Гладачка за бетон под наем

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Гладачка за бетон под наем

33 лв.

С помощта на гладачка за бетон под наем (ширина на профила - 2 м) може да се уплътни и изравни пресен бетон или цименто-пясъчна смес. Този модел ви позволява да работите в условия на ограничена маневреност. Сместа се уплътнява на дълбочина от 180 mm и ъгълът на алуминиевия нож може да се регулира до 15 ° за най-добро изпълнение на покритието. Вибровалякът с мощност 0,1 kW работи от битова мрежа (220 V). В същото време наемането на гладачка за бетон ще спести значителни средства за закупуването на това устройство.

Благодарение на системата за заден ход (възможността за работа в две посоки) и специалния профил с полукръгли ръбове, операторът може да обработва една и съща зона няколко пъти, докато стои неподвижно. Повърхността, получена в резултат на работа с гладачката на бетон, не изисква допълнително довършване с фугираща смес.

За да поръчате гладачка за бетон под наем , обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

ЗА КОНТАКТИ С НАС
0877 032 396
sales@naem-na-betonovi.com

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Оставете телефон и ние ще се свържем с вас!