наем. При нас можете да наемете както електрически, така и бензинови бетонобъркачки. Предлагаме ви оборудване, което ще ви позволи да подготвите висококачествени решения: • винаги поддържаме бетонобъркачките под наем на бензинов двигател в добро състояние; • ще получите богат избор от модели оборудване с различен капацитет (от 110 литра до 300 литра), които да отговарят на вашите задачи и изисквания; • квалифицирана помощ при избора. Ако търсите надеждна бетонобъркачка на бензинов двигател, наем на бетонобъркачката на бензинов двигател е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Фреза за отнемане на ниво под наем е многофункционална машина, използвана за полиране и шлайфане на бетон, циментови замазки, почистване и кристализация на повърхности от бетон и мрамор, мозайка и дървени подови настилки и много други материали. Фрезата за отнемане на ниво работи с различни приспособления като скоростта на обработка на материала се увеличава 3 пъти. Размерът на диска от 48 см ви позволява бързо да обработвате дори големи площи. Максималната скорост на въртене е 600 об / мин. Фрезата е оборудвана с 10-литров резервоар за вода, както и предпазител за пръски и пръстен за събиране на влага. Удължената дължина на кабела (25 м) прави устройството по-мобилно. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

40 лв.

Вибродъска е инструмент за изглаждане на повърхността на прясно излятия монолитен бетон, за да се получи равномерна и гладка основа. Нямате нужда от електричество, тъй като дизайнът се отличава с компактен бензинов двигател. Икономичен е и изразходва не повече от 3 литра гориво за час работа. Можете да работите навсякъде, особено удобно е да използвате такова устройство на улицата. За повече информация относно вибродъска под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

22 лв.

Петролният вибромастар под наем за зидария от Honda е предназначена за изравняване и уплътняване на бетоновата смес при бетониране на зидария, на подове, пътища, площадки и други повърхности. Използването на вибромастар под наем за зидария от Honda при изливане на бетон подобрява неколкократно характеристиките на бетонните замазки и хоризонталните покрития. Това оборудване има прост и ефективен принцип на действие. Полагането на бетонов разтвор по традиционния начин отнема доста време, тъй като сместа се движи бавно и е слабо уплътнена. Петролният вибромастар под наем за зидария от Honda е част от оборудването, което се използва за равномерно полагане на сместа. Същността на метода е вибрационното въздействие на оборудването върху хоросанните слоеве с едновременно въздействие при движение на вибриращата релса по цялата повърхност на масива. Сменяемите изглаждащи профили го правят универсален, което ви позволява да обработвате повърхност с ширина на захващане от 1 м до 4 м. Профилите са изработени от алуминиева сплав, което значително намалява теглото на вибрационната релса и прави управлението по-удобно. Бензиновото задвижване на Honda позволява абсолютно безплатно използване на вибромастара на различни места, независимо от източниците на захранване, като може да работи напълно и напълно автономно. За по-лесно използване и защита, бензиновият двигател на вибромастара е конструктивно повдигнат над бетона, което го предпазва от попадане върху него на влага, течност, разтвор и др. Петролният вибромастар под наем за зидария от Honda е с лек и компактен дизайн, което ви позволява да я местите из работната площадка и да я повдигате на всеки етаж. При наем на петролния вибромастар за зидария от Honda ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите петролен вибромастар за зидария от Honda, наем на петролния вибромастар за зидария от Honda е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Фреза за бетон е предназначена за полиране на груби замазки, бетон, гофрирани бетонни повърхности, отрязване на горните слоеве, а също така ефективно премахва лепилото след отстраняване на плочките. В много случаи, ако замазките или бетонните подове не се изливат правилно, по повърхността има много следи и неравности. Получаването на идеално равномерно покритие няма да се получи веднага , трябва да определите нивото на неравности и да започнете да премахвате слой по слой с челарка върху бетон. След фрезоване на бетон с машина се използват шлифовъчни машини, тъй като остават малки канали. Фреза за бетон под наем е предназначена за малки до средни площи. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

35 лв. - 65 лв.

Големият хеликоптер за бетон под наем 180см е необходим за изглаждане на бетонни повърхности (предварително обработени с вибрационно оборудване - например вибрираща плоча ), както и за фугиране на гипсови, циментови и пясъчни замазки. С негова помощ се правят издръжливи както битови, така и индустриални подове. Работи, които се извършват с големия хеликоптер за бетон под наем 180см: • служат за шлайфане и отстраняване на неравности. • ускоряват процеса на втриване на втвърдителя в бетона и изглаждат разликите в наскоро излятите повърхности • Тази строителна техника е подходяща както за първична, така и за крайна обработка на бетонова смес. Използвайте големия хеликоптер за бетон 180см само след шест или седем часа след изливането. Големите хеликоптери за бетон 180см се класифицират според вида на монтирания двигател: • електрически, те се използват за работа на места, където има малко чист въздух или няма вентилация. На такива мистрии се монтират двигатели с мощност от един и половина до три kW. • бензинови - ви позволяват да работите на всяко място, те са търсени сред много купувачи. Минимална мощност - 5 к.с., максимална - 9 к.с. Големият хеликоптер за бетон под наем 180см се използва за големи предмети, ако трябва бързо да обработете голяма повърхност. Минималният им диаметър е 180 см, максималният е 240 см. При наем на големия хеликоптер за бетон 180см ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите голям хеликоптер за бетон под 180см, наем на големия хеликоптер за бетон 180см е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Вибромастарът под наем за бетониране на гаражи от Wacker Neuson е в състояние да отговори на изискванията, които съществуват на всяка строителна площадка, благодарение на комплекти от алуминиеви профили с различни дължини. Неговото уникално двойно кормило е регулируемо по височина и ъгъл за максимален комфорт на оператора. В допълнение, два амортисьора заглушават вибрациите, предавани от бензиновото задвижване на вибриращата дъска през дръжката към тялото на оператора. Кормилото също се сгъва за лесно транспортиране и съхранение на вибромастара за бетониране на гаражи от Wacker Neuson. При наем на вибромастар за бетониране на гаражи от Wacker Neuson ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите вибромастар за бетониране на гаражи от Wacker Neuson, наем на вибромастар за бетониране на гаражи от Wacker Neuson е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Хеликоптерът за бетон под наем с Honda двигател е отличен избор за полиране на бетон в големи площи като складове, паркинги, халета и др. Хеликоптерът за бетон под наем с Honda двигател е доказал своята ефективност в експлоатация в продължение на много години работа. За да се повиши надеждността на хеликоптера за бетон, в допълнение към двигателя HONDA, уредът е оборудван с италиански редуктор с алуминиев корпус, който осигурява отлично охлаждане при непрекъсната работа без прекъсване. Хеликоптерът за бетон под наем с Honda двигател оборудван с двигател Honda, той също е оборудван с регулатор за фина настройка на ъгъла на перките по време на работа. Регулируемият ъгъл на остриетата осигурява ненадмината гладкост на обработваната повърхност. С работен диаметър от 900 мм хеликоптерът за бетон под наем с Honda двигател е идеалното решение за всеки голям строителен обект. Удобната дръжка с регулируем ъгъл на височина ви позволява да постигнете максимален комфорт при работа с маламашката. За безопасност по време на работа и защита от нараняване на лявата ръкохватка е разположен лост за аварийно спиране, който гаси двигателя при падане на машината. Коланът е покрит със защитно покритие, а предпазният пръстен предпазва ножовете от удар при работа в близост до стени и колони. На дясната ръкохватка има лост за ръчно подаване на газ със заключващ механизъм за безстепенно и плавно регулиране на скоростта. При наем на хеликоптер за бетон с Honda двигател ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите хеликоптер за бетон с Honda двигател, наем на хеликоптер за бетон с Honda двигател е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Хеликоптерът за бетон под наем с дизелов двигател 120см е инструмент за изравняване и заглаждане на прясно изсипани строителни смеси, изпълнява функциите на грапаво и финишно обработване на хоризонтални повърхности. Това строително оборудване се използва за цименто-пясъчни, гипсови, бетоносъдържащи разтвори, замазки. Съвременните технологии за подови настилки в жилищни и промишлени помещения осигуряват равномерно разпределение на хоросановия слой по цялата площ на монтажа, уплътняване и отстраняване на въздушни мехурчета, след което повърхността се изравнява и фугира с маламашка за бетонови подове. Използвайки хеликоптер за бетон с дизелов двигател 120 см, строителите подобряват качеството на подовата настилка, постигат здравина на излятата основа за жилищни и промишлени помещения, чиято вероятност за разрушаване ще бъде минимална. Хеликоптерът за бетон под наем с дизелов двигател 120см е допълнен със защитен кръг, който предпазва работещите дискове и ножове от повреди при сблъсък със стени или други препятствия. Изглаждането на пода се извършва с помощта на диск с ниска скорост, а довършителното шлайфане се извършва с дюза с остриета, въртящи се с висока скорост. Висококачествената машина за шлайфане на бетон ви позволява бързо да извършвате строителни и ремонтни дейности с отлични резултати, премахвайки дефекти и недостатъци, които трябва да бъдат отстранени. Хеликоптерът за бетон с дизелов двигател 120см се характеризира с висока мощност, производителност и устойчивост на продължителни натоварвания. При наем на хеликоптер за бетон с дизелов двигател 120см ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите хеликоптер за бетон с дизелов двигател 120см, наем на хеликоптер за бетон с дизелов двигател 120см е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

За привеждане на излятата бетонна настилка върху голяма площ до висококачествено състояние, подходящо за последваща работа, се използва хеликоптер за бетон 60 см, който (поради високата си цена) не може да бъде закупено от всеки частен майстор или ремонтно-строителен екип, специализиран предоставянето на такива услуги. За щастие в наши дни има отдаване под наем на хеликоптер за бетон 60 см, който Ви позволява да получите инструмент за работа с втвърден бетон бързо, ефективно и независимо от времето на деня! Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

32 лв.

Мощният вибратор за бетон под наем с двигател Honda се използва в частно и индустриално монолитно строителство. Мощният вибратор за бетон с двигател Honda се използва за уплътняване на бетонови смеси при изграждането на основи на сгради, тавани и други слабо армирани конструкции. Мощният вибратор за бетон под наем с двигател Honda се използва, когато на строителната площадка няма електрозахранване или неговият източник се намира на значително разстояние. Поради ниското тегло и дизайнерските характеристики е удобно да се движите около обекта. Предимствата на мощния вибратор за бетон под наем с двигател Honda: • Мобилност Двигателят с вътрешно горене позволява бетонът да се уплътнява директно "на място", без да се свързва към електрическа мрежа. • Управление Вибраторът е лесен за използване: леко тегло, контролите са поставени на отделна дръжка. • Мощност ДВГ Honda GX 35 1.5 к.с достатъчно за работа по уплътняване на бетон. • Лесна поддръжка Вибраторът се почиства лесно. Ако е необходимо, валът се подменя лесно Ако търсите мощен вибратор за бетон с двигател Honda, наем на мощния вибратор за бетон под наем с двигател Honda е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Ръчната фреза за бетон под наем е модерен вид механизирано оборудване, използвано в гражданското и промишленото строителство за фрезоване на бетон и асфалт, а именно: за отстраняване на неравни бетонни подове, отстраняване на капки и провисвания на бетон; за ремонт на покрития на писти; за премахване на пътна маркировка, подготовка на асфалта за изкърпване, поставяне на кръпки; за организиране на дренаж, грапавост на бетонни / асфалтови повърхности. Нашата компания предлага ръчни фрези за бетон под наем, произведени от известни производители. Оборудването се използва за отстраняване на дълбоки горни слоеве върху повърхности от твърди материали (бетон, стомана, асфалт и др.). Такава обработка се извършва, за да се премахнат разликите и неравностите, които се намират върху основата, и да се подготви за последващо шлайфане или довършване. В допълнение, фрезите се използват за премахване на стари подове от смола или други покрития, които трябва да бъдат сменени, и за грапавост на повърхността, което е необходимо за увеличаване на контактната площ. Цените на наема на фрезите за бетон се определят пряко от марката и техните технически параметри. При наем на ръчната фреза за бетон ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите ръчна фреза за бетон, наем на ръчната фреза за бетон под наем е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Импулсен вибратор под наем , който е по-компактен, тежи по-малко и в същото време работи точно като ексцентричните, а понякога показват и по-добри резултати. Бетонната смес става наистина здрава и стабилна само благодарение на влиянието на строителите. А именно, с помощта на импулсен вибратор за бетон е възможно да се увеличи плътността на сместа, да се направи по-устойчива на изсъхване и да се сведе до минимум рискът от разрушаване на строителните конструкции, доколкото е възможно. Доказано е, че бетонният импулсен вибратор увеличава якостта на бетонната смес средно с 20%. Ако не се занимавате постоянно със строителство и за кратко време Ви е необходим импулсен вибратор за бетон, ние предлагаме наем на вибратори. Имаме разнообразни модели, от които да избирате. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

50 лв.

Важна стъпка в изграждането на бетонни подове е фугирането на бетон. След полагането на бетонната смес и вибрирането пресната бетонна повърхност остава неравна. За изравняване можете да използвате ръчен инструмент, но за по-бърз и най-важното висококачествен резултат трябва да използвате голяма пердашка за бетон под наем - 120см. Машините за заглаждане на бетон се разделят според видовете двигатели на бензинови и електрически. Газова мистрия е по-подходяща за работа на открити пространства и в добре проветриви помещения. Електрическа мистрия е подходяща за вътрешни работи. Също така машините са разделени на еднороторни и двуроторни. Еднороторна или ръчна маламашка има един ротор, чийто диаметър може да бъде 60, 75, 90 или 120 см. Маламашката за бетон с диаметър 60 см е предназначена за обработка на фуги по стени и ръбове. Двуроторната мистрия е самоходна машина с диаметър на ротора 75, 90 или 120 mm, бензинов двигател и седалка за оператора. При избора на машина е важно да се съсредоточите върху обема, честотата и сложността на работата. Голямата пердашка за бетон под наем - 120см е професионална високопроизводителна пердашка за работа с бетонови повърхности на доста големи площи. Диаметърът на диска за пердашката е 1200 мм. При наем на голямата пердашка за бетон - 120см ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите голямата пердашка за бетон - 120см, наем на голямата пердашка за бетон - 120см е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

28 лв. - 99 лв.

Кюбели за бетон от 500л до 2500л под наем са предназначени за товарене и последващо транспортиране на бетон до мястото на изливането му в кофража както на бетонни подове, така и на колони от монолитно-рамкови конструкции. В нашата компания може да намерите кюбели с различна големина от 500 литра до 2500 литра. Размерите трябва да бъдат избрани в зависимост от спецификата на строителните задачи и да се изчисли необходимия обем на еднократно изливане в подготвената форма). Ако се интересувате от наемане на кюбел за бетон от 500 л до 2500л , тогава можете да получите висококачествен и надежден инструмент с доставка, като се свържете с нашата фирма. Обадете ни се и квалифицираните служители ще Ви дадат необходимите консултации, както и ще изчислят разходите за наемане на кюбел за бетон за обявения период. Гарантираме работата на нашето оборудване, защото служителите на нашата компанията внимателно го следят. Телефонният номер за поръчка на наем на кюбел за бетон е посочен на уебсайта ни.

По договаряне

Вибраторът за бетон 4 метра под наем е предназначен за уплътняване на бетон по време на монолитни работи. Вибрационното действие позволява отстраняването на излишната вода от бетона и спомага за запълване на получените кухини. Това от своя страна подобрява качеството на бетона. Комплектът за отдаване под наем на вибратор за бетон 4 метра включва електрическо задвижване, гъвкав вал с дължина 4 метра и вибриращ връх с диаметър 51 мм. Вибрациите се създават с помощта на електрическо задвижване, от което въртящите движения се предават през вала към вибро върха. Вибраторът се захранва от мрежа 220v / 50Hz. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

30 лв.

Бензиновата пердашка за бетон под наем - 60см е най-добрият начин да получите полиран бетон и замазка. В сравнение с традиционната ръчна маламашка, производителността на бензиновата пердашка е 10 пъти по-висока. Благодарение на наличието на бензинов двигател бензиновата пердашка за бетон - 60см е подходяща за използване на открити строителни обекти. Всички бензинови пердашки са стандартно оборудвани с регулатор за фина настройка на ъгъла на острието (диска) по време на работа. Регулируемият ъгъл на лопатките осигурява ненадмината гладкост на обработваната повърхност. Компактните размери на работната единица правят бензиновата пердашка за бетон под наем - 60см особено подходяща за работа в малки помещения, гаражи, коридори. Удобната дръжка с регулируем ъгъл на височина ви позволява да постигнете максимален комфорт при работа с пердашката. За безопасност по време на работа и защита от нараняване на лявата ръкохватка е разположен лост за аварийно спиране, който гаси двигателя при падане на машината. Коланът е покрит със защитно покритие, а предпазният пръстен предпазва ножовете от удар при работа в близост до стени и колони. На дясната ръкохватка има лост за ръчно подаване на газ със заключващ механизъм за безстепенно и плавно регулиране на скоростта. Предаването на въртящия момент от двигателя към скоростната кутия се осъществява с помощта на центробежен съединител и ремъчно задвижване. Подсиленият лагер на редуктора осигурява висока надеждност и висок експлоатационен ресурс. При наем на бензиновата пердашка за бетон - 60см ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите бензиновата пердашка за бетон - 60см, наем на бензиновата пердашка за бетон - 60см е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

22 лв. - 70 лв.

Кюбели за бетон са необходими за локализиране на бетонния разтвор на строителната площадка, както и за своевременната му доставка. Кюбелът за бетон се премества с кран, така че размерите на конструкцията не трябва да са неудобни, а напротив, капацитетът е определящият параметър, който характеризира стойността на продукта. Нашата компания предлага да наемете кюбел за бетон за всеки период. Ние гарантираме качеството и надеждността на цялото оборудване! Обадете ни се днес и ние незабавно ще отговорим на всеки Ваш въпрос и предложение.

19 лв.

Фрезата за бетон под наем на Bosch се използва за ремонт на бетонни подове, премахване на слоеве, почистване или нанасяне на провисвания и неравности, премахване на пътна маркировка. Предимствата на фрезата за бетон под наем на Bosch: • Патентованата система за отстраняване на прах Click & Clean осигурява максимален експлоатационен живот. • Мощен 1500 W мотор за висока производителност дори при натоварване • Безупречна шлифовъчна повърхност благодарение на отличното водене • Оптимизирана електронна система за избор на правилната скорост • Защита срещу рестартиране след прекъсване на захранването за по-голяма безопасност • Мек старт, система за ограничаване на стартовия ток, система за защита от претоварване, бронирана намотка • Ергономичен дизайн за ръчно пробиване При наем на фрезата за бетон на Bosch ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите фреза за бетон на Bosch, наем на фрезата за бетон на Bosch е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Строителният ръчен миксер за бетон е универсален инструмент, с който можете лесно да приготвяте различни строителни смеси: бетон, боя, лепилна основа, шпакловка и много други. Всяка ремонтна дейност е свързана с използването на хоросани с различен състав и плътност. Ръчното смесване отнема много време и усилия, което абсолютно не е препоръчително в съвременните условия. С помощта на строителен миксер за бетон можете не само да смесите разтвора много по-бързо, но и да го направите правилно, да оптимизирате положените усилия, като ги разпределите полезно за други задачи. Струва си да изберете миксер въз основа на поставените цели, като се вземе предвид вискозитетът на смесваните материали. Наемът на ръчен миксер за бетон за строителни работи Ви позволява да ги завършите навреме и без неоправдани финансови инвестиции. Нашата компания осигурява благоприятни условия за наем. При нас можете да изберете не само строителен миксер, но и друго оборудване за извършване на ремонтни и довършителни работи с всякаква сложност. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на ръчен миксер за бетон.

По договаряне

Лека пердашка за бетон под наем - 80см се използва за изглаждане на бетонни основи след втвърдяване. Пердашките помагат да се премахнат всички нередности, в резултат на което замазката става подходяща за последващо довършване. Електрическите пердашки се използват в областта на строителството и ремонта. Те могат да се използват и за решаване на индустриални проблеми. Нашата компания предлага широка гама от леки пердашки за бетон под наем - 80см. Етапи на изглаждане на бетонни подове с хеликоптер: • Работата започва след като бетонът придобие първоначална якост: 3-7 часа след изливането и изравняването с вибрираща замазка . Това може да се определи по дълбочината на следата, останала след като човек стъпи на повърхността. Трябва да е 3-4 мм. • Дисковете за фугиране се натриват със специална смес (топинг) за втвърдяване на повърхностите. Този етап на работа се нарича "грубо фугиране". Скоростта на въртене на устройството е средно 50-100 оборота в минута. При първоначалното нанасяне се изразходват около 75% от сместа, останалата част се разпределя веднага след потъмняване на първия слой - докато се изпари водата. • След около 10 часа се преминава към втория етап - извършва се довършителната фугираща смес с ножове. Остриетата "отрязват" наслоявания и неравности. Преди изравняване повърхността се обработва с импрегниране, специална химия предотвратява образуването на пукнатини. При наем на лека пердашка за бетон - 80см ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите лека пердашка за бетон - 80см, наем на лека пердашка за бетон - 80см е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Вибромастар за заглаждане на бетон под наем е устройство, предназначено за уплътняване на бетонова смес, както и асфалт, цимент и някои други строителни смеси. Вибромастарът е метална греда, към която е прикрепен мотор. По време на работа двигателят генерира вибрации, като по този начин бетонната смес се уплътнява. Вибрационните мастари се използват, за да се намали дебелината на материала чрез „натискане“. Благодарение на вибромастарите за заглаждане на бетон, настилката се оказва наистина висококачествена и няма пролуки, кухини и провисвания. Поради вибрациите бетонната смес се утаява, в резултат на което въздушните кухини изчезват и плътността се увеличава значително. В строителството най-важното е качеството, без вибромастара е невъзможно да се постигне наистина висококачествено бетонно покритие. За да поръчате вибромастар за заглаждане за бетон под наем , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

19 лв. - 29 лв.

Ние предлагаме под наем бензинови хеликоптери за бетон - автономни строителни фугиращи хеликоптери, задвижвани от Honda, Loncin и др. Бетонът се обработва с помощта на мистрия (дискове), които се въртят с голяма скорост. Дисковете, изработени от стомани с висока якост, втриват освободен цимент в пресния бетон, като уплътняват и укрепват горния слой. Бензиновият хеликоптер за бетон под наем се използва при нанасяне на различни гарнитури върху бетонни повърхности - минерални и синтетични насипни смеси, които придават на бетона определена якост или декоративни свойства. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Монолитното строителство, производството на бетонни блокове изисква висококачествено уплътняване на бетонната смес. Сам по себе си не е толкова течен, в резултат на което вътре се появяват кухини с вода и въздух, изпълнени с по-нататъшно напукване и не се осигурява достатъчно сцепление с армировката. Електрическите вибратори за бетон с мощност 800W помагат за отстраняването на тези дефекти. Ако нуждата ви от тях е еднократна или периодична, или условията не ви позволяват да използвате собствена техника, услугата под наем ще бъде най-доброто решение. Възможностите на електрическия вибратор за бетон под наем с мощност 800W: - Виброзамазките се използват и за уплътняване на пресни бетонови смеси. Но те са предназначени за повърхностно уплътняване и изравняване на покрития. При изливане на блокове или конструктивни елементи се използват вибратори, които се поставят директно в тялото на кофража. - Вибраторите с механичен и високочестотен принцип на работа са най-популярни. Има модели с дръжка за задържане (имат къса дължина на маркуча) и потопяеми (главата на вибратора е прикрепена само към сравнително дълъг маркуч). Избор на електрически вибратор за бетон под наем с мощност 800W: Определящият момент е диаметърът на боздугана • 25-50 mm - за конструкции с подходящи армировъчни клетки; • 60-90 мм - за основи, колони, прегради, опори; • 100 mm или повече - неармиран бетон. Също така, за да наемете вибратор за бетон, трябва да изчислите необходимата дължина на маркуча - според височината на бъдещата конструкция. Ако търсите надежден електрически вибратор за бетон под наем с мощност 800W, наем на електрическия вибратор за бетон с мощност 800W е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация

По договаряне

Малкият хеликоптер за бетон под наем 60см е най-добрият начин да получите полиран бетон и замазка. В сравнение с традиционната ръчна маламашка, производителността на малкия хеликоптер за бетон под наем 60см е 10 пъти по-висока. Благодарение на наличието на бензинов двигател бетоновият хеликоптер е подходящ за използване на открити строителни обекти. Всички хеликоптери са стандартно оборудвани с регулатор за фина настройка на ъгъла на острието (диска) по време на работа. Регулируемият ъгъл на лопатките осигурява ненадмината гладкост на обработваната повърхност. Компактните размери на работната единица правят малкия хеликоптер за бетон под наем 60см особено подходящ за работа в малки помещения, гаражи, коридори. Удобната дръжка с регулируем ъгъл на височина ви позволява да постигнете максимален комфорт при работа с хеликоптера. За безопасност по време на работа и защита от нараняване на лявата ръкохватка е разположен лост за аварийно спиране, който гаси двигателя при падане на машината. Коланът е покрит със защитно покритие, а предпазният пръстен предпазва ножовете от удар при работа в близост до стени и колони. На дясната ръкохватка има лост за ръчно подаване на газ със заключващ механизъм за безстепенно и плавно регулиране на скоростта. Предаването на въртящия момент от двигателя към скоростната кутия се осъществява с помощта на центробежен съединител и ремъчно задвижване. Подсиленият лагер на редуктора осигурява висока надеждност и висок експлоатационен ресурс. При наем на малкия хеликоптер за бетон 60см ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите малък хеликоптер за бетон 60см, наем на малкия хеликоптер за бетон 60см е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Един от най-популярните материали на строителните и ремонтни обекти е бетонът. Това е надеждно и универсално решение. Специалното оборудване улеснява работата с него. В допълнение към смесителните устройства, струва си да закупите оборудване за подаване на материала. Кюбелът за бетон в гр.Пловдив оптимизира процеса на изливане на различни строителни конструкции. Предлагаме Ви кюбел за бетон в гр.Пловдив под наем. Ако трябва да доставите бетон на строителна площадка на височина и с висока точност, тогава наемането на кюбел за бетон е отлично решение. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Бетонобъркачка под наем е строително оборудване за смесване на бетонова смес. Бетонобъркачките се използват широко в строителството и ремонта, тъй като бетонната смес е необходима за полагане на основата, използвана за изграждане на носещи конструкции (стени), запълване на слепи зони и пътеки, бетониране на стълбовете за огради. Бетонобъркачките се разделят според принципа на действие на гравитационни и принудителни, с винт или остриета, въртящи се вътре. За да се разтовари сместа от гравитационната бетонобъркачка, тя трябва да се преобърне (ръчна бетонобъркачка), а при принудителните бетонобъркачки долният люк се отваря за тази цел. Използването на бетонобъркачки зависи от тяхната мощност и обема на работния барабан. Нашата компания предлага под наем бетонобъркачки с обем на барабана от 150 до 500 литра. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

12 лв.

Възможно е и е необходимо да се спести от строителството. Финансово обоснован начин е наемането на бетонобъркачката с електрически двигател 220V. Ако нейното придобиване не е подходящо поради по-нататъшната неуместност на употребата. Особено този фактор става очевиден при еднократно търсене: изграждане на лятна резиденция, гараж, вила. Наемането на бетонобъркачка, която нашата компания предлага, ще ви спести от непланирани разходи, а също така ще ви позволи да изберете модел с по-ефективни технически показатели, който най-добре отговаря на вашите нужди. При изграждане, ремонт, изливане на пода не могат да се откажат от разтвори и смеси. Те могат да се приготвят ръчно или в бетонобъркачка - оборудване, което значително увеличава скоростта на приготвяне на разтвора, осигурява равномерно смесване на компонентите. Нашата фирма предлага наемане на бетонобъркачка с електрически двигател 220V за частно или промишлено строителство. Предлагаме ниска цена за такава услуга, можете да наемете висококачествено и надеждно оборудване на достъпна цена. Бетонобъркачката под наем с електрически двигател 220V ще осигури достатъчно количество хоросан за изграждането на вила, частна къща, помощни помещения. Какви са предимствата на наемането на бетонобъркачка? • Няма нужда да харчите пари за закупуване на оборудване - наемната цена е много по-ниска; • Можете да наемете бетонобъркачката с електрически двигател 220V по всяко време, за периода, от който се нуждаете. • Няма нужда да мислите къде да съхранявате такова оборудване, да оборудвате място за съхранение, да ремонтирате устройството или да го обслужвате. • Цената на строителството се намалява без загуба на качество. Получавате необходимото количество качествен разтвор. Ако търсите надеждна бетонобъркачка с електрически двигател 220V, наем на бетонобъркачката с електрически двигател 220V е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Компактният кюбел за бетон под наем - за ограничени пространства до 4000 литра бетонови, пясъчно-циментови и други строителни смеси. Може да се използва както за транспортиране до работното място, така и за временно съхранение на разтвори. Оборудването е незаменимо при монолитно строителство. Осигурява непрекъснат работен процес при изливане на замазки, кофраж, полагане на основи, колони, подпори, тавани и др. Предимства компактния кюбел за бетон под наем 4000 литра - за ограничени пространства: • Дозирано пропорционално разтоварване на бетон. Потокът от хоросан на изхода ви позволява да контролирате лоста на механизма на затвора. • Устойчивост. Стелажите за канали, върху които е монтиран товарният резервоар, стъпват върху метална кръгла основа, която предпазва кофата от преобръщане. • Повишена товароносимост - до 4 тона бетон. Гарантира непрекъсната работа на строителния обект в рамките на 6 - 8 часа. • Сила. В горната част ваната е подсилена с два пояса от канали, благодарение на които издържа на големи натоварвания. • Повишени антикорозионни свойства. Конструкцията е изработена от поцинкована стомана и прахово боядисана, така че няма да ръждясва. Може да се използва на закрито и на открито. При наем на компактен кюбел за бетон 4000 литра - за ограничени пространства ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите компактен кюбел за бетон 4000 литра - за ограничени пространства, наем на компактения кюбел за бетон 4000 литра - за ограничени пространства е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Доста често има нужда от приготвяне на разтвори за извършване на определени строителни работи. Преди това, особено в частния сектор, макар и сравнително не толкова отдавна, почти нямаше, всичко винаги се приготвяше на ръка, едва по-късно на някои места започнаха да се появяват смесители за бетон или хоросан. Сега всичко е различно. Гамата от бетонобъркачки и устройства за приготвяне на разтвори е поразителна в своето разнообразие: можете да избирате от малки, които приличат на електрически бормашини, до мощни и обемисти миксери за хоросан с доста голям обем. Но изглежда са останали най-универсалните миксери за бетон 200л, които могат да приготвят 100-200 литра готов хоросан в една партида. Миксерът за бетон под наем 200л се различава от другите в успешния дизайн на механизма за задвижване на барабана, поради което се увеличава ресурсът му, а също така се използва добро решение за дизайна на смесителните ножове, които позволяват приготвянето на различни смеси за по-кратко време. Съществено предимство е и възможността за накланяне на барабана от двете страни с фиксиране в желаната позиция. В същото време заключващият механизъм е обмислен и не се счупва толкова бързо, колкото някои от "китайците". които надминаха конкурентните модели по основните им показатели, като същевременно бяха в същия ценови сегмент с китайските модели. При наем на миксер за бетон 200л ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите миксер за бетон 200 литра, наем на компактения миксер за бетон 200 л е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

6 лв. - 22 лв.

Разтоварването на контейнер с бетон от автомобил става много по-трудно, ако е невъзможно да стигнете до кофража наблизо. Следователно използването на кюбел за бетон ще намали разходите за доставка на сместа, защото ако трябва да поръчате няколко автомобила за строителни работи, ще трябва да похарчите много пари. Такъв контейнер ще позволи подаването на разтвора директно до точката на леене. Освен това строителите често прибягват до кюбели за бетон, за да съхраняват бетон известно време, ако не е било възможно да се излее в кофража веднага след производството. При нас може да вземете кюбел за бетон в София на изгодни цени и добри условия.

10 лв. - 30 лв.

При изграждане, извършване на ремонтни дейности или подобряване на ландшафтния дизайн със сигурност има нужда от смесване на цимент, бетон или хоросан. Трудно е да се извършва такава работа ръчно и качеството на получената смес ще бъде по-ниско, отколкото при използване на професионално оборудване. Най-рационалният изход в такива ситуации е бетонобъркачка 300 литра под наем. За да спестите пари за закупуване на оборудване, наемете бетонобъркачка от нашата компания! Ние ще Ви посъветваме по Вашите въпроси и, ако е необходимо, ще Ви кажем как да работите с оборудването, което наемате. Предоставената от нас бетонобъркачката ще изпълни бързо и ефективно работата, от която се нуждаете, и ще спестите време, пари и усилия! Можете да разберете колко струва наемането на бетонобъркачка 300 литра по телефона в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

30 лв. - 60 лв.

Бензиновият вибромастар под наем е предназначена за бързо изравняване на прясно положен бетон. Въпреки простотата на дизайна, този инструмент може значително да подобри качеството на работа и производителността на труда. Бензиновият вибромастар под наем се състои от стоманена рамка, вибратор и бензинов двигател. За улеснение на работата устройството е снабдено със сдвоени дръжки. Широчината на вибромастара е 3 метра, което ви позволява да обработите оптималната площ за един подход. Едно зареждане е достатъчно за около час и половина непрекъсната работа. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

20 лв. - 30 лв.

Бъркачка за бетон 200 литра под наем използва се за приготвяне на висококачествени смеси от бетон и строителни разтвори. Тя се използва широко за малки обеми работа в индивидуално и крайградско строителство, обновяване на сгради и гаражи. При обем на барабана от 200 литра е възможно да се получават 130 литра готов разтвор наведнъж. Когато поръчвате наем на бъркачка за бетон 200 литра с доставка, вие се освобождавате от проблемите, свързани с транспортирането на обемисти стоки. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

24 лв.

Наемът на вибромастар за тераси от Atlas Copco е търсен при извършване на бетонови работи. Такова строително оборудване е необходимо за набиване, полагане и изравняване на бетон след изливане. Принципът на действие е въздействието на вибрациите върху бетонната повърхност. От бетона излизат въздушни мехурчета, той се уплътнява и запълва по-добре различните кухини, тъй като цялата излишна течност излиза на повърхността. Той е изравнен, така че след преминаване на вибриращата замазка остава само да се изглади бетонът с правилото. Вибромастарите за тераси от Atlas Copco се отдават под наем за следните цели: • ускоряване на отстраняването на влагата от масива след полагане на бетон; • отстранете въздушните включвания от бетонната смес; • увеличаване на хомогенността на бетона; • повишаване на якостните характеристики на монолита; • за постигане на гладка хоризонтална бетонна повърхност. Каталогът ни съдържа широка гама от вибромастари под наем за тераси от Atlas Copco. Устройствата се различават по вида на двигателя, който може да бъде електрически или бензинов. Електрически вибрационни замазки се използват за извършване на работа на закрито, тъй като те изискват свързване към електрическата мрежа. Бензиновите модели са подходящи за използване на особено големи открити строителни обекти, тъй като работят с гориво, а не от мрежата. Интересувате се от вибромастар за тераси от Atlas Copco под наем? На нашия сайт има огромен брой оферти, така че можете да изберете вибромастар за тераси от Atlas Copco с желания тип и функционалност, за да извършите пълна гама от работа във вашето съоръжение.

17 лв - 61 лв.

Миксерът за бетон под наем 500л е професионален (промишлен) строителен инструмент, който се използва за приготвяне на строителни и бетонови разтвори за кратко време. Този бетонов смесител може да се опише като надежден, обемен с възможност за приготвяне на смес с високо качество. Миксерът за бетон под наем 500л е с дълъг експлоатационен живот и високо качество на приготвената смес, което се постига благодарение на металната конструкция и висококачествените части. Миксерът за бетон под наем 500л принадлежи към индустриалната серия бетонобъркачки. Миксерът за бетон под наем 500л може да се използва на строителни обекти за изграждане на жилищни и промишлени сгради с произволен брой етажи. Краткото време за разбъркване (90 сек.) и големият обем на готовия разтвор (270 л.) позволяват да се осигури работата на строителни екипи до 20 души. Високото качество на материалите, използвани при производството на бетонобъркачката, дизайнерските решения и изработката позволяват да се гарантира дългосрочна непрекъсната работа на уреда. Повърхностите на бетонобъркачката са покрити с прахови бои, предназначени за външни продукти. При наем на миксер за бетон 500л ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите миксер за бетон 500 литра, наем на миксер за бетон 500 л е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Миксерът за бетон 180 литра е професионално строително електрическо оборудване. Ще бъде полезно при провеждането на различни строителни работи от изливане на основата до приготвяне на хоросан за полагане на тухли. Този модел е вертикален миксер с чугунена основа. Отличителна черта на такива миксери е тяхната ниска консумация на енергия и малък брой предавателни връзки. Работният обем на барабана е 180 литра, което ви позволява да приготвите до 130 литра висококачествен разтвор. Също така миксерът е снабден с надежден електрически мотор с номинална мощност 650 вата. За да вземете миксер за бетон 180 литра под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

15,75 лв.

Предлагаме под наем бензинова виброрейка с двигател на Honda. Цялото оборудване, което предлагаме под наем, преминава през редовна поддръжка и е готово за употреба. Наемането на бензинова виброрейка е добро решение, ако трябва да изравнявате и уплътнявате бетон при изливане на повърхности. При използване на бензинова виброрейка кухините и въздушните мехурчета излизат от сместа, наличието на които намалява здравината и издръжливостта на конструкцията. Когато се използва бензинова виброрейка, е необходима добра вентилация за отстраняване на изгорелите газове. Бензинова виброрейка има четиритактов двигател, няма нужда да добавяте масло към бензин. След употреба виброрейката трябва да се измие с вода, без да се изчаква бетонът да се втвърди върху работната повърхност. Цената под наем на вибрираща замазка зависи от ширината на острието, дълбочината на уплътняване на бетонната смес. Наемането на бензинова виброрейка ще Ви позволи да спестите пари за закупуване на скъпо оборудване, ако обхватът на работата е относително малък и покупката му е безсмислена. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Фрезата за бетон под наем на Hilti може лесно да се справи със смилането на бетон и повърхностната обработка на подове и стени. Този инструмент е специално проектиран да работи по-ефективно от традиционните ъглошлайфи. Лесната употреба осигурява по-ергономична дръжка. Превключвателят на скоростта ви позволява по-добре да контролирате напредъка на работата на всяка повърхност. Шлайфането по ръбовете и ъглите е възможно благодарение на регулируемото покритие за прах. Предимствата на фрезата за бетон под наем на Hilti: • Две скорости • Няма отделяне на прах. Намаляване на праха до минимум благодарение на специално проектирания капак за прахосмукачката Hilti VC 40-U • Невероятно бързо "сухо" шлайфане на повърхности, неравности и ъгли от бетон или естествен камък • Ефикасно отстраняване на боя и покритие от бетон, гипс или твърд цимент • Намалено налягане при смилане. По-добра производителност • Оптимален достъп до ръбове и тесни ъгли • Лекото тегло (4,1 kg) и ниското контактно налягане намаляват умората на оператора Приложение на фрезата за бетон на Hilti: • За смилане на бетон, както и премахване на шевове след кофраж • За шлайфане на циментова замазка • За шлайфане/отстраняване на мазилка • За отстраняване на тънки покрития (бои и др.) от бетон При наем на фрезата за бетон на Hilti ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите фреза за бетон на Hilti, наем на фрезата за бетон на Hilti е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Вибраторът за бетон с интегрирана ударна функция, ефективно устройство, което, без да повреди повърхността, върху която е закрепено, автоматично извършва ударна работа. Отделна продуктова гама са пневматичните чукове, при които вибрациите се генерират от бутало или маса, монтирани върху компресирана пружина. Освобождаването на ключалката води до разширяване на пружината (въздушната възглавница) и следователно до удара. Честотата на чука обикновено е по-малка от 1 удар в секунда. Бутален вибрационен чук, изисква минимална поддръжка или смазване при работа във филтриран сгъстен въздух. Характеристики на използването на вибратор за бетон с интегрирана ударна функция: - С използването на промишлена вибрация вече не е необходимо да се използва традиционната практика за използване на чук за удряне на всички страни на контейнер или кофа, карайки материала да се движи по стените му. Вибраторът за бетон с интегрирана ударна функция симулира удари с чук. Производителността се увеличава, т.к. тесните места и препятствията, причинени от уплътняването, се унищожават. Има свободно движение на материала през изхода. Избирайки да наемете вибратор за бетон с интегрирана ударна функция от нашата компания, вие получавате не само надеждно оборудване, но и висококачествено обслужване. Нашата цел е да постигнем най-добри резултати в процеса на взаимноизгодно сътрудничество. Доставяме вибратори за бетон с интегрирана ударна функция за бетонови смеси в напълно изправно състояние. При необходимост клиентите могат да се възползват от съдействие при избора на най-подходящите модели. Използването на професионални вибратори е гаранция за получаване на трайни и надеждни бетонови покрития. За всички въпроси се обръщайте към служителите на фирмата. Вземете под наем вибратор за бетон с интегрирана ударна функция от нас!

По договаряне

Вибромастар OSCAR под наем има лека конструкция от карбидна сплав - силиций, манган, алуминий. По избор електрически или бензинов вибрационен двигател. Вибромастар OSCAR е предназначен за повърхностно изравняване и уплътняване на бетонни смеси, използвани при изграждането на подове и основи. Продуктът се състои от две успоредни Т-профили, здраво свързани помежду си с напречни връзки. За да се предотврати деформация на релсата, има винтове, които регулират опъването на профилите. Вибромастарът OSCAR може да бъде оборудван с подвижен електрически или бензинов вибрационен блок. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Хеликоптерът за бетон 120 см под наем се използва при полагане на бетонни и цименто-пясъчни подове - за уплътняване и довършване на повърхности. Уплътняването на бетона се извършва с натиск върху повърхността на работния диск. Използването на хеликоптер за бетон 120 см прави възможно постигането на здравина на горния слой, като по този начин се подобряват якостните характеристики и се удължава живота на повърхността. Можете лесно да наемете бетонния хеликоптер, като ни се обадете се на посочените телефони в работно време или да изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка. За малки пространства е подходящ модел с работен диск с диаметър 60–120 cm, бензинов или с електрическо задвижване.

36 лв.

Благодарение на ръчното задвижване на преобръщането на барабана, PREMIUM 180л бъркачка за бетон под наем дозира хоросан, което позволява смесване на бетон и смеси директно на строителната площадка - при извършване на ремонти на закрито и вътре в сгради. Тоест, бетонът не застива по време на работа. На свой ред, специална устойчива на удар обвивка предпазва електродвигателя от повреди, прах, мръсотия и образуването на циментова "обвивка" на повърхността му. PREMIUM 180л бъркачката за бетон под наем е известна със своята лекота на използване и лекота на поддръжка. Ръчното управление позволява на строителите да дозират бетонната смес по време на наливането. Предимства като здрава стоманена конструкция, сменяеми лагери, силен електродвигател, икономичен разход на енергия, стабилност и мобилност гарантират дълъг експлоатационен живот. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

27 лв.

Малкият кюбел за бетон под наем 2000 литра - удобен и маневрен - е предназначен за временно съхранение и преместване на готови бетонови смеси и разтвори на строителни обекти с помощта на повдигащи механизми. Малкият кюбел за бетон 2000 литра е направен под формата на правоъгълна кутия, в която едната страна преминава в пресечена призма, в края на която има изпускателна врата. Въртящата се кофа може да се използва и като контейнер за краткотрайно съхранение на готов бетон. Малките кюбели за бетон под наем 2000 литра са здрави, надеждни и издръжливи продукти, изработени от висококачествени стомани. Когато работите с бетонен разтвор, вибрационното оборудване, поради малки колебания, провокира възходящото движение на въздушни мехурчета, които неизбежно се появяват в бетоновия разтвор, когато се смеси. Този процес допринася за елиминирането на кухините, пълни с въздух, което от своя страна увеличава плътността на бетоновия разтвор, което означава, че повишава здравината и качеството на готовите бетонни и стоманобетонни продукти. При наем на малкия кюбел за бетон 2000 литра ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите малък кюбел за бетон 2000 литра, наем на малкия кюбел за бетон 2000 литра е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

17 лв - 61 лв.

Електрическият хеликоптер за бетон на Bosch под наем 150см се използва се за обработка на бетонни повърхности на етапа след уплътняване и втвърдяване на бетона, за да го изравни и изглади (елиминира неравности, провисвания, пукнатини), за да се получи висококачествена повърхност, подходяща за нанасяне на под (защитна) покрития. Използването на машини за заглаждане е широко използвано в строителството, тъй като позволява постигане на здрав повърхностен слой, удължаване на експлоатационния живот и избягване на преждевременно ронене и разрушаване на подовете. Електрическият хеликоптер за бетон на Bosch под наем 150см е строително оборудване за шлайфане на пода и изравняване на замазката с помощта на лопатки. Оборудването укрепва повърхностите, прави ги по-равни и гладки. По броя на роторите могат да се разграничат 2 категории оборудване: • Електрическия хеликоптер за бетон на Bosch под наем 150см с един диск (единичен ротор) се използва за подготовка на площи до 500 m². Управлението се осъществява с помощта на дръжка. • Двуроторен електрически хеликоптер за бетон на Bosch подходящ за площи над 600 кв. м. Доставя се с операторски стол. Диаметърът на диска е от 800 до 1000 mm. Електрическият хеликоптер за бетон на Bosch с напрежение 220V или 380V. Без емисии, подходящ за вътрешна обработка на пода. При наем на електрическия хеликоптер за бетон на Bosch ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите електрически хеликоптер за бетон на Bosch, наем на електрическия хеликоптер за бетон на Bosch е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Пердашка за бетон 90 см под наем е незаменим помощник при производството на бетонни подове и основи. Висока скорост на работа се осигурява от пердашка с диаметър 90 см. Благодарение на надеждния и мощен бензинов двигател Honda, пердашка е напълно автономна и не зависи от електричеството. За по-лесна употреба, пердашка за бетон 90 см има дръжка с възможност за регулиране на височината и промяна на ъгъла на наклон. Сгъването позволява лесно транспортиране и съхранение, а ъгълът на наклона се регулира по височина за удобство на оператора. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

48 лв.

Вибраторът за бетон под наем с накрайник за тесни места е модерно спомагателно оборудване, използвано за разпределяне и уплътняване на бетоновия състав. Дълбоките вибратори се използват при изграждането на бетонни и стоманобетонни конструкции, при производството на монолитни строителни елементи. Чрез вибрации уредът ефективно премахва въздушните мехурчета и излишната влага от сместа, запълва кухините и повишава течливостта на материала. Като цяло вибраторът за дълбока конструкция увеличава плътността и качеството на бетона, подобрява якостните параметри и удължава живота на издигнатия обект. Вибраторът за бетон с накрайник за тесни места позволява качествено уплътняване на бетонната смес. Устройството се характеризира с компактност, лекота на използване, мобилност и висока ефективност при работа. Важен компонент на строителния вибратор е боздуган (вибриращ връх). Елементът осигурява уплътняване на бетоновата смес в тесни и труднодостъпни места. Върхът е прикрепен към края на гъвкав вал, което прави възможно потапянето на боздугана в бетон. В зависимост от дизайна на оборудването дължината на неговия вал може да варира - параметърът е свързан с дебелината на строителната композиция. На практика дължината на гъвкавия вал трябва да позволява обработката на сместа до пълната й дълбочина. Ако търсите Вибратор за бетон с накрайник за тесни места, наем на вибратор за бетон с накрайник за тесни места е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Електрическа пердашка за бетон под наем - 120см - най-често такива модели се захранват от трифазна мрежа, която осигурява напрежение от 380 V. Електрическите машини са най-подходящи за обработка на подове в лошо вентилирани или затворени (без възможност за вентилация) помещения. Без бензинови емисии, страхотна икономичност, освен това са по-леки от своите бензинови колеги. Електрическите пердашки за бетон под наем - 120см се използват за изглаждане на бетонни основи след втвърдяване. Те помагат да се премахнат всички нередности, в резултат на което замазката става подходяща за последващо довършване. Електрическите пердашки се използват в областта на строителството и ремонта. Те могат да се използват и за решаване на индустриални проблеми. Предимства на електрическа пердашка за бетон под наем - 120см: • Гъвкавост и мобилност. Това позволява използването на еднороторни машини дори в помещения с малка площ или в тесни зони. • Контролирана скорост на острието . Оборудвани са с електрическо задвижване с редуктор. Това ви позволява да променяте скоростта на въртене на дисковете на работната повърхност. При ниски скорости обикновено се извършва грубо покритие на бетонния под. Окончателното заглаждане и фугиране на основата се извършва на високи обороти. • Безопасност при употреба . Работните елементи на пердашката имат надеждна ограда. Той предпазва оператора, работещ с еднороторна машина, от нараняване, докато използва оборудването. При наем на електрическа пердашка за бетон - 120см ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите електрическа пердашка за бетон - 120см, наем на електрическа пердашка за бетон - 120см е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

27 лв. - 99 лв.

Миксерът за бетон под наем 250л е най-производителен в своята серия. В една партида можете да получите до 150 литра от готовия разтвор. Това професионално оборудване се използва на строителни обекти за ремонти, замазки и изливане на подове. Миксерът за бетон под наем 250л е способен на продължителна работа в режим на високо натоварване. Лесен за поддръжка и използване, т.к има вградена защита от прегряване. Работи от битова мрежа.Чугуненото зъбно колело и венец, както и прахово покритие на резервоара увеличават неговата надеждност и експлоатационен живот. Имате нужда от професионален миксер или бетонобъркачка? Миксерът за бетон под наем 250л ще се справи с всяка задача! Миксерът за бетон под наем 250л е бетонобъркачка с накланящ се редуктор, което многократно улеснява работата. Има общ обем 250 литра, товароносимост 200 литра и дебит на сместа 150 литра. Бетонобъркачката работи почти безшумно. При наем на миксер за бетон 250л ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите миксер за бетон 250 литра, наем на компактения миксер за бетон 250 л е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Бетонната фреза под наем за шлайфане се използват за довършителни работи на различни повърхности. Наличието на включвания в материала, като пирони и тел, не служи като пречка - изглажда всички неравности. С шлайфмашина за бетон можете да премахнете стари покрития: боя, мазилка, лепило и остатъци от бетон. Инструментът може да се използва за смилане на варовик и камък. Бетонната фреза под наем за шлайфане се състои от кръгла опорна повърхност, корпус на двигателя, основна и допълнителна ръкохватка, тръба за свързване на прахосмукачка. Елементи за управление: превключвател, бутон за заключване, винт за регулиране на дълбочината на шлайфане. Под опорната повърхност е монтирана режеща глава с монтирани върху нея дискови ножове. Тъй като дисковите ножове се износват, те се сменят. Бетонната фреза под наем за шлайфане се използват и шлифовъчни чаши с диамантени сегменти или твърдосплавни накрайници. Някои модели имат система за подаване на вода в зоната между чашата и третираната повърхност. При наем на бетонната фреза за шлайфане ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите бетонна фреза за шлайфане, наем на бетонната фреза за шлайфане под наем е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Миксерът за бетон под наем 350л е предназначен за създаване на хомогенни смеси чрез механично смесване на различни компоненти, които се различават по състав и плътност. Тази категория произвежда високопроизводителни агрегати, подходящи за работа в големи предприятия за мащабна работа и оборудване за решаване на проблеми в частни домакинства и малки фирми. В индустриалното, индивидуалното, пътното и общинското строителство се използват различни модели миксери за бетон 350 литра. За разлика от смесителите за хоросан, които смесват изключително фини строителни материали без твърди частици и пълнители, бетонобъркачките могат ефективно да смесват дори големи компоненти (натрошен камък, чакъл). Това ги прави универсални за работа с всякакви материали на циментова основа. Когато избирате миксер за бетон под наем 350л, трябва да обърнете внимание на такива технически характеристики като обем на натоварване и производителност на готовия разтвор, мощност на двигателя, захранващо напрежение, скорост на въртене. При наем на миксер за бетон 350л ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите миксер за бетон 350 литра, наем на компактения миксер за бетон 350 л е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

14 лв. - 50 лв.

Ако миксерът за бетон 200 литра Ви е необходим за извършване на единична работа, тогава вместо да купувате е по-добре да използвате услугата миксер за бетон 200 литра под наем . За строителни компании миксерът за бетон под наем ще помогне в случаите, когато няма достатъчно собствени инструменти или Вашето устройството не работи, а спирането на работния процес ще доведе до финансови загуби и нарушаване на датата на приключване на проекта. Той служи за приготвяне не само на бетонни смеси, но и за разбъркване на други насипни компоненти: торове, фураж. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на миксер за бетон 200 литра и доставката на оборудването.

14 лв.

Голямият кюбел за бетон под наем 1200 литра - за по-големи проекти - стоманен контейнер, предназначен за краткотрайно съхранение на бетонов разтвор и транспортирането му с помощта на специално оборудване и насочено подаване към работните зони. Голямият кюбел за бетон под наем 1200 литра - за по-големи проекти се използва за монолитно бетониране (изливане на основи, тавани, колони, армирани части на стени). Тези устройства помагат да се организира доставката на бетонова смес до височина или до труднодостъпни места, където транспортният достъп е невъзможен. Голямият кюбел за бетон под наем 1200 литра - за по-големи проекти изработен от висококачествена стомана с дебелина 3 мм. При наем на голямия кюбел за бетон 1200 литра - за по-големи проекти ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите надежен голям кюбел за бетон 1200 литра за по-големи проекти, наем на голям кюбел за бетон 1200 литра - за по-големи проекти - е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Наем на електрическа виброрейка: имаме най-добрите условия! Нашата компания предлага наем на професионална строителна техника при изгодни условия. Гамата включва електрически виброрейки с различна дължина и мощност. Ние предлагаме оборудване с изключително високо качество, така че когато извършвате работа с него, няма да имате затруднения. Както показва практиката, виброрейката не се използва толкова често, което елиминира необходимостта от закупуване на скъпа виброрейка за постоянно използване. Много по-изгодно в материално и практическо отношение е да наемете електрическа виброрейка. Наемът на виброрейки е търсена услуга в нашата компания. Факт е, че цената му е доста висока и няма смисъл да го купувате, за да изпълнявате еднократна работа. Освен това може да се наложи да го поправите, което също е неудобно. И в случай на непредвидена повреда, нейният професионален ремонт ще бъде извършен за сметка на нашата компания. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Съвременното строителство и ремонт не може да се представи без стоманобетонни конструкции. От монтажа на подпорни колони до изграждането на сграда не може да се мине без използването на различни строителни смеси и бетон. Бетонобъркачката под наем с транспортни колела ще ви помогне бързо да подготвите висококачествена и хомогенна смес у дома. Приготвя както течен разтвор, така и бетон с различни пълнители. В същото време не е необходимо сами да купувате достатъчно голям агрегат, винаги можете да наемете бетонобъркачка от нас. Нашата компания Ви предлага бетонобъркачки под наем с транспортни колела. Принципът на тяхното действие е смесването на компонентите на сместа в подвижен барабан, който има твърдо фиксирани остриета. Тези лопатки са разположени така, че да предотвратят плъзгането на разтвора по стените на барабана и да улеснят процеса на разтоварване и почистване на бетонобъркачката. В зависимост от обема на извършената работа можете да наемете бетонобъркачки с размери от 125 или 160 литра . Но трябва да вземете предвид факта, че за да се получи висококачествена смес, барабаните трябва да се пълнят само с две трети от обема му. Приготвената смес се разтоварва чрез накланяне на барабана с помощта на лост или контролно колело. Предлагани от нас бетонобъркачки под наем с транспортни колела са снабдени с фиксатори на самообръщащите се колела, които ще предотвратят случайно преобръщане. А за удобно придвижване на миксера около строителната площадка са предвидени транспортни колела. Фирмата ни ви предлага оборудване под наем от известни производители, така че се характеризира с висока надеждност, точност и лекота на работа. Нашите бетонобъркачки под наем са винаги в перфектно техническо състояние и чистота. Ако търсите надеждна бетонобъркачка с транспортни колела, наем на бетонобъркачката с с транспортни колела е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация

По договаряне

Нашата фирма предлага отдаване под наем на модерна професионална техника в широка гама. Нашият каталог съдържа вибратори за бетон в гр.Пловдив, оборудвани с вибриращи накрайници с диаметър 28–57 mm. Такива решения са предназначени за работа със смеси, чиято дълбочина е от 1 до 8 м. Избирайки да наемете вибратор за бетон в гр.Пловдив в нашата фирма, Вие получавате не само надеждно оборудване, но и висококачествено обслужване. Нашата цел е да постигнем най-добри резултати в процеса на взаимноизгодно сътрудничество. Ние доставяме специализирани вибратори за бетонови смеси в перфектно работно състояние. При необходимост клиентите могат да се възползват от съдействието при избора на най-подходящите модели. Използването на професионални вибратори за бетон е гаранция за получаване на трайни и надеждни бетонни покрития. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Пердашка за бетон ДВОЙНА под наем гарантира висока производителност и безопасност. Те са предназначени за изглаждане на бетонни подове в индустриални сгради. Машините разполагат с удобна седалка за водача, за да се избегне оставянето на отпечатъци върху пода. Два паралелни работещи механизма увеличават ефективността в сравнение с единичен ротор повече от 5 пъти, т.е. около 30 м2 / мин. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка, ако имате необходимост от пердашка за бетон под наем.

По договаряне

Наемането на шлифовъчна машина за бетон ще Ви позволи да изравнявате, шлайфате и полирате (включително мокър) бетон, мрамор, гранит, мозаечни подове и да премахвате стари покрития. Нивото на защита на електрическото оборудване дава възможност да се работи дори и при дъжд. Машината може да работи както с товар (по-висока производителност), така и без него. Машината за шлайфане на бетон практически не вибрира. Машина за шлайфане на бетон под наем от нашата компания Ви позволява да използвате лесно, удобно и изгодно необходимото оборудване Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Кюбелът за бетон под наем 1000 литра - надежден и ефективен и е предназначена за временно съхранение и преместване на готови бетонови смеси и разтвори на строителни обекти с помощта на повдигащи механизми. Серията BP е направена под формата на правоъгълна кутия, в която едната страна преминава в пресечена призма, в края на която има изпускателна врата. Въртящата се кофа може да се използва и като контейнер за краткотрайно съхранение на готов бетон. Кюбелите за бетон под наем 1000 литра са здрави, надеждни и издръжливи продукти, изработени от висококачествени стомани. Когато работите с бетонен разтвор, вибрационното оборудване, поради малки колебания, провокира възходящото движение на въздушни мехурчета, които неизбежно се появяват в бетоновия разтвор, когато се смеси. Този процес допринася за елиминирането на кухините, пълни с въздух, което от своя страна увеличава плътността на бетоновия разтвор, което означава, че повишава здравината и качеството на готовите бетонни и стоманобетонни продукти. При наем на кюбел за бетон 1000 литра - надежден и ефективен, ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на оборудването. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата техника и оборудване за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите надежден и ефективен к юбел за бетон 1000 литра, наем на кюбел за бетон под наем 1000 литра е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Виброрейката за големи площи 4м под наем е незаменим инструмент в строителството, където се изисква полагане на бетон, подова замазка и уплътняване на повърхността. Елиминира неравностите и кухините, като изтласква въздушните мехурчета и излишната влага от сместа. В резултат на това се получава гладка, равномерна повърхност без шевове, пукнатини, вдлъбнатини и други вдлъбнатини. Устройството на виброрейката за големи площи 4м е възможно най-просто: • Задвижване (двигател с вибратор, който създава вибрации (трептения)) • Профил (греда, която е подложена на вибрации, равномерно разпределяща вибрациите към сместа). Виброрейките за големи площи 4м под наем се използват предимно в строителството, както от строителни фирми, така и от физически лица. Според вида на двигателя виброрейките за големи площи 4м под наем се делят на бензинови и електрически • Бензиновите виброрейки не зависят от мрежата, тоест работят автономно. По правило те се използват в големи открити съоръжения, тъй като отделят вредни, дори отровни, емисии в големи количества. По-скоро е невъзможно да се използват на закрито от съображения за сигурност. Предимствата на тези релси: ниска цена, ефективност, лекота на поддръжка и надеждност. • Електрическите виброрийки са идеални за затворени и малки пространства, особено там, където има слаба или никаква вентилация. Такива релси са безопасни за човешкото здраве. Те имат няколко недостатъка: по-висока цена и зависимост от източник на енергия. Нашата компания сътрудничи директно с няколко водещи марки, произвеждащи вибрационно оборудване. Предлагаме както цялостни виброрейки (задвижване + профил), така и отделни задвижвания и профили. Всички бензинови виброрейки, представени в каталога, са оборудвани с 4-тактови едноцилиндрови двигатели с въздушно охлаждане от марката HONDA , един от най-популярните, висококачествени и надеждни производители на двигатели днес.

По договаряне

Бетонобъркачките са много популярно строително оборудване при производството на бетонни разтвори. Изливането на основите, издигането на тухлена зидария винаги изискват използването на бетонобъркачки. В момента обаче цената на бетонобъркачките е доста висока. В този случай услугата за наемане на бетонобъркачка в Пловдив и друго оборудване може да Ви помогне. Разходите за наем за бетонобъркачките в Пловдив, в този случай, не са сравними с разходите за закупуване на бъркачката, което Ви позволява да спестите значителни средства. Обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем на бетонобъркачка в Пловдив и доставката на оборудването.

23 лв.

Миксерът за бетон под наем 300л е чудесен за смесване на хоросан в големи количества за основата на вила, ремонт на апартаменти. При голямо количество строителни, ремонтни и възстановителни работи, миксерът за бетон под наем 300л е подходящ за приготвяне на разтвори. Отличава се с висока производителност благодарение на вместителен барабан и мощен двигател - над 2 kW. В един работен цикъл можете да получите повече от 200 литра от готовия разтвор, като отделите минимално време за него. Оборудването, като правило, работи от трифазна мрежа, поради което се използва в професионалната сфера. Тъй като миксерът за бетон под наем 300л е доста масивен, за удобството на движението му около работната площадка, дизайнът осигурява колела, а за разтоварване на разтвора - задвижващо колело. Миксерите за бетон 300л - оборудване за висококачествено смесване на строителни разтвори от различни видове. Миксерите се използват широко в частното строителство, както и при извършване на дребна работа. Тъй като оборудването се използва спорадично, е необходимо да се наеме бетонобъркачка за времето на работа. Най-често срещаният тип оборудване е гравитационното, при което разтворът се смесва във въртящ се барабан. Основното предимство на гравитационния бетонобъркачка е ниската цена с висока ефективност. При наем на миксер за бетон 300л ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите миксер за бетон 300 литра, наем на компактения миксер за бетон 300 л е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

14 лв. - 50 лв.

Трябва ли бързо да подготвите бетонна настилка на строителната площадка? Най-добрият начин да се справите с тази задача е голяма бетонобъркачка под наем . Компактните габаритни размери и възможността за независимо движение правят голяма бетонобъркачката незаменим помощник при изграждането на съоръжения за всякакви цели. Работата на бетонобъркачката ви позволява да приготвите 270 литра бетонова смес за 90 секунди. Ние ще подберем необходимото оборудване за Вас в съответствие с вашите нужди. При необходимост ще доставим до обекта. За да разберете за наличността на оборудване, обадете се още сега и нашите служители ще Ви посъветват относно цената, условията за наем и доставката на оборудването.

По договаряне

Електрическата виброрейка 1,8м под наем се използва за полагане на бетон, уплътняване на повърхността на пода, повишаване на здравината им и за полагане на полусуха подова замазка. Устройствата имат проста конструкция: двигател с вибратор, който генерира вибрации, алуминиева или стоманена греда с необходимата дължина, която предава вибрациите на бетона. По този начин неравностите и кухините се елиминират чрез изтласкване на въздушни мехурчета от покритията. Електрическата виброрейка 1,8м под наем за бетон оборудвана с електрическо задвижване. Двигателят, чрез шокови вибрационни механизми, създава импулс, който образува вибрация, която се предава на правилото, а вибрационните вълни се разпределят равномерно по целия профил. Интензивността на честотата на трептене зависи от мощността на двигателя и вибратора. Електрическа виброрейка 1,8м под наем – захранван се от електричество, мрежови двигатели с напрежение 220V или 42V / 380V (с RCD). Оборудването може да се използва на закрито, за разлика от бензиновия тип. Чрез използване на електрическата виброрейка 1,8м под наем е възможно да се уплътни и изравни пресен бетон или цименто-пясъчна смес. Сместа се уплътнява на дълбочина 180 mm, ъгълът на алуминиевото острие може да се променя до 15º, като се постигат най-добри характеристики на покритието. Вибромашина с мощност 0,1 kW се захранва от битова мрежа (220 V). В същото време наемането електрическата виброрейка 1,8м ще спести значителни средства при закупуването на това устройство. Благодарение на обратната система (възможност за работа в две посоки) и специален профил с полукръгли ръбове, операторът може да обработва една и съща площ няколко пъти, докато стои на едно място. Получената повърхност не изисква допълнително довършване с фугираща смес.

По договаряне

Наемането челарка за бетон ще бъде отлично решение, ако трябва да шлайфате бетонни или дървени повърхности, да почиствате покрития, мозайки и кофраж, да премахвате горните слоеве (например боя) и т.н. Специален контейнер за течност опростява работата, прахосмукачката е прикрепена с помощта на два държача. Широка гама от подходящи аксесоари осигурява широк спектър от приложения. Поради малките си размери, челарка за бетон е идеална за работа в райони с труден достъп. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Бензинови вибратори се използват активно за равномерното разпределение на бетона в монолитни и сглобяеми конструкции. Бензиновият вибратор под наем е идеален за отстраняване на излишната влага и въздух от прясно излят разтвор. За да бъде монолитната конструкция устойчива на екстремни температури, натоварвания и вибрации, просто е необходимо да се използва дълбоко уплътняване при полагане на сместа. Отличителни черти на бензинов вибратор: - Надежден, удароустойчив дизайн. - Мощен мотор, устойчив на удар и вибрации. - Наличието на връзка за бързо изключване, което прави бетонния вибратор лесен за сглобяване и разглобяване. - Максималната скорост на удар е 3600 об / мин. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

20 лв. - 45 лв.

Основното условие за създаване на силен монолит е равномерното уплътняване на бетонния разтвор. Можете да извършите тази процедура без допълнителни разходи, наемането на вибратор за бетон в нашата компания ще Ви помогне. Ние предлагаме под наем оборудване от следните видове: ● високочестотни; ● дълбоки вибратори; ● електрически; ● бензинови; ● акумулаторни. Принципът на действие на вибратора за бетон е да създава и предава импулси към работния разтвор, в резултат на което въздушните мехурчета се отстраняват от него и се получава уплътняване. Използването му намалява трудоемкостта, ускорява строителните работи и подобрява качеството. Разполагаме с голям избор на вибрационно оборудване с различни модификации. Вибратор под наем в гр.София се предава на наемателя в добро и чисто състояние. Наемната цена се изчислява, като се вземат предвид моделът и периодът на наема. Колкото по-дълъг е срокът на използване, толкова по-малко се получава размерът на наема. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Според техническите спецификации за миксер 200 литра полезната част е около 140 л. Според приблизителни изчисления, готовата смес се дозира със скорост 70 l / мин, което е достатъчно за едновременното натоварване на 5 работници. Комплексът от дейности по производството на монолитни конструкции се извършва непрекъснато, за да се завършат необходимите етапи на бетониране до момента, в който циментът залепне. С рационалното използване на трудовите ресурси и специално оборудване, миксерът за бетон от 200 литра е достатъчен за изпълнение на поставената задача. Оборудването позволява да се осигури необходимата скорост и качество на услугата за строителната площадка. Гладкото функциониране на двигателя и добре обмисленият дизайн на миксера осигуряват еднакво разпределение на съдържанието вътре в резервоара. За да вземете миксер за бетон 200 литра под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

14 лв.

Благодарение на едноцилиндровия, четиритактов бензинов двигател, бензиновата пердашка под наем може да се управлява автономно, което е много полезно на места, където няма електричество. Полезно за изглаждане на бетонни повърхности на места, където няма достъп за голямо оборудване. За довършване на повърхността остриетата служат като работен елемент, а дискът се използва за груба обработка. Възможно е регулиране на наклона на острието. Защитният пръстен предпазва инструмента от повреда при работа по стени. За да поръчате бензинова пердашка под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

28 лв. - 38 лв.

Ако работите сами върху изливането на основата и нямате помощник, тогава плъзгането на конвенционален дълбок вибратор няма да ви бъде много удобно. В такива случаи наемането на преносим вибратор за бетон на Makita ще ви помогне. Такъв вибратор е лесен за носене, лесно е да работят в ъгли и в тесни условия. Няма опасност от токов удар при използване на акумулаторен вибратор за бетон. Две литиево-йонни батерии осигуряват достатъчно продължителна работа на вибратора офлайн. Характерестики на преносимия вибратор за бетон на Makita: • високо качество; • практичност и лекота на използване; • отлични характеристики; • ефективност в работата. Преносимият вибратор за бетон под наем на Makita е специализирано оборудване за строителни обекти. Преносимия вибратор за бетон на Makita се използва в процеса на изливане на фундамента и други бетонни конструкции. Високата честота на вибрациите ефективно премахва кухини и въздушни мехурчета в пресен бетон. Предимствата на наемането на преносимия вибратор за бетон на Makita: • Вие плащате само за наем на оборудване, чиято цена е много по-ниска от цената на професионалното оборудване. • Вие избирате уплътнителя за бетон от желания тип с необходимите технически характеристики, което е важно при работа със смеси с различна твърдост. • Гарантирано ще получите надеждно и продуктивно оборудване, защото ние предоставяме доказано оборудване, което може да издържи на интензивна употреба. Вземете информирани решения и ние ще предоставим оборудването, което отговаря на всички ваши изисквания.

По договаряне

Фрези за бетон под наем са сложни устройства за обработка на бетонни повърхности, отрязване на неравности на бетонни и асфалтови настилки, премахване на различни провисвания, фуги, остатъци от стара бетонна замазка при изливане на нов под. В допълнение, тази техника се използва за грубо почистване на асфалт и бетон от маркировки, слоеве боя, кални и солни отлагания, отрязване на остатъците от асфалтово-битумно-полимерни покриви. Цената на оборудването е доста висока, закупуването му е оправдано за големи компании, които редовно извършват операции по фрезоване и почистване в различни съоръжения. Малките фирми и екипи, ангажирани в строителството и ремонта на пътища, както и частни лица (за еднократни операции), е много по-изгодно да наемат фреза за бетон. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

65 лв.

Електрическият хеликоптер за бетон под наем е строително оборудване, което се използва за шлайфане на пода и изравняване на замазката. Оборудването втвърдява повърхността, прави я по-гладка. Изглаждащият хеликоптер с един диск (единичен ротор) се използва в райони до 500 m². Управлението се извършва с помощта на дръжката. Двуроторният хеликоптер за бетон е подходящ за площи над 600 кв. м. Доставя се със седалка на оператора. Диаметърът на диска варира от 800 до 1000 mm. Електрическият хеликоптер за бетон под наем с напрежение 220V или 380V. Без емисии, подходящ за вътрешна обработка на пода. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

По договаряне

Хеликоптерът за бетон под наем за големи проекти е в търсенето на специално оборудване, тъй като за успешна работа в бъдеще повърхността трябва да е перфектна. Ако има нередности и грапавост, повърхността бързо ще стане неизползваема. В зависимост от вида на двигателя се разграничават електрически и бензинови модели. Първият тип обикновено се използва на малки обекти (до 500 кв. М.). Ако обемът на работа е голям, тогава е по-рационално да се използва специално бензиново оборудване - хеликоптер за бетон под наем за големи проекти. Това са двуроторни хеликоптери с две витла наведнъж. Хеликоптерът покрива няколко квадратни метра наведнъж. Докато траекторията на инструмента се върти, витлата се пресичат, което прави обработката по-ефективна. Независимо от избора на модел, изглаждането на повърхността се извършва на два етапа: грубо минаване и гладко фугиране. Също така е важно да поддържате бързовъртящите се витла чисти, за да предотвратите нараняване. При наем на хеликоптер за бетон за големи проекти ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите хеликоптер за бетон за големи проекти, наем на хеликоптер за бетон за големи проекти е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

За изравняване на повърхността на бетонния под преди полагане на покритието се използват специални мистрии за бетон. Наричат ги още "хеликоптери" за смилане. Предлагат се в различни модификации, оборудвани с електрически, бензинов или дизелов двигател. Оборудването има различни технически характеристики и експлоатационни свойства, които трябва да се вземат предвид при избора. Професионалният хеликоптер за бетон под наем е високоспециализирано оборудване, предназначено за подреждане на бетонна повърхност в производствени помещения, паркинги, складове, паркови зони. С негова помощ можете бързо и с минимални разходи за енергия да направите основата равномерна, без ями, неравности и други неравности и външни дефекти. Професионалният хеликоптер за бетон се използва за получаване на гладка бетонна повърхност без допълнително покритие или за полусуха замазка за по-нататъшно довършване. Професионалното оборудване се характеризира с големи размери, тегло, мощност и производителност спрямо домакинските уреди. Такива единици са предназначени за работа на големи строителни обекти. Те се класифицират според броя на роторите и вида на двигателя. При наем на професионалния хеликоптер за бетон под наем ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите професионален хеликоптер за бетон, наем на професионалния хеликоптер за бетон е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Наемането на силна виброрейка Honda 2,5м ще Ви помогне ефективно да се справите с необходимата работа по уплътняването на прясно положен бетон. Силна виброрейка Honda 2,5м под наем е предназначена за уплътняване на бетон на дълбочина до 15 см. Виброрейката Honda 2,5м е оборудвана с бензинов двигател Honda и може да работи в две посоки. Характеристики на силната виброрейка Honda 2,5м под наем: - Ключ за аварийно запалване улеснява спирането на двигателя. - Транспортната дръжка осигурява удобен процес на товарене, разтоварване и преместване на устройството. - Гуменият елемент предпазващ мотора и ексцентрика осигурява защитата им от повреда. - Управлението на газта позволява на оператора да регулира скоростта на двигателя. - Системата за въртящ се ход позволява на оператора да регулира хода на устройството с +/-15 градуса, за да се движи напред или назад при работа. Наемането на силната виброрейка Honda 2,5м ще бъде отлична възможност за тези, които са свикнали да харчат финансите си ефективно. С такова оборудване можете бързо и ефективно да извършите подова замазка и да изравните бетонната повърхност. Наемането се извършва за всеки удобен за вас период.

17 лв - 61 лв.

Наемането на лека виброрейка за бетон 2,5м ще ви позволи да получите ефективен резултат, бързо и възможно най-гладко. Механизмът на работа е много прост, бетонната смес се сравнява с налягането на вибриращата замазка, след което се задава вибрацията, която притиска бетона, изравнявайки го до максимално ниво. Вибрационната замазка под наем в нашата компания се използва за различни видове работа, от ремонт на дома до пътно строителство. Наемът на лека виброрейка за бетон 2,5м има много предимства. Нашите консултанти ще ви помогнат с избора. Има някои предимства на лека виброрейка за бетон 2,5м под наем: • издръжлива дръжка, с гумена подложка, която няма да ви позволи да усетите вибрациите, осигурява удобна работа за работещия; • висока производителност; • леко тегло, голям плюс за спестяване на силата на работника; • транспортирането не е трудно, тъй като вибролетката се развива и не заема много място. По този начин, ако решите да направите бетонен под или припокриване на монолитни плочи, няма да можете да го направите без лека виброрейка за бетон 2,5м , така че не е нужно да пестите оборудване и да използвате ръчни инструменти, помислете за здравето и резултат от вашата работа, определено ще спечелите с лека виброрейка за бетон 2,5м под наем.

По договаряне

Високочестотен вибратор за бетон под наем на Wacker се характеризира с висока продуктивност и дълъг живот. Вибраторите са иглени високочестотни и осигуряват константно висока уплътнителна мощност. Предимства на високочестотния вибратор за бетон под наем на Wacker: • Стабилни обороти на електромотора • Електромоторът е собствена разработка – произведен в Германия • Интегрирани термозащити • Индукционно закалена виброглава • Не е необходим специален инструмент за разглобяване на главата Високочестотните вибратори за бетон под наем на Wacker са оборудвани с високочестотен двигател. Осигуряват отлични резултати при уплътняване на бетона. В същото време ползата за потребителя е ергономично проектиран корпус, който осигурява комфорт и лекота на използване. Не е необходим допълнителен честотен преобразувател за работата на този вътрешен вибратор. Постоянна работа и високо ниво на ефективност: Надеждна работа благодарение на генераторите дори при колебания на входното напрежение. Перфектна защита срещу токов удар: Вграденият прекъсвач за заземяване контролира равномерното захранване и изтичането на енергия. Предлагаме високочестотен вибратор за бетон под наем на Wacker - един от най-популярните модели, поради високия въртящ момент и постоянната скорост на задвижването, има ненадмината производителност при уплътняване на всякакъв вид бетон при използване на стоманен или гумен вибриращ накрайник. Високочестотен вибратор за бетон на Wacker има вградена защита от прегряване, като конструкцията на вибриращата му глава издържа на краткотрайно повишаване на температурата до 180 C, както и системата за безопасност Bodyguard. Въпреки лекотата на своя дизайн, високочестотният вибратор за бетон на Wacker дава отлични резултати. Ако търсите надежден високочестотен вибратор за бетон на Wacker, наем на високочестотния вибратор за бетон под наем на Wacker е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Виброрейка с разтегателна дръжка 2,2м под наем благодарение на обратната система и профила с две равнини, могже да работи в две посоки. Виброрейка с разтегателна дръжка 2,2м под наем има дълга дръжка, свързана към профила със специален крепеж. Благодарение на тази стойка ъгълът на дръжката може да се променя плавно и операторът може да работи, докато стои на едно място. Виброрейката с разтегателна дръжка 2,2м под наем се използва за уплътняване и изравняване на пресни бетонови маси и коригиращи работи върху бетон. Под въздействието на вибрациите релсата намалява до минимум порьозността на бетона и позволява максимално равномерно разпределение на бетоновата смес. Регулируема по височина дръжка осигурява комфорт на оператора. Използва се заедно с профили с дължина от 1,8 до 3 метра. За уплътняване на бетон и асфалт в строителството се използват виброрейките с разтегателна дръжка 2,2м под наем. Ако фирмата или екипът не са в състояние да закупят такова оборудване, то може да бъде наето. Предимството е, че наемната цена на ден е не повече от 1 - 3% от пазарната цена на виброрейката. За нашите клиенти има система от отстъпки в зависимост от броя на наемните дни.

По договаряне

Наем на пердашка за бетон 120 см се използва на последния етап от изграждането на изцяло бетонни конструкции: циментови подове, замазки, фундаментни елементи, открити бетонирани площи. Пердашката се използва за кратък период от време, когато току-що излятият бетон вече е здраво стегнал (можете да ходите по него), но все още не се е втвърдил. Наемането на пердашка за бетон е изгодно от всички страни - както финансово, така и временно: - Получавате оборудване, което отговаря на Вашите нужди - зона за фугиране, условия и работно време. - Спестявате от покупка, бързо възстановявайки наема. - Използвате надежден и безопасен модел, като избягвате престой и получавате качествени резултати всеки път. - Наета пердашка 120 см не изисква поддръжка и ремонт и не е нужно да харчите пари, за да я купите. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

54 лв.

Удобният кюбел за бетон под наем 6000 литра - с лесно зареждане - контейнер, използван за подаване на строителна смес при високо строителство. В него е удобно не само да се транспортират големи количества смеси с помощта на кран, но и да се съхранява и доставя разтворът през улуците по време на армировка и кофражни работи, изграждане на монолитни стени и колони. Състои се от бункер, където се излива разтворът, шибър (клапан), който осигурява равномерно подаване на сместа, дръжки, скоби и транспортни контури, за които кранът извършва закрепването преди повдигане на контейнера. Това е специално устройство, използвано за подаване на бетонната смес до мястото на полагане от мястото на разтоварване на бетона. Захранването се премества с помощта на кранове, тъй като ръчното повдигане на такава тежест става невъзможна задача. Именно въртящите се кофи се наричат "обувки", въпреки че всъщност те са по-скоро като корито, което е заварено към бункера под формата на конус. Именно „обувката“ е най-често срещаният тип вана, използвана в строителството, това се случва, защото PSU се зарежда в хоризонтално положение, което е много удобно. Трябва да се отбележи, че при същите обеми бетонна смес теглото на BP ще бъде по-голямо от това на BN (фиксирана кофа), но тогава мобилността на устройството се губи. При наем на удобен кюбел за бетон 6000 литра - с лесно зареждане ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите удобен кюбел за бетон 6000 литра - с лесно зареждане, наем на удобния кюбел за бетон 6000 литра - с лесно зареждане е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Вибромастарът под наем за алеи от Atlas Copco е оборудване, което се използва за равномерно полагане на бетон. Има няколко вида вибромастари под наем за алеи от Atlas Copco в зависимост от предназначението им: • Стационарни – използват се при изграждане на мостове, магистрали и други съоръжения, където има нужда от изравняване или уплътняване на пресен бетон; • Финишно покритие - подходящо за малки или труднодостъпни обекти, тъй като има прибираща се ръкохватка, която ви позволява да обработвате бетонни повърхности извън зоната за бетониране; • Завършване - използва се за довършителни работи върху бетонен под, регулирането на честотата ви позволява да работите с различни степени на бетон; • Двойна - използва се за големи повърхности от 3 до 9 метра и компактни до 200 мм бетон. Вибромастарите под наем за алеи от Atlas Copco са леки и ергономично проектирани, за да позволят на оператора да ги използва при всякакви условия. При наем на вибромастар за алеи от Atlas Copco ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите вибромастар за алеи от Atlas Copco, наем на вибромастар за алеи от Atlas Copco е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Компактните виброрейки 1м под наем се използват в строителството, ремонт на пътища и възстановяване на бетонови подове. Големите организации могат да наемат оборудване, ако собственото им не се справя с мащаба на работата или е в ремонт. Малките фирми и частните екипи не купуват такова оборудване, тъй като необходимостта от него възниква периодично и няма нужда да се организира съхранение и редовна поддръжка. В много случаи компактната виброрейка 1м се използва само на етапа на уплътняване на основите. При избор на наем потребителят ще плаща само за времето на експлоатация. За уплътняване на бетон и асфалт в строителството се използват компактните виброрейки 1м под наем. Ако фирмата или екипът не са в състояние да закупят такова оборудване, то може да бъде наето. Предимството е, че наемната цена на ден е не повече от 1 - 3% от пазарната цена на виброрейката. За нашите клиенти има система от отстъпки в зависимост от броя на наемните дни.

По договаряне

Кюбелът за бетон с гумена тръба под наем се използва в строителството за приемане и транспортиране на бетонната смес чрез кранове до мястото на бетониране на конструкции. Кюбелът за бетон с гумена тръба под наем се зарежда и транспортира в изправено положение със затворен и заключен затвор. Оборудван е с пръстеновидна опорна основа за сигурен монтаж. Кофата се транспортира с помощта на повдигащи механизми. Разтоварването на бетонова смес се извършва чрез отваряне на секторна порта през гумена тръба с диаметър 200 mm. Най-често кюбелът са наема заедно с кранове и друго оборудване, като цените за тази услуга зависят от времето за строителство. Нашата компания предлага да наемете кюбел за бетон за всеки период. Ние гарантираме качеството и надеждността на цялото оборудване! Обадете ни се днес и ние незабавно ще отговорим на всеки Ваш въпрос и предложение.

22 лв.

Безжичният вибратор за бетон с акумулатор се използва за вибрационна обработка на бетонни конструкции предимно за битови нужди . Както всеки дълбок вибратор, той помага да се направят основата и стените здрави, но това оборудване е по-удобно и по-безопасно за човек, работещ в домашни, а не в индустриални условия. Първо , този дълбок вибратор работи с батерия и е практически независим от мрежовото напрежение; второ , защитата от претоварване и поддържането на скоростта на въртене прави човешката работа по-безопасна, и трето , вибраторът може да бъде компактно сгънат в удобен калъф и лесно транспортиран от едно място на друго (дори без участието на превозно средство). Преимуществата на безжичен вибратор за бетон с акумулатор под наем: • Удобно и гъвкаво решение; • Качеството на вибрационна обработка е същото като при използване на класически вътрешни вибратори; • Защита от претоварване и контрол на температурата на намотката на двигателя; • Блокиране на случайно включване. Ако търсите надежден безжичен вибратор за бетон с акумулатор, наем на безжичен вибратор за бетон с акумулатор е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

По договаряне

Двугредовият вибромастар под наем се използва за изравняване и уплътняване на прясно положен бетон и цименто-пясъчни разтвори. Снабден с електрически мотор, този инструмент е одобрен за използване в затворени помещения. Ширината на двугредов вибромастер е 320 см, което ви позволява бързо да боравите с големи площи. Двугредовият вибромастер е снабден с честотен регулатор, който дава възможност за регулиране на устройството в съответствие с естеството на планираната работа. Захранването от стандартна 220-волтова мрежа осигурява комфорт при използване. Също така предлагаме двугредов вибромастер под наем с бензинов двигател. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

33 лв.

Миксерът за бетон дизелов ПОД НАЕМ е приложим за всички видове големи и средни сглобяеми инсталации, строителни площадки, пътища, мостове, летища, тунели и други строителни площадки, които могат да работят и в стационарни бетонови инсталации. Също така, миксерът за бетон дизелов ПОД НАЕМ може да се използва за смесване на сухи, пластмасови, течни, леки инертни материали, бетон и разновидности хоросани. Дизелов миксер има две колела, до известна степен принадлежи към мобилните бетонобъркачки. За да вземете миксер за бетон дизелов ПОД НАЕМ , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

16 лв. - 26 лв.

Наемането на хеликоптер за бетон ДВОЕН ще бъде отлично решение, ако трябва да направите замазка или да извършите мащабни ремонтни дейности във вашия дом, офис, склад или в друго помещение. За работа с големи повърхности са подходящи модели с два ротора (бензинови или дизелови). Закупуването на хеликоптер за бетон ДВОЕН, необходимо за временна употреба, в повечето случаи е непрактично. Рационално решение в такива ситуации е хеликоптер за бетон ДВОЕН под наем. С помощта на хеликоптер за бетон двоен под наем от нашата компания огромни повърхности могат да бъдат обработени бързо и ефективно. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

32 лв.

Пердашка за бетон 120 см под наем се прилага след завършване на процеса на изравняване, за да се създаде трайно покритие. Пердашката за бетон 120 см под наем е проектирана да осигурява постоянна работа, изисква малко поддръжка и е ефективно решение за пердашка. Удобните функции и лекотата на използване я правят идеалното решение за максимизиране на производителността на работното място. Пердашка за бетон 120 см под наем е по-мощна и подходяща за по-големи работни места. Те се използват за изливане на подове, паркинги и работа в пристанищата. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

54 лв.

Независимо от типа и модификацията, пендели функционират по един и същ принцип. Дискът е монтиран на вал с гайки, който се задвижва от мотора и се върти към оператора. Това ви позволява да направите прав разрез и предотвратява движението на детайла. Обработката на метал, дърво и различни дървесни композитни материали, пластмаса, естествен и изкуствен камък (мрамор, гранит, керамика), както и бетон и стоманобетон включва голям брой операции за рязане с помощта на високоспециализирани режещи електрически пендели. Някои от тези машини се използват за рязане на няколко вида материали в различни режими, други се използват за тесни специфични задачи. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

30 лв. - 80 лв.

Можете да наемете вибратор за бетон 3 метра от нашата компания в удобно за Вас време. Кога трябва да наемете вибратор за бетон 3 метра? Когато имате задача да се запълни основата, колоната, плочата за плъзгащи се порти и т.н. професионално. За частно лице е по-икономично да наема, отколкото да купува. За организации, които рядко изпълняват конкретна работа. Кой вибратор за бетон да наемете? Една от техническите характеристики и параметри е мощността на двигателя и дължината на гъвкавия вал. Например за запълване на основата на къща е достатъчна гъвкава дължина от 3 метра и мощност от 1300 вата. С такова оборудване можете безпроблемно да уплътните основата на бетон за къща до 1000 квадратни метра. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

25 лв.

Планирате ли да започнете конкретна работа за укрепване или изграждане на основа? Тогава не можете без кюбел за бетон ! За еднократна или периодична бетонна работа кюбелите за изливане на бетон обикновено не се купуват, а се наемат, тъй като това ви позволява да се справите със задачите с минимални финансови разходи. Не е тайна, че нито един строителен обект не може без бетон или хоросан. Дори когато се използва дърво като основен материал, създаването на основа изисква използването на изкуствен камък, което гарантира издръжливостта и надеждността на цялата конструкция. В съвременните реалности най-често при издигането на прости конструкции се използва бетонобъркачка с необходимия брой удължителни релси, но на труднодостъпни места е просто невъзможно да се справите без кюбел за бетон. Кюбелът за бетон под наем 800 литра може да се използва за следните видове работа: • разтоварване на сместа от всеки бетонобъркачка • извършване на изливане на бетон на всякакви места от конструкцията • осигуряване на подаването на сместа с труден достъп Нашата компания предлага кюбел за бетон под наем 800 литра. Устройството се използва за преместване и подаване на бетонови смеси на строителни обекти. Кюбелът е оборудван със специален затвор, когато се отвори, бетонът под собственото си тегло се разтоварва в тавата. Доставката на бетон до работната площадка може да се организира чрез закрепване на допълнителни удължители към конструкцията на тавата. Ваната е проста и лесна за използване, в отлично работно състояние. Обадете се и попитайте нашите консултанти за подробности.

17 лв - 61 лв.

Двойната пердашка за бетон под наем - 90см предназначена е за обработка на бетонни повърхности на открито. Идеален за обработка на големи площи, като подове в складове и производствени помещения, когато работата трябва да бъде завършена за кратко време. В началния етап на обработка се използват дискове или комбинирани ножове за изглаждане на неравности и капки. В последния етап на обработка, за да се елиминират малки повърхностни неравности, се използват довършителни остриета, като всеки следващ проход увеличава ъгъла на наклона на остриетата. Машината е оборудвана със седалка за оператор и удобна система за управление. Тя се справя добре. Промяната на посоката на движение става чрез манипулиране на двата предни лоста. Този модел ще бъде оценен от професионалисти. При наем на двойната пердашка за бетон под наем - 90см ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящата машина за Вашите нужди и ще Ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите двойна пердашка за бетон под наем - 90см, наем на двойната пердашка за бетон - 90см е перфектното решение за Вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

62 лв. - 220 лв.

Вибромастарът е предназначен за заглаждане и подравняване на бетон. Служи и за повърхностно уплътняване на положеният бетон. Може директно да се тегли по повърхността на бетона. Дължината на мастара може да бъде от 1.8 м до 5.0 м. При нас може да откриете: - бензинов вибромастар под наем - дизелов вибромастар под наем - двуредов вибромастар под наем - електрически вибромастар под наем Нашите консултати на на разположение, за да ви предложат най-доброто решение за вашите нужди.

19 лв.

Наем на Бетонови