Бензинова пердашка

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Споделете статията:

Бензинова пердашка

28 лв. - 38 лв.

Предлагаме бензинова пердашка под наем за различни видове работа. Първо, трябва да се отбележи, че бетонните пердашки има както електрически, така и бензинови.

Бензиновата пердашка под наем е необходима там, където няма мрежа, при големи площи, така че няма удобство да се използва кабел. Единственият недостатък на използването на бензинови машини е необходимостта от вентилация или чист въздух за безопасността на оператора.
Тъй като тези машини изравняват и изглаждат бетонната смес не само с диска за пердашка (който е включен в цената на наема на машината), но и обработват бетона с четири остриета, наподобяващи остриета на хеликоптер, върху които всъщност е прикрепен изглаждащият диск.

Ако след изливането се планира да се използват изравняващи покрития или други изравняващи смеси, тогава няма нужда да се работи с остриета, но е достатъчен изглаждащ диск.

Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

ЗА КОНТАКТИ
Владимир Иванов
Отдел - наеми
0877 032 396
sales@naem-na-betonovi.com

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Оставете телефон и ние ще се свържем с вас!

Наем на Бетонови