Пердашка за бетон ДВОЙНА под наем

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Пердашка за бетон ДВОЙНА под наем

По договаряне

Пердашка за бетон ДВОЙНА под наем предназначена за висококачествена и ефективна обработка на бетонни повърхности в малки площи (обработка на замазка в помещения, апартаменти и офис сгради). Това е истински шедьовър сред двойни пердашки и няма реални конкуренти в своята ниша. Машината лесно преминава през врати с ширина от 80 см и повече и ви позволява да работите уверено в помещения с ограничен достъп, голям брой стени и опори, върху малки бетонни плочи - без да използвате други машини за изглаждане на бетон. В началния етап на обработката се използват дискове или комбинирани остриета за изглаждане на нередности и разлики.

На последния етап от обработката, за да се премахнат малки повърхностни неравности, се използват довършителни остриета, като всеки следващ подход увеличава ъгъла на наклона на остриетата. Машината е оборудвана със седалка за оператор и удобна система за управление.Посоката на движение се променя чрез манипулиране на двата предни лоста. Този модел ще бъде оценен от професионалистите.


За да поръчате пердашка за бетон двойна под наем, обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

ЗА КОНТАКТИ С НАС
0877 032 396
sales@naem-na-betonovi.com

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Оставете телефон и ние ще се свържем с вас!