Вибромастар за бетон под наем

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-betonovi.com

Вибромастар за бетон под наем

25лв. - 35 лв.

Вибромастар за бетон под наем е модерен строителен инструмент, който е предназначен за уплътняване и изравняване на излятата бетонна повърхност. Основното предназначение на вибромастар за бетон под наем е подовата замазка, т.е. изравняване и заглаждане на прясно положен бетон. Това устройство е незаменим помощник за строителите, участващи в подова замазка, както и при производството на мостове, бетонни пътища и други бетонни повърхности, които трябва да бъдат гладки и равномерни.

Можете да вземете под наем висококачествен и надежден вибромастар за бетон в нашата компания, която дава под наем спомагателно строително оборудване за различни цели. Нашият каталог съдържа най-широката гама строителна техника и инструменти, които могат да бъдат полезни при производството или строителството. Всички представени стоки в нашия каталог са винаги налични, не е нужно да чакате дни и седмици. Извършваме бърза доставка на вашата поръчка не само в София, но и в страната.


Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

ЗА КОНТАКТИ С НАС
0877 032 396
sales@naem-na-betonovi.com

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Оставете телефон и ние ще се свържем с вас!